• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گرامر زبان انگلیسی

BLaDe

متخصص بخش زبان
در این تاپیک میخوام گرامر زبان انگلیسی مربوط به یه سری مباحث از جمله زمان ها رو به همراه نکات کلیدی و مثال هایی از تست های گرامری براتون بذارم ...

منبع : کتاب جامع آزمون زبان انگلیسی ( دکتری نیمه متمرکز )
مولف : دکتر رضا خیرآبادی | فروردین 91

تایپ : ایران انجمن ( خودم )
جلد این کتاب :

book.jpg

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
بخش اول : فعل
فعل ( verb ) ، رکن اصلی تشکیل دهنده یک جمله ( یا به تعبیر بهتر یک گزاره ) است و به همراه فاعل و مفعول ، ارکان اصلی جمله را بنا می کند. فعل بیانگر عمل یا نسبت دهنده حالتی است مثلا :
( بیانگر یک عمل) He killed the cat.
( بیانگر یک حالت) He saw a cat.

نکته شماره 1 : زمان ها
کتاب های دستور ، تقسیم بندی های مختلف و متنوعی از بحث زمان مطرح می کنند اما به طور کلی میتوان زمان ها را به سه بخش تقسیم نمود :
الف ) زمان های حال ب) زمان های گذشته ج ) زمان های آینده

الف) زمان های حال :
شامل چهار زیرمجموعه مهم حال ساده ، حال استمراری ، حال کامل و حال کامل استمراری می باشد :

حال ساده :
بیانگر عملی است که به صورت معمول و اثرات ( به صورت روتین ) انجام می پذیرد. مانند :

I go to cinema every week.
منفی کردن و سوالی کردن این زمان با استفاده از افعال کمکی Do و Does انجام می شود.

Do you love in shopping?
She doesn't work for IBM.

شاید به نظر برسد این زمان به دلیل سادگی فقط ارزش کافی برای طرح در تست های آزمون تافل باشد. اما توجه داشته باشید در اکثر تست های گرامر به نوعی یک یا چند مورد از تست ها به این نکته گرامری مربوط می شود و عمده کاربرد آن مربوط به این نکته طلایی می شود :
حقایق علمی و حقایق کلی که واقعیت های پذیرفته شده و غیر قابل انکار را تشکیل می دهند به کمک زمان های ساده بیان می شوند.
همجنین توجه داشته باشید که فعل مربوط به فاعل سوم شخص مفرد ( یعنی مرجع ضمیرهای he ، she و it ) همراه با s یا es سوم شخص به کار می رود :

The earth goes round the sun. ( زمین به دور خورشید می گردد. )
Water freeze in 0' degree.

اکنون به چند تست نمونه توجه کنید :
کدام بخش اشتباه است ؟

1) Tornado traveled usually in a north easterly direction, at a speed in the range of 35 to 45
A B C

.miles in hour and is a preceded by heavy rain

D

2) It has been found that the length of light or dark periods influence certain activities of

A B C

flowering plants.
D

پاسخ تست شماره 1 :

همانطور که می بینیم ؛ یک موضوع کلی و حقیقت طبیعی در این تست مطرح گردیده است. « گردباد معمولا به جهت شمال شرقی حرکت می کند ، با سرعتی در حدود 35 تا 40 مایل در ساعت و با باران های سنگین همراه می شود.» پس باید زمان جمله به صورت زمان حال ساده بیاید. یعنی travels و نه Traveled . پس گزینه A اشتباه دستوری جمله مورد نظر است.

پاسخ تست شماره 2 :

باز هم با بیان یک واقعیت علمی سر و کار داریم. « کشف شده است که طول دور های تاریکی و روشنی بر فعالیت های خاص گیاهان گل دهنده تاثیر می گذارد. »

باز هم فعل جمله باید حال ساده باشد و از آنجا که فاعل the length of … می باشد ، فعل باید به صورت سوم شخص مفرد به کار رود. یعنی influences . پس گزینه B پاسخ این تست است.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
حال استمراری :
بیانگر عملی است که در همین لحظه ، در حال انجام شدن است :
I am watching TV now. (در حال تماشای تلویزیون هستم اکنون. )

قیود زمان now و at the moment به معنای اکنون و در همین لحظه ، نشانه اصلی این زمان می باشند.

حال کامل و حال کامل استمراری :

زمان حال کامل ( که در گذشته به آن ماضی نقلی می گفتند ) بیانگر عملی است که در زمان گذشته انجام شده اما اثر آن هنوز باقی است ، مثلا هنگامی که می گوئیم « من این کتاب را خوانده ام » به این معناست که هنور مطالب آن را به یاد می آورم. در زبان انگلیسی این زمان با فرمول زیر ساخته می شود :
... + مفعول + قسمت سوم فعل + have / has + فاعل
I have studied this book. ( من این کتاب را خوانده ام )
I have eaten a sandwich. ( من یک ساندویچ خورده ام )
وجود قیودی مانندseveral , since , for , just , yet , recently , already , (تاکنون) so far , lately (اخیراً ) و ... از نشانه های این زمان می باشند :
I have worked in this factory since 1998. ( از سال 1998 ، در این کارخانه کار کرده ام. )

I have studied linguistics for 10 years. ( به مدت ده سال زبان شناسی خوانده ام. )

توجه داشته باشید که since ( از ) مبدأ زمان و for ( برای ) طول دوره را نشان می دهد. همچنین توجه داشته باشید که yet و already به معنای هنوز و تاکنون می باشند اما yet با جملات منفی و عمدتا در پایان جمله به کار می رود در حالی که already عمدتاً در وسط جمله و در جملات مثبت استفاده میشود.
They haven't eaten their dinner yet.

( آنها هنوز شامشان را نخورده اند. )

I have already watched many Indian movies.
( من تاکنون فیلم های هندی بسیاری دیده ام.)

حال کامل استمراری نیز به لحاظ معنا و کاربرد شبیه به حال کامل است و به صورت زیر ساخته می شود :
... + ing + فعل + been + have / has + فاعل
مانند :
I have been washing the dishes for half an hour.

