• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوانگجو/ تقوی: خیلی زحمت کشیده بودم؛ اما باختم

0mid

متخصص بخش ورزشی
خبرگزاری فارس: نفر دوم وزن ۶۶ کیلوی کشتی آزاد بازی‌های آسیایی گفت: باور کنید بعد از مسابقات جهانی به اندازه کافی زحمت کشیده بودم؛ اما در فینال باختم.

A0954398.jpg

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از گوانگجو، مهدی تقوی بعد از کسب مدال نقره وزن سوم کشتی آزاد بازی‌های آسیایی گفت: قبلا هم با این ژاپنی کشتی گرفته بودم. او خیلی سمج و سخت است. باور کنید به اندازه کافی بعد از جهانی زحمت کشیده بودم که قهرمان بازی‌های آسیایی شوم؛ هر چه داشتم گذاشتم؛ اما باختم و نقره گرفتم.
قهرمان جهان در سال ۲۰۰۹ تصریح کرد: فقط می‌توانم بگویم که متاسفم. من یک مدال طلای قطعی را از دست دادم و امیدوارم نمایندگان دو وزن دیگرمان امروز بتوانند طلایی شوند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا کشتی‌های صبح در روند کارش در فینال تاثیر گذاشته بود، گفت: نه اصلا این‌طور نبود. من شکست را قبول کرده‌ام و دیگر جای این حرف‌ها نیست. کشتی‌های صبحم سنگین بود؛ اما خود را برای فینال آماده کرده بودم. امیدوارم بتوانم در میدان‌های بعدی این شکست را جبران کنم. غیر از این دیگر حرفی برای گفتن ندارم.

بالا