• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوارديولا: "اكنون بيش از هر زماني بايد فوتبالمان را به جهان نشان دهيم"

ahmadfononi

معاونت انجمن
پپ گوارديولا از بازيكنان بارسا خواست كه هويتشان را در ومبلي نشان دهند. او اضافه كرد كه تركيب يازده نفره ي خود را تعيين كرده و اين كه بارسا بايد منسجم تر از آنچه در رم نشان داد، عمل كند.

114828408_HA_5949_003CA19D394E7B29F3050B1D4D1560B0.jpg

پپ گوارديولا در كنفرانس مطبوعاتي خود پيش از بازي فينال گفت: "از فينال ها زياد لذت نمي بريد. بايد رقابت كنيد و سختي زيادي بكشيد و از طريق فوتبال بازي كردن بزنده شويد. اكنون بيش از هر زمان ديگري بايد فوتبال خود را به جهان نشان دهيم. بايد توپ را به جريان در آوريم و بالانس بازيكنان حريف را بر هم بزنيم. براي خودمان خوشحال خواهم شد اگر به شيوه اي عمل كنيم كه تا كنون بازي مي كرديم."
"ما آماده ايم"
گوارديولا از عملكرد بازيكنانش از زمان ورود به لندن راضي است: "آن ها احساس خوبي به من منتقل كردند. به اين تيم افتخار مي كنم. به خاطر عملكردشان در اين هفته، نسبت به آن ها احساس مسئوليت و وظيفه مي كنم... اين روزها تمركزمان روي يونايتد، و وظعيت روحي و جسميمان بوده است. فقط با آرامش كامل به فينال فكر كرده ايم، و آماده ايم بهترين بازي ممكن را ارائه دهيم."
بازي دهه
114828408_HA_5852_FF0FB272F4D750FD6113900236C8F20F.jpg
سرمربي منچستر يونايتد از اين بازي به عنوان فينال دهه ياد كرده است. گوارديولا در اين باره گفت: "از شنيدن صحبت هاي او احساس غرور مي كنم،‌ اما هر دوي ما بايد آن را نشان دهيم. سعي مي كنيم بهترين فوتبال ممكن را ارائه دهيم، و فكر مي كنم فينالي عالي خواهد بود. وقتي تيمي از چهار فينال به سه تاي آن ها راه مي يابد، و ديگري از شش فينال به سه تا صعود مي كند،‌ به اين خاطر است كه كارشان را به خوبي انجام داده اند، شايد اندكي بهتر از بقيه. هر دوي ما دهه اي خارق العاده داشته ايم و هر كدام بازنده باشد احساس ناراحتي مي كند، اما هر آنچه در طول اين سال ها به دست آمده به قوت خود باقي مي ماند."
منسجم تر از رم
او همچنين گفت تركيب اوليه ي خود را انتخاب كرده و حريف شنبه شب خود را بسيار تحسين كرد: "آن ها يكي از كامل ترين تيم هايي هستند كه تاكنون ديده ام. الگويي براي تمام دنيا... انتخاب هاي زيادي دارند،‌ ما سعي كرده ايم درباره ي بيشتر آن ها اطلاعات كسب كنيم، همچنين نقاط قوت و ضعفشان، و سعي مي كنيم شكستشان دهيم." او تا حدي براي منچستر يونايتد احترام قائل است كه گفت: "اگر مانند ديدار رم بازي كنيم،‌ برنده نخواهيم شد. با تماشاي فينال متوجه شدم خيلي بدتر از آنچه فكر مي كردم بازي كرده ايم. بايد تغييراتي ايجاد كنيم، نياز داريم سريع تر و منسجم تر باشيم."
يك فصل عالي
گوارديولا فارغ از نتيجه اي كه در ومبلي به دست خواهد آمد، عقيده دارد: "براي اين من فصلي بسيار خوب بود. بيش از اندازه خوشحاليم كه به اينجا رسيديم." وي راجع به آنچه سال گذشته پس از باخت در نيمه نهايي به هواداران گفته بود، اظهار داشت: "تا همين جا هم به خوبي از آن را جبران كرده ايم. كمي گستاخي از جانب من است، ولي هواداران تا همين جا هم لذت زيادي برده اند." او به خاطر اين كه سرانجام طرفداران توانستند بدون مشكل به لندن سفر كنند نيز خوشحال است: "زيرا يك فينال بدون هوادارانتان فينال جالبي نخواهد شد."

بالا