( من در حال شستن ظرفها بوده ام از نیم ساعت قبل )

در ترجمه فارسی این جمله ، می توان فعل را به صورت ( در حال شستن می بوده ام ) نیز ترجمه کرد که نشانگر استمرار است اما در این صورت در زبان فارسی چندان رایج نیست. تفاوت زمان حال کامل و حال کامل استمراری در آن است که در حال کامل استمراری ، انجام عمل در لحظه حاضر مورد تأکید است. این دو زمان را اغلب می توان به جای هم به کار برد و در تست های تافل هم تفاوت آنها چندان مورد توجه نمی باشد ؛ اما دقت کنید که بعضی افعال مانند die ( مردن ) ، break ( شکستن ) ، fall ( افتادن ) و ... صورت لحظه ای دارند و نمی توان آنها را در قالب استمراری به کار برد :
The apple has fallen since two days ago.
( سیب از دور قبل بر زمین افتاده است. )

اما نمی توان گفت که سیب از دو روز قبل در حال افتادن بوده است.

ب) زمان های گذشته :
زمان های گذشته را می توان به چهار دسته اصلی تقسیم کرد :

1. گذشته ساده 2) گذشته استمراری 3) گذشته کامل ( ماضی بعید ) 4) گذشته کامل استمراری

1 ) گذشته ساده :
بیانگر عملی است که در زمان گذشته انجام گرفته و پایان یافته است مانند :
I walked to school yesterday. ( من دیروز به مدرسه رفتم. )

توجه داشته باشید که اگر فعل بی قاعده باشد باید به صورت زمان گذشته به کار رود. در غیر اینصورت ed به آن اضافه می شود :
I saw Mary yesterday.

صورت منفی و سوالی این زمان با استفاده از فعل کمکی did ساخته می شود :
Did you buy a car last year?
No, I didn't buy a car last year.

به هنگام استفاده از did ، فعل اصلی جمله دیگر گذشته نمی شود.

BLaDe

متخصص بخش زبان
2. گذشته استمراری :
بیانگر عملی است که در لحظه مشخصی در زمان گذشته در حال انجام بوده است و با فرمول زیر ساخته می شود :
... + ing + فعل + was / were + فاعل

این زمان عمدتا با یک زمان گذشته ساده استفاده می شود و کلمات پیوند دهنده when و while این دو بخش را به هم متصل می کنند :
I was watching TV when you called me.

( هنگامی که شما زنگ زدید ، من در حال تماشای تلویزیون بودم )

3. گذشته کامل و گذشته کامل استمراری :

گذشته کامل بیانگر عملی است که در زمان گذشته و قبل از عمل دیگری انجام شده ، پایان گرفته و اثر آن هم از بین رفته است. مثلا : ( من این کتاب را خوانده بودم. ) به آن معناست که زمانی در گذشته این کتاب را خواندم اما اثر آن از بین رفته و مطالب آن را به یاد نمی آورم. فرمول این زمان به صورت زیر است :
... + قسمت سوم فعل + had + فاعل

زمان گذشته کامل اکثرا همراه با یک گذشته ساده به کار می رود و کلماتی مانند before و because این دو بخش را به هم پیوند می دهد :
Mary was happy because she had passed the exam
گذشته کامل گذشته ساده

( مری خوشحال بود چون در امتحان قبول شده بود ) یعنی ابتدا مری در امتحان قبول و سپس خوشحال شد.

Mary had eaten a sandwich before she went to bed.
( مری یک ساندویچ خورده بود قبل از اینکه به رختخواب برود. )

یعنی مری ابتدا ساندویچ را خورده بود و سپس به خواب رفت.

گذشته کامل استمراری با فرمول زیر ساخته می شود :
ing + فعل + had + been + فاعل

When you came, I had been watching a movie.
( وقتی شما آمدید ، من در حال تماشای فیلم بودم. )

همانطور که می بینید این زمان هم همراه با یک گذشته ساده به کار می رود.

ج) زمان های آینده :
زمان های آینده را می توان به 4 دسته تقسیم کرد :

1) آینده ساده 2) آینده نزدیک 3) آینده استمراری 4) آینده کامل

1. آینده ساده :

بیانگر عملی است که در زمان آینده انجام خواهد شد. ساخت جمله آینده ساده به صورت زیر است :
... + فعل ساده + will / should / must / can / may + فاعل

I will buy a house next year.
( سال آینده خانه خواهم خرید. )

توجه کنید که همه فعل های کمکی زمان حال مانند should ، may ، can ، must نشانه آینده هستند و فقط will نیست که نماینده زمان آینده می باشد. وقتی می گوییم ( باید درس بخوانم ) منظورمان این است که باید در آینده درس بخوانم.

2. آینده نزدیک :

بیانگر عملی است که در زمان آینده نزدیک انجام خواهد گرفت ، یعنی مقدمات انجام آن محقق گردیده و احتمال انجام آن بیشتر از زمان آینده ساده می باشد. ساختار این زمان به صورت زیر است :
فعل + am / is / are + going to + فاعل

I am going to buy a house tomorrow.
یعنی مقدمات خرید خانه فراهم شده است و به احتمال قریب به یقین فردا انجام خواهد شد.

3. آینده استمراری :

این زمان بیانگر عملی است که در زمان آینده به صورت استمرار اتفاق بیافتد و فرمول آن به صورت زیر است :
... + ing + فعل + will+ be+ فاعل

I will be working ……….

( در حال تماشای تلویزیون خواهم بود ...)

این زمان دارای قید زمان معروف this time و مشتقات آن است.
I will be watching T.V this time next week.

At six o'clock on Friday, I will be playing football.

این زمان به همراه حال ساده نیز به کار می رود که در آن صورت با when همراه می شود :
When you are in England, I will be studying for exam.

توجه داشته باشید که در این زمان ، نقطه دقیق انجام عمل مشخص است. ( جمعه ساعت 6 ، هفته بعد همین موقع ، وقتی شما در انگلستان هستید و ... ) اما در زمان آینده کامل نقطه دقیق انجام عمل مشخص نیست و همین موضوع ، فرق این دو زمان را مشخص می کند.

4. آینده کامل :

عملی را بیان می کند که در زمان آینده وقبل از زمان معینی پایان بگیرد. ساختار آن به صورت زیر است :
قسمت سوم فعل + will + have + فاعل

I will have studied.

این زمان عمدتا با حرف اضافه by و یک قید زمان آینده به کار می رود :
I will have left the country by the time you read this letter.
( تا زمانی که تو این نامه را بخوانی من از کشور خارج شده ام. )

در این زمان ، نقطه انجام عمل به لحاظ زمانی مشخص نیست و این نکته تفاوت آن با زمان آینده استمراری است.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
اکنون به تست های زیر توجه کنید.
1. A: Don't forget to mail my package for me.
B: I …… it. I went to the post office this morning.
1) will mail
2) have already mailed
3) have been mailing
4) am going to mail
2. My mother ………. The dirty dishes for the past twenty minutes.
1) have washed
2) have been washing
3) might wash
4) has been washing
3. Don't phone me between 7 and 8. We ……... dinner then.
have had 1) will
2) will be having
3) will have been having
4) will have
4. Since seven o'clock this morning, the gardener ……. In the garden.
1) works
2) has been working
3) worked
4) is working
5. My father went to bed as soon as he got home. He …… for ten hours.
1) had been working
2) was working
3) worked
4) has been working

پاسخ تست ها :

1. گزینه (2) صحیح است.

به زمان حال کامل استمراری با قید already نیاز داریم. ( من این کار را قبلا انجام داده ام. امروز صبح به اداره پست رفتم. )

2. گزینه (4) صحیح است.

توجه داشته باشید که فاعل my mother سوم شخص است و باید با فعل کمکی has به کار رود نه have.

3. گزینه (2) صحیح است.

از آنجا که قید زمان ( بین ساعت 7 و 8 ) در جمله به کار رفته است به زمان آینده استمراری نیاز داریم ؛ چرا که نقطه انجام عمل از نظر زمانی مشخص است.

4. گزینه (2) صحیح است.

Since نشان دهنده مبدأ زمان و نشانه حال کامل و حال کامل استمراری است.

5. گزینه (1) صحیح است.

( پدرم به محض رسیدن به خانه خوابید. او به مدت 10 ساعت کار کرده بود. ) در این جمله به گذشته کامل استمراری نیاز داریم.

نکته شماره 2 : شکل فعل دوم

همانطور که دیدیم ، شکل فعل در جمله تابع زمان است یعنی بسته به اینکه جمله چه زمانی باشد شکل فعل تغییر می کند ، مثلا در زمان گذشته فعل صورت گذشته پیدا می کند ( ed به آن اضافه می شود و اگر بی قاعده باشد باید شکل آن را به خاطر سپرد ) و در زمان آینده از will یا دیگر افعال وجهی استفاده می کنیم.

اکنون سوال این است که اگر یک فعل دیگر ( فعل دوم ) هم در جمله وجود داشته باشد ، شکل فعل دوم تعیین می شود. فعل دوم یکی از این سه حالت را دارد :

1. مصدر با to ( to go )
  2. مصدر بدون to ( go )
  3. اسم مصدر ( going )

BLaDe

متخصص بخش زبان
اکنون به انواع حالت هایی که در آنها شکل فعل دوم تعیین می شود می پردازیم :

الف ) در بیشتر موارد فعل دوم به صورت مصدر با to به کار می رود. افعالی که فعل پس از آنها به صورت مصدر با to به کار می رود بسیار زیاد هستند و نمی توان همه آنها را فهرست کرد. توجه داشته باشید که به صورت از پیش تعریف شده ، فعل دوم به صورت مصدر با To به کار می رود مگر اینکه خلاف آن ثابت شود :

I decided to study linguistics.
( تصمیم گرفتم زبان شناسی بخوانم. )

He promised to help us.
( او قول داد به ما کمک کند. )

صورت منفی این جملات با اضافه شدن not قبل از to ساخته می شود :

I decided not to study linguistics.
( تصمیم گرفتم زبان شناسی نخوانم. )

ب) افعالی که پس از آنها فعل دوم به صورت مصدر بدون to به کار می رود :

پس از سه فعل let ، make ( وادار کردن ) ، have ( وادار کردن ) ، فعل دوم به صورت مصدر بدون to به کار می رود :

I let my brother use my car. ( اجازه دادم برادرم از ماشین من استفاده کند. )

I made him clean his room. ( او را مجبور کردم تا اتاقش را تمیز کند. )

توجه داشته باشید که منظور از مصدر بدون to ، صورت ساده فعل ( بدون to ، بدون -ing ، بدون s سوم شخص یا هر نشانه دیگری است ). صورت منفی جملات بالا با اضافه شدن not قبل از فعل اصلی ساخته می شود :

I made him not watch TV. ( او را مجبور کردم تلویزیون نگاه نکند. )

ج) افعالی که پس از آنها فعل دوم به صورت اسم مصدر ( ing + فعل ) به کار می رود :

این افعال هم تعداد فراوانی را شامل می شوند که مهم ترین آنها عبارتند از :

پشیمان شدن
regret
لذت بردن
enjoy
پذیرفتن
admit
تمام کردن
finish
تحسین کردن
appreciate
به خطر انداختن
risk
پیشنهاد کردن
suggest
اهمیت دادن
mind
توصیه کردن
recommend
ممنوع کردن
forbid
به تعویق انداختن
postpone
تمرین کردن
practice
از دست دادن ، دلتنگ شدن
miss
رها کردن
quit
به خاطر آوردن
recall
فرار کردن
escape
به تأخیر انداختن
delay
بخشیدن
forgive
تحمل کردن
tolerate
متوقف کردن
stop
مقاومت کردن
resist
پیشگیری کردن
prevent
پرهیز کردن
avoid
انکار کردن
deny
از عهده بر نیامدن
wouldn't / couldn't / can't help
مثال :
John admitted borrowing my car. ( جان پذیرفت ماشین من را قرض بگیرد. )

I can't help doing this. ( از عهده این کار بر نمی آیم. )

You should finish smoking in public. ( باید سیگار کشیدن در جمع را ترک کنید. )

I could not resist worrying about the delay. ( نمی توانم نگران تأخیر نباشم. )

د) پس از افعال حسی ، فعل دوم باید به صورت اسم مصدر همراه با ( ing ) به کار رود و یا به صورت مصدر بدون to . افعال حسی عبارتند از :
see , hear , feel ,watch , smell , taste , listen to , touch , observe , look at , …
مثال :
I saw him pass (or passing) the street. ( او را دیدم که داشت از خیابان عبور می کرد. )

ه ) عموماً پس از حروف اضافه ، فعل دوم همراه با – ing ( یعنی به صورت اسم مصدر ) به کار می رود.
مثلا :
I am interested in watching Iranian movies.

( من به تماشای فیلم های ایرانی علاقمند هستم. )

Our success depends on having enough money.

( موفقیت ما بستگی به داشتن پول کافی دارد. )

The teacher insisted on doing the physics problem.

( معلم بر انجام دادن مسأله فیزیک پافشاری کرد. )

در ضمن پس از علامت مصدری to فعل بعدی نمی تواند به صورت – ing به کار برود :
I decided to buying. ( غلط )

I decided to buy. ( صحیح )

اما در مورد دو فعل object to ( اعتراض کردن ) و look forward to ( منتظر بودن ) توجه کنید که to علامت مصدری نیست بلکه حرف اضافه است و پس از این دو فعل باید فعل دوم به صورت – ing به کار رود :
We are looking forward to hearing from you soon.
ما منتظریم که به زودی از شما خبری بشنویم.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
و ) گروهی از افعال هستند که در ترکیب با فعل go معنای خاصی می یابند مانند go shopping ( خرید کردن ) که مهم ترین آنها عبارتند از :

go swimming

[TD="width: 154"]
go skating

[/TD]
go jogging

[/TD]
go dancing

[/TD]

[TR]
go hiking , …

[/TD]
go skiing

[/TD]
go running

[/TD]
go fishing

[/TD]
[/TR]

پس اگر در تستی شکل فعل بعد از go مورد سوال قرار گرفته بود آن را به صورت اسم مصدر به کار ببرید.

ی ) دسته مهمی از افعال هم وجود دارند که اصطلاحاً به demand verbs معروف هستند ( چرا که فعل demand هم یکی از آنهاست ). در مورد این دسته از افعال ، با تحقق شرایط خاص ، فعل دوم به صورت مصدر بدونto به کار می رود. مهم ترین اعضاء این گروه عبارتند از :

توصیه کردن

recommend

[/TD]
درخواست کردن

[/TD]
ask

[/TD]

[TR]
درخواست کردن

[/TD]
request

[/TD]
نصیحت کردن

[/TD]
advise

[/TD]
[/TR]
[TR]
نیاز داشتن

[/TD]
require

[/TD]
تقاضا کردن

[/TD]
demand

[/TD]
[/TR]
[TR]
پیشنهاد کردن

[/TD]
suggest

[/TD]
پافشاری کردن

[/TD]
insist

[/TD]
[/TR]
[TR]
اصرار کردن

[/TD]
urge

[/TD]
ترجیح دادن

[/TD]
prefer

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 308, colspan: 2"]
پیشنهاد کردن

[/TD]
[TD="width: 308, colspan: 2"]
propose

[/TD]
[/TR]

همانطور که گفتیم ، پس از این افعال یا تحقق شرایط خاص ، فعل دوم به صورت مصدر بدون to به کار می رود. منظور از تحقق شرایط آن است که این افعال ، به عنوان فعل اصلی یک پاره جمله به کار بروند و پس از آن موصول that استفاده شود و پس از that پاره جمله دیگری بیاید ؛ در این شرایط فعل پاره جمله دوم به صورت مصدر بدون to به کار میرود ، پس می توان نکات بالا را به صورت زیر خلاصه کرد :

پاره گفتار دوم که فعل آن به صورت مصدر بدون to می باشد + that + پاره جمله اول که فعل آن یکی از افعال demand است.

مثال :
I suggested that Mary come on time. ( پیشنهاد کردم که مری سر وقت بیاید. )

به عنوان نکته پایانی در بحث شکل فعل دوم به این نکته توجه کنید :

در این جمله همانطور که می بینید فعل come به صورت مصدر بدون to آمده و به صورت گذشته یا همراه با -s سوم شخص به کار نرفته است. وقتی گفته می شود مصدر بدون To ، فعل be هم به صورت be به کار می رود نه به صورت صرف شده آن یعنی : am , is , are یا was و were.

.I requested that Ali be here

برای منفی کردن این گونه جملات not قبل از مصدر بدون to به کار می رود :

.I requested that Ali not be here

( خواهش کردم که علی اینجا نباشد. )

توجه کنید که اگر بگوییم Ali not to be here … جمله نادرست خواهد بود. اکنون به یک مثال دیگر توجه کنید :

The doctor advised that Mary stay at home.

مصدر بدون to
( دکتر به مری نصیحت کرد که در خانه بماند. )

اگر جمله ای با it شروع شود ، پس از آن is یا was بیاید و سپس با یک صفت و موصول that همراه شود و به جمله دیگری وصل شود ، فعل جمله دوم به صورت مصدر بدونto به کار می رود :
necessary
essential

It is / was important that Jack be here on time.

easy
required
needed
مثال :
It is necessary that she stays in bed. ( ضروری است که در تخت بماند. )

It was essential for Jack that he not eat too much. (برای جک ضروری است که زیاد نخورد.)

اگر موصول that دو جمله را به هم وصل نکند در آن صورت فعل دوم به صورت مصدر با to به کار می رود.

It is easy for me to speak English. ( برای من آسان است که انگلیسی صحبت کنم. )

It is necessary for us to eat healthy food. ( برای ما ضروری است که غذای سالم بخوریم. )

اکنون به تست های زیر پاسخ دهید :

1. some young candidates couldn't help ……. Anxious about the test results.
1) to have felt
2) feeling
3) being felt
4) to feel

2. The law required that students ………. In school a certain number of days a year.
a) are
b) were
c) be
d) to be

3. It is essential that nitrogen ………. Present in the soil for the end of the month.
a) be
b) to be
c) is
d) been

4. It was essential that we ………….. the lease before the end of the month.
a) sign
b) signed
c) had signed
d) were signing

5. I let my cousin …………… my car when he came to visit me.
a) to borrow
b) borrow
c) borrowing
d) borrowed

6. Far from …………… a useless continent, Antarctica is vital to life on earth.
a) merely be
b) to be mere
c) being merely
d) mere being

7. Our company looks forward to have you on staff, and we will assist you in any way possible in order to make your move pleasant.
8. She doesn't seem to regret ………………. at all.
a) had left
b) having left
c) left
d) to leave

9. She did her best to be serious, but she couldn't help …………….
a) laughing
b) to laugh
c) that she laughed
d) that she laughs

10. Many artists believe that successful imitation, far from being symptomatic of a lack of originality, is the first step in learning being creative.

پاسخنامه :

1. گزینه (b) صحیح است. بعد از Couldn't help فعل بعدی به صورت –ing دار می آید.
  2. گزینه (c) صحیح است. به مصدر بدون to احتیاج داریم.
  3. گزینه (a) صحیح است.
  4. گزینه (a) صحیح است. مصدر بدون to نیاز است.
  5. گزینه (b) صحیح است. فعل اول ، let می باشد و بعد از آن مصدر بدون to به کار می رود.
  6. گزینه (c) صحیح است. در توصیف being به قید احتیاج داریم. در ضمن بعد از حرف اضافه far فعل بعدی -ing خواهد بود.
  7. گزینه (a) صحیح است. بعد از look forward to به فعل –ing نیاز است.
  8. گزینه (b) صحیح است. بعد از فعل Regret فعل بعدی به صورت -ing دار به کار می رود.
  9. گزینه (a) صحیح است.
  10. گزینه (d) صحیح است. فعل being باید به صورت to be باشد.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
نکته شماره 3 : جملات شرطی
جملات شرطی ، ساختارهایی هستند که در آنها کلمه If ( اگر ) یا موارد مشابه به کار رفته باشد یا از معنا درک شود.

1) جملات شرطی نوع اول :
بیانگر عملی هستند که اگر در زمان حال رخ دهد ، نتیجه آن در آینده مشخص می گردد :

If حال ساده , آینده

If you study, you will pass the exam.

نوع دیگری از شرطی نوع اول هم هست که از ساختار زیر تبعیت می کند :

If حال ساده , جمله امری

If anyone calls, please tell him to come at once.

( اگر کسی زنگ زد بگویید فوراً بیاید. )

2) جملات شرطی نوع دوم :
بیانگر عملی است که اگر در زمان حال انجام پذیرفت منجر ه نتایجی می شد اما این فرض محال است و آن اتفاق رخ نخواهد داد.
would
If گذشته ساده , could + to مصدر بدون

might

If I had enough money, I would buy a house.

یعنی پول کافی ندارم و نخواهم خرید . این نوع زمان حال را ، حال غیر واقعی ( unusual present ) میگوییم.

توجه داشته باشید که در این نوع جملات شرطی ، به جای was از were استفاده می کنیم :

If I were you, I wouldn't buy that house.

( اگر به جای تو بودم آن خانه را نمیخریدم. )

3) جملات شرطی نوع سوم :
برای بیان عملی است که اگر در زمان گذشته رخ داده بود ، منجر به نتیجه ای می گردید اما این اتفاق نیافتاده و زمان مربوط به گذشته است :
would
If گذشته کامل , could + have + p.p

might

If you had studied, you would have passed the test.

( اگر درس خوانده بودید ، در امتحان قبول شده بودید. )

نکته 1 : در برخی موارد شاهد ترکیب شرطی نوع سوم با نوع دوم هستیم که به آن شرطی آمیخته (mixed conditional) هم میگوییم :
If I had studied harder, I would be a doctor now.
آینده در گذشته گذشته کامل
( شرطی نوع سوم )

( اگر سخت تر درس خوانده بودم ، اکنون دکتر بودم. )

این جمله به آن معناست که من در گذشته درس نخواندم و اکنون یک دکتر نیستم.

نکته 2 ، حذف If :

اگر بعد از if افعال کمکی از جمله should و had، wereو ... باشد ، حذف می شود. هنگامی که If حذف می شود فعل کمکی به اول جمله می آید :

If I should see him today, I'll tell him to call you.
Should I see him today, I'll tell him to call you.
If he were home now, you could call him.
Were he home now, you could call him.

نکته 3 ، مجهول در جملات شرطی :

ساختار مجهول را می توان در هر یک از دو قسمت جمله شرطی به کار گرفت :
If I had mailed my application on time, I could have taken the test.
If my application had been mailed on time, I could have taken the test.

نکته 4 ، جایگزین کردن If :

If را می توان با کلمات متعددی جایگزین کرد از جمله :

1. unless = if not = (مگر اینکه)
Unless you hurry, we will miss the movie.
( اگر عجله نکنی ، فیلم را از دست خواهیم داد. )
If you don't hurry, we will miss the movie.

2) provided (that) = ( به شرط این که )

وقتی از provided that استفاده می کنیم که قصد تأکید و نشان داده شدن شرط را داشته باشیم :

I will lend you money provided that you relay me as soon as possible.
( به تو پول قرض می دهم به شرط اینکه به محض اینکه توانستی آن را پس بدهی. )

عمدتاً در شرطی نوع اول به کار می رود :
In case it snows, we will have the picnic inside.
( در صورتی که برف ببارد ، پیک نیک را در خانه برگزار می کنیم. )
I will plan to drive in case you have trouble with your car.
( در صورتی که ماشین شما مشکل داشته باشد من رانندگی خواهم کرد.
What will happen if you fail the final exam?
( به فرض اینکه امتحان نهایی را قبول نشوی ، چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ )

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
نکته شماره 4 : مطابقه یا تطابق ( agreement )
همانطور که می دانید ، در زبان انگلیسی بعضی عناصر با عناصر دیگر مطابقت می کنند مثلا فعل جمله ، در زمان حال ساده با فاعل سوم شخص مفرد مطابقت می کند و s سوم شخص می گیرد. همچنین ضمایر با اسم مرجعشان از نظر جنسیت و تعداد ، مطابقه می کنند.
این نکته گرامری در تست های تافل کاربرد وسیعی دارد.

الف ) تطابق فاعل و فعل :
در این موارد باید فاعل حقیقی جمله را تشخیص داده و در نظر داشته باشیم ، سپس آن را با فعل تطبیق دهیم. همانطور که بارها اشاره شد ، فاعل سوم شخص مفرد در زمان حال ساده –s سوم شخص به فعل می افزاید :
His money helps him in life. ( پولش در زندگی به کمکش می آید. )

در جمله بالا فاعل حقیقی جمله his money است. که ماهیتی است سوم شخص و مفرد ( اگر جمع بود باید بعد از اسم money شاهد اضافه شدن –s جمع بودیم ) پس فعل جمله با این فاعل مفرد مطابقه کرده و چون زمان جمله ، حال ساده است ، فعل help به صورت helps در آمده است.
گاهی اوقات فاعل به همراه یک بدل یا متمم به کار می رود ، منظور از بدل توضیح اضافی است که بین دو ویرگول قرار می گیرد و اگر ازجمله حذف شود لطمه ای به معنای آن نمی زند. در این موارد باید فاعل حقیقی جمله را پیدا کنیم. فاعل حقیقی آن عنصری استکه در هنگام ترجمه کردن جمله به زبان فارسی هم با فعل مطابقت می کند. مثلا به جملات زیر توجه کنید :
Dr. Jacson, accompanied by his friends, is working on his project.

( دکتر جکسون به همراه دوستانش در حال کار بر روی این پروژه هستند. )

در این جمله ، فاعل حقیقی Dr.Jacson است و اگرچه در ادامه با یک اسم جمع ( his friends ) هم رو به رو هستیم اما آن را به عنوان فاعل حقیقی به حساب نمی آوریم و فعل جمله به صورت مفرد ( is ) به کار می رود نه به صورت جمع ( are ).
The flowers, a rose for example, need enough water.

