• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گواردیولا: برگ برنده من فقط مسی نیست/ تمجید از ویکتور والدس

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا پس از پیروزی مردانش در برنابئو برابر رئال مادرید گفت: برگ برنده من فقط مسی نیست، من به تمام بازیکنان خود افتخار می‌کنم.

13900920092515_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل رئال مادرید ضمن تبریک به لالیگا و خانواده بزرگ فوتبال جهان به خاطر داشتن ال‌کلاسیکودربی گفت: بازی بسیار زیبایی بود و در جایگاه سرمربی بارسلونا از بازی هر دو تیم بارسا و مادرید لذت بردم.

وی افزود: فکر نمی‌کنم مادرید به خاطر این شکست دچار بحران شود، ریتم بازی رئال مادرید ستودنی بود اما ما خیلی بهتر بازی کردیم و مستحق پیروزی بودیم، گل زودهنگام رئال مادرید تا حدودی ما را نگران کرد و کادر فنی وارد شور جدی شد، این یک شوک سنگین بود اما خوشبختانه بازیکنانم خیلی زود به شرایط ایده‌آل خود بازگشتند.

وی ادامه داد: در ۱۵ دقیقه ابتدایی بازی تنها قادر بودیم رئال مادرید را کنترل کنیم و مراقب مهاجمینش باشیم اما تعادل به مرور در میدان حاکم شد و بارسلونا کنترل میانه میدان را در اختیار خود گرفت.
گواردیولا درباره اشتباهات متعدد والدس گفت: قبول ندارم که او اشتباهات زیادی داشت، تنها در صحنه گل دریافتی دچار مشکل شد و البته این در جریان الکلاسیکودربی قابل چشم پوشی است، والدس دروازه‌بان کوچکی نیست و همچنان به او و اهدافش احترام می گذارم.

بالا