• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوارديولا: بازيکنان با سيستم جديد همراه شوند

sinaet

متخصص بخش فوتبال
گوارديولا: بازيکنان با سيستم جديد همراه شوند
[h=2] گوارديولا مي‌گويد بازيکنان بايرن‌مونيخ بايد خيلي سريع با سيستم او کنار بيايند وگرنه مجبورند روي نيمکت بنشينند.

[TD="align: left"]
00939273.jpg
[/TD]

پپ گوارديولا، سرمربي بايرن‌مونيخ توانسته از زمان پيوستن به اين تيم سيستم تيکي‌تاکاي بارسلونا را در تيم آلماني پياده کند.

به گزارش ايسنا، اين مربي اسپانيايي در گفت‌وگو با مجله باشگاه بايرن‌مونيخ درباره سيستم جديد اين تيم گفت: فکر مي‌کنم تيم ما نسبت به قبل شرايط بهتري پيدا کرده است. اگر بازيکنان بايرن بيشتر بتوانند با سيستم من هماهنگ شوند، مي‌توانيم در ادامه فصل تيم موردنظرمان باشيم.

گوارديولا در ادامه گفت: ما اين فصل در خيلي از بازي‌هاي خودمان نتوانستيم قدرت هجومي بايرن را نشان دهيم و آن هم به اين خاطر بود که يکسري از بازيکنان ما تازه در پست‌هاي جديد خود بازي مي‌کردند. تيمي آخر فصل موفق است که بتواند ثبات داشته باشد. اگر بازيکنان من با سيستمي که من در بايرن پياده کرده‌ام نمي‌توانند هماهنگ شوند بايد روي نيمکت بنشينند.

او گفت: از وقتي که سرمربيگري بايرن را برعهده گرفته‌ام، سيستم موردنظرم را در اين تيم پياده کرده‌ام. نمي‌خواهم فرصت کار کردن در بايرن را به راحتي از دست بدهم. بايرن‌مونيخ تيمي بسيار خوب و باشگاهي بزرگ و موفق است و کار کردن براي اين تيم براي من موفقيت محسوب مي‌شود.

بايرن‌مونيخ پس از شکست هفته قبل بوروسيا دورتموند در صدرجدول اين رقابت‌ها قرار گرفته است. شاگردان پپ گوارديولا پس از پيروزي برابر منچسترسيتي توانستند با شش امتياز در دو ديدار همچنان صدرنشين گروه خود در ليگ قهرمانان باشند.

بايرن اين هفته در ليگ قهرمانان اروپا در ديداري آسان بايد در خانه بايد با تيم ويکتوريلا پلژن بازي کند.

پپ گوارديولا در پايان درخصوص کيفيت بازيکنان بايرن‌مونيخ گفت: شگفت‌زده شدم از اينکه بازيکنان بايرن‌مونيخ اينقدر سريع با طرز تفکر من در تيم آشنا شدند. قطعا به زمان نياز داريم اما در همين مقطع از فصل هم کيفيت بازي‌هاي بسيار بالا بوده است. از شيوه بازي‌مان بسيار راضي هستم.

بالا