• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوارديولا: اميدوارم رئال مادريد پيروز نهايي باشد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از صعود تيمش به نيمه نهايي گفت: اميدوارم رئال‌مادريد پيروز نهايي جدال با تاتنهام باشد.

00026200.jpg

به نقل از رويترز، جوزپه گوارديولا نشست خبري پس از بازي با شاختار دونتسک اوکراين را به صحبت درباره رئال مادريد اختصاص داد و گفت: خيلي دوست دارم هميشه حريف ما رئال مادريد باشد، در بازي‌هاي بزرگ بهتر کار مي‌کنيم و بيشتر از فوتبال لذت مي‌بريم.
وي ادامه داد: در مدتي که گذشته همه درباره چهار ال‌کلاسيکو دربي صحبت مي‌کنند و اين فضاي جالب براي من فوق العاده دوست داشتني است، هميشه بايد در فوتبال چنين حسي داشت و هواداران هميشه بايد در تب و تاب بردن و باختن باشند و با همين روش مي‌توان از فوتبال لذت برد.

گوارديولا درباره عملکرد ماسکرانو گفت: او در مرکز زمين خوب کار کرد و راضي هستم، حتي شايد در ال‌دربي هم از او استفاده کنم، ماسکرانو ثابت کرده که اگر با دقت بازي کند و اشتباهات فردي خود را کاهش دهد موفق است.
شاگردان پپ گوارديولا با گلزني ليونل مسي در نيمه اول و در دقيقه 43 به‌پيروزي رسيدند تا با توجه به برتري بازي رفت، در مجموع با نتيجه 6 بر يک گام به مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان بگذارند.

بالا