ahmadfononi
معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: جاي خالي يك كاغذ امضا شده احساس ميشود، فابرگاس هنوز بازيكن بارسا نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، جوزپه گوارديولا در جمع پيشكسوتان بارسلونا و در آستانه الكلاسيكودربي امشب تصريح كرد: فابرگاس از آرسنال جدا شده، در فهرست اين تيم نيست و به بارسلونا آمده و قرار است در برنابئو بازي ما را هم تماشا كند، اما چرا برگه قرارداد او را به من نشان نميدهند؟
وي افزود: تا قرارداد امضا شده فابرگاس را نبينم او را بازيكن بارسلونا نميدانم. براي من بازگشت سسك به خانه يك قضيه احساسي نيست كه همراه با هواداران بغض كنم يا برايش دسته گل بفرستم. من مربي تيم هستم و ميخواهم براي بازي برگشت با رئال مادريد او را داشته باشم.
فابرگاس با فرود در شهر بارسلونا و خريد اولين بليت هواپيما مستقيم راهي مادريد شد تا براي تماشاي بازي امشب در برنابئو آماده باشد.

وي افزود: تا قرارداد امضا شده فابرگاس را نبينم او را بازيكن بارسلونا نميدانم. براي من بازگشت سسك به خانه يك قضيه احساسي نيست كه همراه با هواداران بغض كنم يا برايش دسته گل بفرستم. من مربي تيم هستم و ميخواهم براي بازي برگشت با رئال مادريد او را داشته باشم.
فابرگاس با فرود در شهر بارسلونا و خريد اولين بليت هواپيما مستقيم راهي مادريد شد تا براي تماشاي بازي امشب در برنابئو آماده باشد.