گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
وحيد يا بنيامين؟ برايم فرقي ندارد
وحيد بهادري در دانشگاه، مدرسه و در كل هر جا كه بايد كارت شناسايي نشان دهم، هست. به نظر من بنيامين و وحيد تفاوت چنداني با هم ندارند. مثلاً در دانشگاه همه من را با نام وحيد مي شناختند اما در فضاي حرفه اي من را با نام بنيامين مي شناسند. من هر دو اسم را دوست دارم و برايم تفاوتي ندارد با كدام اسم صدايم كنند. البته اين اسم هنري (بنيامين) نامي است كه خانواده برايم انتخاب كرده است. در واقع قرار بر اين بوده كه اين نام به عنوان اسم شناسنامه اي ام ثبت شود اما به هر دليلي اين اسم توسط ثبت احوال به ثبت نرسيده است و پدرم اسم وحيد را برايم انتخاب كرده و از همان دوران كودكي بنيامين صدايم مي كردند ولي در مدرسه و دانشگاه، من را با نام وحيد مي شناختند.
خانواده ام جزو مخاطبينم هستند
يكي، دو ماه بعد از اينكه بنيامين ۸۵ منتشر شد، مادرم از من خواست آلبوم را بدهم تا گوش كند. من هم يك پكيج كه متشكل از ۱۰ كاست بنيامين ۸۵ بود، بردم و روي ميز آشپزخانه، كنار راديو گذاشتم. حدود يك ماه و نيم بعد وقتي از سفر بازگشتم ديدم همه كاست ها باز نشده روي ميز هستند! (خنده) مي داني اين يعني چي؟ اين يعني من دلم مي خواسته وارد هنر شوم، نه اينكه خانواده ام با فعاليت من در حوزه موسيقي مخالف بودند... گرايش من به سمت ادبيات و شعر و موسيقي بود، وقتي خانواده ام ديدند كه اين موضوع قابل پذيرش از سوي مردم است، به يكي از مخاطبين من تبديل شدند و از من حمايت كردند.
مي خوام واسه محرمت بميرم
يك شب سهراب پاكزاد مهمان خانه ما بود كه خيلي غافلگيرانه گفتم كه مي خواهم براي محرم امسال يك آهنگ آماده كنم. سهراب وقتي اين حرف را شنيد به نوعي شوكه شد و گفت من هم چند روزي هست به اين موضوع فكر مي كنم كه اگر شرايطش فراهم شود، آهنگي براي محرم بخوانم. همه چيز از اين مصرع شروع شد: مي خوام واسه محرمت بميرم... اين مصرع اول شعري بود كه توسط فريد احمدي كامل شد و در نهايت توسط علي پاكدامن تنظيم و ميكس و مستر شد. جالب است بدانيد علي پاكدامن روزهاي اولي كه وارد موسيقي پاپ شده بودم و آلبوم ماه مهربان را با حال و هواي محرم خوانده بودم، زحمت تنظيم قطعات را كشيده بود.
هيچكس به پول فكر نمي كرد
هيچ منفعت مالي براي گروه سازنده موج محرم و قلب محرم وجود نداشت و همه گروه با دل و جان كار مي كرديم تا بتوانيم يك اثر خوب و قابل قبول توليد كنيم. اين موضوع در بخش تصوير هم صدق مي كرد و گروه سازنده كليپ بدون كوچكترين چشم داشت مالي فعاليت كردند. اگرچه در طول توليد اين دو، آهنگ مشكلات زيادي وجود داشت و خيلي سخت كار مي كرديم تا اين دو آهنگ به موقع آماده انتشار شود، اما واقعاً تجربه خوب و لذت بخشي بود كه محرم امسال را برايمان تبديل به يك محرم خاطره انگيز كرد.
حسن خلج خلاق ترين مداح كشور است
آقاي حسن خلج يكي از خوش صداترين مداحاني هستند كه در ايران فعاليت مي كنند. چند روز پيش خيلي اتفاقي يكي از فايل هاي ايشان را از اينترنت دانلود كردم، باورت نمي شود اين مرثيه آنقدر روي من تاثير گذاشت كه از صبح تا شب حداقل صد بار آن را شنيدم.
موج محرم دات كام
وقتي كارهاي مربوط به توليد موج محرم و قلب محرم را آغاز كرديم به اين فكر افتاديم كه پايه انتشار اين دو آهنگ از كجا بايد باشد؟ براي اينكه به صورت بكر و نو اين دو آهنگ را منتشر كنيم، تصميم گرفتيم سايت موج محرم را راه اندازي كنيم. اين سايت فقط متعلق به ما نيست و همه مي توانند از آن استفاده كنند. اين سايت براي ما تبديل به يك تكيه مذهبي شده است و وقتي دلمان مي گيرد به آن سر مي زنيم. اين سايت هنوز هم فعاليت دارد. بخشي به نام قاب محرم در اين سايت راه اندازي شده است كه دوستان ما مي توانند عكس هايي كه با هر وسيله از دوربين هاي حرفه اي تا گوشي موبايل، از مراسم عزاداري محرم امسال گرفته اند، براي ما بفرستند.
ماجراي تهيه كنندگي موج محرم
رامين ولايتي چند سال پيش به من پيشنهاد داده بود كه براي يك موضوعي شبيه موضوع محرم كار كنيم و كليپ بسازيم اما آن پروژه بنا به دلايلي به سرانجام نرسيد و متوقف شد. وقتي موضوع موج محرم جدي شد، ماجرا را با آقاي ولايتي در ميان گذاشتم و گفتم اگر مايل هستيد اين دو آهنگ را با هم كار كنيم. وقتي موضوع را با ايشان مطرح كردم، ديدم ايشان استقبال زيادي كردند و قرار شد به عنوان تهيه كننده در كنار ما حضور داشته باشند.
مردم قضاوت خواهند كرد
وقتي موج محرم و قلب محرم منتشر شد واقعاً به اين فكر نمي كرديم كدام رسانه ها به آن مي پردازند و اين دو آهنگ را منتشر مي كنند اما وقتي اين دو آهنگ روي خروجي سايت موج محرم قرار گرفت، شاهد اين ماجرا بوديم كه خيلي از سايت ها و خبرگزاري ها به آن نپرداختند و از انتشار آن خودداري كردند. نكته جالبي كه وجود داشت و مردم مدام از ما مي پرسيدند اين بود كه چرا تلويزيون به اين اثر توجه نكرد، يا مثلاً چرا فلان سايت خبري اين آهنگ را بعد از نيم ساعت از روي سايت حذف كرد!؟ البته ما نسبت به اين موضوع گلايه اي نداريم و فقط مي خواهيم اين موضوع در محرم ۹۱ ثبت شود! برخورد تلويزيون ايران كه تلويزيون همه مردم ايران است و سايت هاي خبري مشخص است و ثبت خواهد شد.
زندگي ايراني
آخرین ویرایش: