• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گلنار را از شبكه پويا تماشا كنيد

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]فيلم سينمايي "گلنار" كه در سال 67 توليد شده بود، در جدول پخش شبكه پويا قرار گرفت.
20140705142459_7.jpg

به گزارش سينما خبر، داستان اين فيلم سينمايي دختر بچه‌اي به نام گلنار است كه با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگي مي‌كند. روزي به كنار چشمه مي‌رود تا آب بياورد، باد دستمال آبي او را كه يادگار مادرش است، با خود مي‌برد. گلنار در پي دستمال به جنگل مي‌رود و راه را گم مي‌كند و گرفتار خاله خرسه و آقا خرسه مي‌شود. خرس‌ها او را براي كارهاي روزانه و پختن كلوچه پيش خود نگاه مي‌دارند. پدر بزرگ و مادر بزرگ به كمك اهالي به دنبال گلنار مي‌روند. اما او را نمي‌يابند. خاله قورباغه خود را به گلنار مي‌رساند و با هم نقشه‌اي براي فرار مي‌كشند و....
گلنار به كارگرداني و نويسندگي كامبوزيا پرتوي و تهيه كنندگي فرشته طائر پور و وحيد نيك خواه آزاد ساخته شده است .
مدير فيلمبرداري اين فيلم عطاء الله حياتي و عليرضا تقي خاني، صدابردار روبيك منصوري و طراح صحنه آن كامبيز صميمي مفخم است.
شهلا رياحي، محرم بسيم، اكبر دودكار،‌غزل بانكي، علي رضا رونقي، رضا حقيقي در آن بازي كرده‌اند.
اين فيلم سينمايي روز يك‌شنبه 15تير ساعت 21 از شبكه پويا پخش مي‌شود.

hich

کاربر ويژه
اونقدر این فیلم سینمایی تو دوران کودکیم(یه موقع نشینین حساب کتاب کنین ما چندسالمونه آآآ:دست ب کمراخمالو::دی) واسه م قشنگ بود ک از معدود برنامه هاییکه اسمش رو بخاطر دارم و مجبور نیستم واسه اینکه بقیه رو هم ب یادش بندازم هی گوشه هایی ازش رو تعریف کنم!!:سوت::دی

یادش بخیر، زمان ما یه چیزی ب اسم سینمای کودک وجود داشت ....

اگه بزرگترها اجازه بدن امشب کنترل رو میدزدم و می بینمش، ممنون از خبررسانیتون

bijan.01

New member
من سنم دقیقا قد نمیده اما تو دوران بچگی ام دیدمش...
دیشبم دیدمش :) مروری بر گذشته ها شد

بالا