• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش روز: شوستر آقای خاص این فصل لالیگا؛تنها سرمربی جامدار لیگ اسپانیا

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
289874_heroa.jpg

سرمربی آلمانی مالاگا تنها سرمربی این فصل لالیگاست که افتخار قهرمانی در این تورنمنت را داشته

سایت گل - با شروع فصل جدید رقابتهای لالیگا، یک نکته جلب توجه می کند.هیچ یک از سرمربیان حاضربرروی نیمکت مربیگری 20 تیم این فصل لالیگا به جز برند شوستر، هرگز قهرمانی در رقابت های لیگ اسپانیا را تجربه نکرده اند واین سرمربی آلمانی که 5سال بعد از جدایی از لیگ اسپانیا به این کشور بازگشته تنها سرمربی حاضر درلیگ این فصل است که جام قهرمانی لالیگا را بالای سربرده.
برند شوستر آماده این ماجراجویی است و چالش پیش روی او این است که مالاگای پیگرینی را به دست فراموشی سپرده ونامش را درتاریخ این باشگاه ثبت کند.اولین بازی مالاگا درفصل جدید مقابل والنسیاست. شوستر بایک برتری محسوس رقابتهای این فصل را شروع می کند و آن هم این است که او تنها سرمربی درمیان 20 سرمربی تیمهای این فصل است که طعم قهرمانی در لالیگا را با رئال مادرید در آخرین فصل حضورش دراین تیم چشیده. شوستر در سال 2008 با رئال قهرمانی در لیگ اسپانیا را تجربه کرد وبعد از آن مادرید را ترک کرد و حالا اولین بار بعد از آن قهرمانی است که به سرزمین ماتادورها بازگشته
شوستر در گفتگو با مارکا در این باره صحبت کرده:« رقابتهای لالیگا کمی تغییر کرده. الان لالیگا تیمی دو قطب و تیمی است و آن نیم تا، متعلق به اتلتیکومادرید است. در مجموع فوتبال دراسپانیا رشد کرده. تیم ملی اسپانیا در این میان کمک زیادی کرده و دو باشگاه رئال مادرید و بارسا هم همین طور و باید از این فرصت بهره برد.»
سرمربی آلمانی دراین باره گفته:« بارسلونا و رئال مثل همیشه هستند؛ آنها تنها تیم هایی هستند که بازیکنان مهم و ستاره ها را به خدمت می گیرند.لیگی دو قطبی پیش روست ولی در آلمان و برخی کشورهای دیگر هم به همین ترتیب است. دربین تیمهای سوم تا دهم،رقابت هیجان انگیزی وجود دارد. همیشه رئال و بارسا برای صدرنشینی می جنگند ولی بعد از این دو تیم، تیمهای اتلتیکو، سوسیداد، والنسیا و بتیس برای کسب سهمیه اروپایی مبارزه می کنند وبقیه تیم ها هم برای بقا تلاش می کنند.»
او درمورد مدعی قهرمانی این فصل گفته:« دو تیم هستند: رئال و بارسا.تیم آنچلوتی شرایط خوبی دارد.من همیشه از او به عنوان سرمربی خوشم می آمده. او در میلان تغییرات چشمگیری درفوتبال ایتالیا رقم زد. عملکرد او در پاری سن ژرمن هم تماشایی بود. رئال مادرید هم خوب به تجدید قوا پرداخته ولی باید مراقب بارسلونا هم بود که به خوبی نسبت به سال قبل بازیابی کرده.فکر می کنم که بعد از فصل گذشته، لالیگا درانتظار چنین فصل خوبی بود.»
البته شوستر تیم سوم را فرموش نکرده:« اتلتیکو برتریهایی دارد. آنها تیمی ساخته شده هستند و می دانند که باید چه کار کنند؛گرچه فالکائو را از دست دادند ولی ویا به اتلتیکو رفت. فکر می کنم که این تیم کمترین خسارت را دیده؛ چون همان تیم همیشگی با فلسفه قبلی اش است.از سوی دیگر تیم هایی مثل والنسیا و سویا بازیکنان خیلی مهمی رااز دست دادندو این کاررا برای آنها سخت می کند.اتلتیکوخیلی باثبات است.»
شوستر درمورد گرث بیل هم صحبت کرد:« دراین دوره، یا مبلغ ذکر شده در بندجدایی بازیکن پرداخت می شود ویا اینکه بازیکن می رود. مثلا برای خرید خاوی مارتینس 40 میلیون یورو پرداخت شد.برای ایسکو 30 میلیون یورو پرداخت کردند.زمانی که بازیکنانی مثل کریس 90 میلیون یا بیل 100 میلیون می ارزند، این فوق العاده است.من با شناختی که از فلورنتینو دارم، زمانی فرا خواهد رسید که باید گفت که بس است. اگر آنها می توانند خلافش را ثابت کنند بحث دیگری است.از سوی دیگر بحث خود بازیکن هم مطرح است. باید مراقب بود.من بازیکنانی را می شناسم که به خاطر پول زیادی که برای خریدشان پرداخت شده به دردسرزیادی افتاده اند.چون آنها فکر می کنند که باید برای اثبات اینکه ارزش این پول را داشته اند خودشان را به کشتن بدهند.این خطرناک است. امیدوارم که مسئولان هوشیارانه تر عمل کنند.چون اگر اینطور به حرکت ادامه دهیم، این روند توقف ناپذیر خواهد شد.»

بالا