( گل ها ، به عنوان مثال یک گل سرخ ، به آب احتیاج دارند. )

در این جمله ، فاعل حقیقی The flowers است نه اسم rose به همین دلیل فعل جمله یعنی need نیازی به s سوم شخص ندارد.

در جملاتی که فاعل آنها it یا there است ، شکل فعل to be بعد از فاعل ، وابسته به فاعل حقیقی جمله است که در ادامه جمله ذکر می گردد :

There was once a king. (روزی روزگاری پادشاهی بود. )
( سیاست موضوع مورد علاقه من نیست چرا که بسیار پیچیده است. )

در این جمله king مفرد است و فعل به صورت was به کار رفته است.

There are many people in this room. ( افراد زیادی در این اتاق هستند. )

در اینجا فاعل حقیقی ، اسم people است که همواره جمع می باشد. پس فعل جمله به صورت are به کار رفته است.

نکته بسیار مهم :
توجه داشته باشید که ضمایر مبهم ، مانند آنچه در ادامه ذکر می گردد ، همواره مفرد هستند و نباید آنها را جمع به حساب آورد ؛ اگرچه شاید از نظر معنای فارسی به نظر جمع بیایند :
Anyone , everyone , someone , everybody , something , somebody , no one , whatever , what , what , nothing , either , neither , …

به عنوان مثال :
Either of these houses is empty. ( یکی از این خانه ها ، خالی است. )

Anyone who wants to pass the exam should study hard.

( هر کس که بخواهد در امتحان قبول شود می بایست به سختی درس بخواند. )

نکته مهم :
هنگامی که 2 فاعل با ترکیب either … or یا neither … nor به هم مرتبط شوند فاعلی که به فعل جمله نزدیکتر است ، فاعل حقیقی محسوب و فعل با آن مطابقت می کند. این نکته اخیراً بارها در آزمون های تافل مختلف مطرح گردیده است.
Neither Ali nor his brothers are here.

Neither his brothers nor Ali is here.

( نه علی و نه برادرانش هیچ کدام اینجا نیستند. )

Either Ali or his brothers are going to the wedding party.

( یا علی یا برادرانش به مراسم عروسی می روند. )

نکته مهم :
توجه داشته باشید که برخی اسم ها اگرچه ظاهراً جمع هستند و به s ختم می شوند اما در واقع مفرد محسوب شده و فعل بعد از آنها نیز به صورت مفرد به کار می رود. مهم ترین اسم های به ظاهر جمع که علی رغم داشتن –s مفرد محسوب می شوند ، نام رشته های علمی مختوم به s می باشند :
Politics , economics , ethics , physics , news , diabetes , mathematics , the united nations , the Philippines , …

به عنوان مثال به این جمله توجه کنید :
Politics is not my favorite subject of interest because it is very complicated.

BLaDe

متخصص بخش زبان
ب ) تطابق اسم و ضمیر :
ضمایر می بایست با اسمی که به آن ارجاع می دهند ، از نظر جنسیت ، شخص و شمار مطابقه کنند. مهمترین ضمایر زبان انگلیسی عبارتند از :

ضمایر انعکاسی
ضمایر ملکیضمایر مفعولیضمایر فاعلی
myselfmineme
I
yourselfyours
youyou
himselfhishim
he
herselfhershershe
itselfitsitit
ourselvesoursuswe
yourselvesyoursyouyou
themselvestheirsthemthey

به عنوان مثال به جملات زیر و نحوه مطابقه فاعل و فعل توجه کنید :
A good student should do his ( or her ) homework.

I am interested in physics and its application.
( به فیزیک و کاربردهایش علاقه مندم. )

Their house was small but Jones family lived there happily.
( خانه شان کوچک بود اما خانواده جونز در آنجا به شادی زندگی می کردند. )

در این جمله منظور از Jones family همه اعضاء خانواده Jones است پس صفت ملکی their استفاده می شود.

نکته : عبارت های مربوط به زمان ، پول و فاصله ، معمولا با فعل مفرد به کار می روند :
Eight hours of sleep is enough. ( هشت ساعت خواب کافی است. )
Ten dollars is too much to pay. ( ده دلار مبلغ زیادی برای پرداخت کردن است. )
Five thousand miles is too far to travel. ( پنج هزار مایل فاصله بسیار زیادی است. )

در واقع در این موارد ، فاعل را مفرد به حساب می آوریم. در زبان فارسی هم هرگز چنین مواردی را جمع محسوب نمی کنیم.

نکته : اسم هایی مانند people ، police و cattle (گله) اگرچه به –s ختم نمی شوند اما جمع هستند :
The people are from Canada.
The police have arrived.
Cattle are domestic animals.

توجه داشته باشید که people فقط زمانی –s جمع می گیرد که به معنای قبایل و قومیت های مختلف باشد :
All the people of the world desire peace.
( همه مردم دنیا آرزومند صلح هستند. )

همچنین واژه police فقط هنگامی مفرد است که در قالبی همانند police officer به کار رود.

نکته : اسم data غالباً جمع است و فعل آن به صورت جمع به کار می رود. این اسم البته اخیراً بیشتر به صورت مفرد به کار می رود.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
اکنون به تست های زیر پاسخ دهید :
1. The findings of Gregory Mendal were published in 1886, but little attention was paid to it for half a century.

A B C D

2. Storm clouds of modest size produces a few flashes a minute and a power of a few megawatts.

A B C D

3. Every man and woman should vote for the candidate of their choice.
A B C

4. It has been said that the essayist Henry David was outspoken and usually put forth few effort to please others.
A B C D

5. A little German works have been thoroughly translated into our language.
A B C D

پاسخ تست ها :
تست شماره 1 : گزینه D صحیح است.
فاعل جمله the findings of … است ، یعنی فاعل جمع به حساب می آید : « یافته های جورج مندل در سال 1886 منتشر گردید اما به مدت نیم قرن توجه کمی به آنها ( نه آن ) شد». پس به جای ضمیر it باید از them استفاده کرد.
تست شماره 2 : گزینه B صحیح است.
فاعل جمله ( small clouds ) است ، پس فعل جمله باید به صورت produce به کار رود و نیاز به s سوم شخص مفرد ندارد.
تست شماره 3 : گزینه D صحیح است.
Every یک ضمیر مبهم است که صفت ملکی مربوط به آن its است نه their.
تست شماره 4 :گزینه C صحیح است.
few با اسم های جمع به کار می رود اما effort اسمی است که s جمع ندارد و در واقع قابل شمارش نیست. پس به جای few باید از little استفاده می شد.
تست شماره 5 : گزینه A صحیح است.
توجه داشته باشید work به معنای کار ، جمع بسته نمی شود. اما works به معنای آثار ادبی ، جمع است و به جای a little باید از a few استفاده کرد.

