ahmadfononi
معاونت انجمن
سایت گل- زمانی که شروع به گفت و گو با مسی می کنی، حس می کنی که او آن چهره بزرگ و گیرایی که هر زمان که پابه توپ می شود را در رختکن جا گذاشته است. ولی این طور نیست. بزرگترین ستاره دنیای فوتبال ، پسر خیلی ساده و بی غل و غشی است.خود او می گوید که راز موفقیتش برای فروتن بودن این است:« من خودم هستم.به همان شیوه زندگی همیشگی ام زندگی می کنم.»
برای ماهایی که مسی را از طریق تلویزیون تماشا می کنیم و یا شانس دیدن او در ورزشگاه را داریم، این طور به نظر می رسد که زندگی او در دنیای فوتبال رشد کرده. پسربچه ای که در روساریوی آرژانتین متولد شده بود، از 13 سالگی به بارسلونا آمد و تنها کاری که انجام داد این بود که زندگی اش را در راه عشقش گذاشت.رشد او بیشتر از بعد فیزیکی و فوتبالی بود؛ هرچند که به نظر سخت می رسید. در ابتدا با مشکلاتی در مسیر سلامتی اش مواجه شد و بعد از آن این مهارتهای او بود که هرروز بیش از پیش به چشم می آمد.ولی مسی از جنبه های مختلفی رشد کرد. درتیمش جا افتاد و تیم را بالا کشید و مبدل به یکی از برترینهای بارسا شد.او با گلی که در دیدار شنبه شب ال کلاسیکو به ثمر رساند، تعداد گلهایش را به 30 گل در 32 دیدار این فصل لالیگا رساند.
مسی فوتبالیست را در زمین فوتبال بهتر می توانید بشناسید. در میانه دوئلهای ماراتون وار ال کلاسیکو، شماره 10 بارسا، بیش از هرزمان دیگری توجه فوتبال دوستان دنیا را به خود جلب می کند. طبق برآوردهای انجام شده، حدود 500 میلیون نفر رویارویی دو تیم در دیدار ال کلاسیکوی لالیگا (که شنبه گذشته برگزار شد) را از طریق تلویزیون هایشان تماشا کردند و در طول سال 2010،پیراهن مسی، پرفروش ترین پیراهن دنیا بود. بعید به نظر می رسد که این ستاره آرژانتینی بتواند در ناشناس ترین گوشه دنیا هم به صورت ناشناس قدم بزند.به نظر شما این طورنیست؟ در هفته های اخیر مسی تا حدودی چهره ای که پشت این فوتبالیست بزرگ نهفته است را تاحدودی رونمایی کرد.مسی عاشق چیپس است و تنها چند ساعت بعد از بازکردن صفحه ای در فیس بوک، 7 میلیون هوادار در صفحه اش پیدا کرد. با این وجود او در خانواده کوچکش احساس راحتی بیشتری می کند. مسی، در یکی از سالنهای نوکمپ و در میان 73 جامی که بارسلونا در طول این قرن کسب کرده، با خبرنگار «نیوزویک» گفت و گو کرد. در این سالن، مسی تنها بود و از فوتبال و زندگی شخصی اش صحبت کرد: