• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوارديولا: زسکا حريف سرسختي است

sinaet

متخصص بخش فوتبال
گوارديولا: زسکا حريف سرسختي است
[h=2] سرمربي مدافع عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا با تاکيد بر حساسيت بازي نخست شاگردانش در اين رقابت‌ها در فصل جديد، خاطره شکست بارسلونا مقابل نماينده روسيه در سال 92 را زنده کرد.

[TD="align: left"]
00939273.jpg
[/TD]

پپ گوارديولا در کنفرانس خبري پيش از اولين ديدار تيمش در مرحله گروهي ليگ قهرمانان برابر زسکا مسکو روسيه گفت: من ليگ قهرمانان اروپا را دوست دارم، چون تورنمنتي بسيار مهم و در عين حال بسيار سخت است. مفتخرم که با تيم جديدم آماده رويارويي با چالشي ديگر شده‌ام. زسکا در اين مقطع از سال تيمي بسيار قدرتمند است. اين تيم بازيکنان طراز اول فراواني دارد که از نظر قدرت بدني در سطح بالايي قرار دارند.

به گزارش تسنيم، گوارديولا افزود: زماني که من رقبايم را ارزيابي مي‌کنم، فقط روي يک تعداد از مهره‌هاي خاص تمرکز نمي‌کنم بلکه کل تيم را در نظر مي‌گيرم. مهم‌ترين چيز اين است که بفهميم آنها چگونه به عنوان يک تيم کار و چگونه دفاع مي‌کنند. هنوز بازي که سال 1992 در ترکيب بارسلونا برابر زسکا انجام دادم را به ياد دارم. ما در آن مسابقه خوب بازي کرديم اما در نهايت باختيم، چرا که نمي‌دانستيم چطور بايد بازي اين تيم و ضدحملاتش را خنثي کنيم آن هم درست يک فصل بعد از آنکه جام باشگاه‌ها را برده بوديم.

سرمربي باواريايي‌ها در خاتمه تصريح کرد: بايرن مونيخ با ارائه بازي‌هاي خارق‌العاده در فصل گذشته همه جام‌ها را برد. اين فصل هم ما خوب کار کرده‌ايم مخصوصاً در چند بازي اخير. من تيمم را خوب مي‌شناسم. بازيکنان ما تلاش مي‌کنند دقيقاً همان کاري که من از آنها مي‌خواهم را انجام دهند. اگر آنها آن کار که من مي‌خواهم را انجام ندهند، تقصير من است. ما همگي کنار هم هستيم و بازيکنانم مي‌خواهند به سبکي که من مي‌خواهم بازي کنند.

بايرن مونيخ امشب از ساعت 23:15 به وقت تهران در وزشگاه آليانتس آره‌نا به مصاف زسکا مسکو، قهرمان فصل گذشته ليگ برتر روسيه مي‌رود.

بالا