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
نکته شماره 5 : همسانی مقوله های دستوری ( Parallelism )
یکی از نکاتی که دارای کاربرد فراوان در تست های تافل می باشد ، مبحث توازی یا همسانی مقوله های دستوری است که به طور خلاصه عبارت است از این که عناصری را می توان با هم در یک مجموعه ، همسان و هم پایه کرد که به یک مقوله دستوری واحد تعلق داشته باشند. به بیان دیگر ، عناصری که به لحاظ دستوری دارای مقوله های متفاوت باشند را نمی توان به کمک حروف ربط همپایگی یا عبارت های همسان کننده دیگر در یک ردیف قرار داد. به عنوان مثال :
Ali is intelligent, tall and very polite.
صفت صفت صفت
همانطور که می بینیم سه عنصری که در این جمله با هم همسان گردیده اند ، همگی به مقوله دستوری صفت تعلق دارند. توجه داشته باشید که اگر یکی از آنها قید ، اسم یا فعل باشد ، جمله غلط می شود. مانند:
Ali is intelligence, tall and very polite.
اسم
در جمله زیر هم هر سه عنصری که با هم همسان ده اند به مقوله دستوری اسم مصدر ( Gerund ) تعلق دارند :
I like swimming, playing football and reading newspapers.
اسم مصدر اسم مصدر اسم مصدر
اکنون به این تست پاسخ دهید :
The secretary general of the UN realized the importance of handling an international crisis successfully so that the programs of economics, social and educational agencies of the UN continue their works.
ABCD
همانطور که مشاهده می فرمایید در ترکیب :
… programs of economics,social and educational agencies.
صفت صفت اسم
دو صفت با یک اسم همسان شده است که این موضوع جمله را نادرست می کند. برای اصلاح شدن جمله می بایست به جای economics از یک صفت که همان economic باشد استفاده می شد.
توجه داشته باشید که حروف ربط و وصل کننده هایی مانند and، or ، but ، as و than هم شامل قاعده همسانی مقوله های دستوری می شوند. به عنوان مثال :
I love his patience and calmness.
اسم اسم

Buying a new computer is sometimes easier than fixing a broken one.

V + ing V + ing
Speaking English is as easy as drinking water.
V + ing V + ing

BLaDe

متخصص بخش زبان
نکته شماره 6 : ساختارهای بدون فاعل ( Dangling structure )
همانطور که می دانید ، در زبان انگلیسی تمامی جملات باید دارای فاعل باشند و از آنجا که این زبان برخلاف زبان فارسی یا ایتالیایی از نظر تصریف فعلی ضعیف است نمی توان فاعل را در جملات حذف کرد. مثلا در فارسی به جای جمله «من خوردم» می توان تنها به گفتن «خوردم» اکتفا کرد چرا که شناسه فعلی –َ م در فعل خوردم نشان دهنده فاعل من می باشد ، اما در زبان انگلیسی نمی توان فاعل را حذف نمود. عبارت هایی که بدون فاعل آغاز شوند را ساخت های بدون فاعل یا dangling structures می نامند. این ساخت ها با یک فعل ing دار یا با ترکیب قسمت سوم فعل + having آغاز می شوند و حتما پس از آنها یک جمله کامل به کار می رود. نمای کلی ساخت های بدون فاعل در زبان انگلیسی به این شکل است :
ing + فعل
مفعول + فعل + فاعل, ........................
جمله کامل
قسمت سوم فعل+Having

نکته مهم در این جملات آن است که فاعل جمله کامل باید از نظر منطقی اسم یا ضمیری باشد که بتواند نقش فاعل برای ساخت بدون فاعل را هم ایفا کند و در غیر اینصورت جمله مبهم و غیر دستوری خواهد بود. به عنوان مثال به این جمله توجه کنید :
After eating the dinner, we washed the dishes.
فاعل ساخت بدون فاعل
( پس از خوردن شام ، ما ظرف ها را شستیم. )

این جمله از نظر دستوری یک جمله صحیح و خوش ساخت محسوب می شود و فاعل We می تواند از نظر معنایی و منطقی ، فاعل ساخت بدون فاعل هم محسوب شود. اکنون جمله زیر را در نظر بگیرید :

After eating the dinner, the dishes were washed.
( پس از خوردن شام ، ظرف ها شسته شد. )

این جمله از نظر معنایی مبهم واز نظر دستوری نادرست است چرا که the dishes نمی تواند فاعل مناسبی برای eating the dinner محسوب شود. در مورد اینگونه ساختارها نمی توان به ترجمه فارسی اکتفا کرد چرا که ترجمه فارسی جمله بالا یعنی : « پس از خوردن شام ، ظرف ها شسته شد.» چندان غلط و غیر دستوری به حساب نمی آید اما در تست های تافل باید آن را نادرست محسوب نمود.

همانطور که گفتیم ساختارهای بدون فاعل می توانند به دو صورت به کار روند :

1- فعل + ing : برای بیان دو عمل به کار می رود که فاعل هر دو یک نفر باشد و دو عمل در یک لحظه و به طور همزمان رخ داده باشند :

Watching T.V, I talked with my family.
( در حال تماشای تلویزیون ، با خانواده ام صحبت کردم. )

Brushing his teeth, he answered the phone.
( در حال مسواک زدن ، به تلفن جواب داد. )

2- قسمت سوم فعل + having : برای بیان دو عمل به کار می رود که فاعل هر دو یک نفر بوده و در امتداد هم رخ داده باشند. یعنی برخلاف حالت اول که شاهد همزمانی دو عمل بودیم ، در حالت دوم شاهد توالی و پشت سرهم رخ دادن کارها هستیم.
Having finished his work, he left his office.
( پس از تمام کردن کارها ، او دفتر کارش را ترک کرد. ) ( یعنی اول کارها را تمام کرد ، بعد دفتر کار را ترک نمود. )

Having bought the ticket, we entered into the stadium.
( پس از خرید بلیط ، وارد استادیوم شدیم. )

توجه داشته باشید که در این موارد فقط باید از فعل کمکی having استفاده کرد و صورت هایی مانند hasing یا hading صحیح نیست.

BLaDe

متخصص بخش زبان
اکنون به منظور مرور مطالب که تاکنون گفته شد ، به آزمون زیر پاسخ دهید :
1. Why didn't you go to seminar?
I would have gone if I ……… time.
1) have had
2) have
3) would have
4) had had
2. It was essential that we ………. The lease before the end of the month.
1) sign
2) signed
3) has signed
4) were signing
3. If she had not seen badly hurt in a car accident, ……… in last month's marathon.
1) she would have participated
2) she would participate
3) she would had participate
4) she participated
4. Our success depends ………… the project by December.
1) finishing
2) about finishing
3) on to finish
4) on finishing
5. As soon as ……. With an acid, salt and sometimes water is formed.
1) a base reacts
2) a base will react
3) a base is reacting
4) the reaction of a base
6. If a ruby is heated, it ………… temporarily lose its color.
1) would
2) will
3) does
4) has
7. It is essential that nitrogen …….. present in the soil for plants to grow.
1) be
2) to be
3) is
4) been
8. If it ………. More humid in the desert of southwest, the hot temperature would be unbearable.
1) be
2) is
3) was
4) were
9. Upon hatching, ………….
1) young ducks know how to swim.
2) Swimming is known by young ducks.
3) The knowledge of swimming is in young ducks.
4) How to swim is known in young ducks.
10. The large compound eyes of dragonfly …….. to see moving objects almost eighteen feet away.
1) to able it
2) enabling it
3) it enables
4) enable it
11. Fast-food restaurants have become popular because many working people want …………
1) to eat quickly
2) eating quickly and cheaply
3) eat quickly and cheaply
4) the eat quickly and cheaply
12. Farmers look forward to ………… every summer.
1) participating in country fairs
2) participate in country fairs
3) be participating in the country fairs
4) have participated in the country fairs
13. After seeing a movie based on a novel, ………….
1) the book is read by many people
2) the book made many people want to read
3) the reading of the book interests many people
4) many people want to read the book
14. The widespread use of oil and gas to make chemicals ……….. during the 1920s.
1) had begun
2) began
3) beginning
4) begun
15. Graham Bell worked with deaf students before ………. the first telephone in 1876.
1) designed
2) was designed
3) design
4) designing
16. Neither the students nor the teacher ……….. to smoke.
1) are allowed
2) is allowed
3) is allow
4) are allow
17. Anyone who ……. To attend the meeting please notify the secretary.
1) wish
2) had wished
3) wishes
4) wished
18. He now regrets ………. harder when he was at college.
1) not studied
2) not study
3) not studying
4) not to study
19. He had intended to buy the goods before …………
1) see them
2) seeing them
3) see it
4) seeing it
20. As soon as I finish ……. This paper, I can go to the library.
1) to write
2) writing
3) write
4) to writing
پاسخ نامه :
تست شماره 1 : گزینه 4 صحیح است.
جمله شرطی نوع سوم می باشد و طبق فرمول ، باید از ماضی بعید یا همان گذشته کامل در قسمت دوم استفاده کنیم.
تست شماره 2 : گزینه 1 صحیح است.
همانطور که گفتیم ساخت هایی که با it آغاز می شوند و پس از آنها is یا was به کار می رود و بعد از آن یک صفت را شاهد هستیم اگر با that به یک بند دیگر متصل شوند ، فعل بند دوم به صورت مصدر بدون to خواهد بود.
تست شماره 3 : گزینه 1 صحیح است.
جمله شرطی نوع سوم است.
تست شماره 4 : گزینه 4 صحیح است.
فعل depend با حرف اضافه on به کار می رود و همانطور که گفتیم پس از حروف اضافه ، فعل بعدی به صورت ing دار استفاده می شود.
تست شماره 5 : گزینه 1 صحیح است.
به این نکته توجه کنید که بعد از کلمات متصل کننده ای کانند as و As soon as ، زمان جمله بعدی ، حال ساده است. مثلا :
As soon as he gets to my place, I will give him your message.
تست شماره 6 : گزینه 2 صحیح است.
جمله شرطی نوع اول است.
تست شماره 7 :گزینه 1 صحیح است.
فعل جمله باید به صورت مصدر بدون to باشد و مصدر بدونto برای افعال to be خود be است نه been یا am / is / are یا بقیه صورت های محتمل دیگر.
تست شماره 8 : گزینه 4 صحیح است.
شرطی نوع دوم است و همانطور که گفتیم در جملات شرطی به جای was از were استفاده می کنیم.
تست شماره 9 : گزینه 1 صحیح است.
با یک ساخت بدون فعل رو به رو هستیم. Upon hatching به معنای « پس از تخم در آمدن» می باشد و جمله بعدی باید با فاعلی شروع بشود که به لحاظ منطقی فاعل ساخت بدون فاعل هم باشد که گزینه 1 این شرایط را دارد :
« پس از تخم در آمدن ، جوجه اردک ها می دانند چگونه شنا کنند. »
تست شماره 10 : گزینه 4 صحیح است.
« چشم های بزرگ و مرکب سنجاقک به او این اجازه را می دهد که اشیایی که هجده فوت از او دورتر هستند را ببیند. »
تست شماره 11 : گزینه 1 صحیح است.
بعد از فعل want ، فعل بعدی به صورت مصدر با to به کار می رود.
تست شماره 12 : بعد از look forward to از فعل ing دار استفاده می شود.
تست شماره 13 : گزینه 4 صحیح است.
با یک ساخت بدون فاعل رو به رو هستیم. Many people فاعل مناسب برای After seeing … می باشد.
تست شماره 14 : گزینه 2 صحیح است.
« استفاده وسیع از نفت و گاز در تولید مواد شیمیایی در طول دهه 1920 میلادی شروع شد. »
تست شماره 15 : گزینه 4 صحیح است.
پس از before فعل بعدی به صورت ing دار به کار می رود.
تست شماره 16 : گزینه 2 صحیح است.
فاعل حقیقی the teacher است که مفرد می باشد. در ضمن جمله مجهول است که در نکته بعد به آن می پردازیم.
تست شماره 17 : گزینه 3 صحیح است.
anyone فرد به حساب می آید.
تست شماره 18 : گزینه 3 صحیح است.
بعد از regret فعل ing دار به کار می رود.
تست شماره 19 : گزینه 2 صحیح است.
توجه داشته باشید که the goods به معنای کالاها ، جمع است.
تست شماره 20 : گزینه 2 صحیح است.
بعد از فعل finish ، فعل بعدی به صورت ing دار به کار می رود.

بالا