• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوانگجو/ پورشیب: قول داده بودم که طلا بگیرم

0mid

متخصص بخش ورزشی
خبرگزاری فارس: کاراته‌کار سنگین وزن ایران گفت: قول داده بودم که با مدال طلای بازی‌های آسیایی بازگردم و بالاخره به این مهم دست یافتم.

A0897429.jpg

ذبیح‌الله‌ پورشیب در گفت و گو با خبرنگار اعزامی فارس به گوانگجو اظهار داشت: این مدال را تقدیم خانواده و مردم عزیز ایران می کنم که با دعای خیر خود موجب موفقیت من شدند.
وی ادامه داد: ۲ کاراته کار دیگر ایران هم به قدر کافی زحمت کشیده بودند و با بدشانسی حذف شدند، می خواستم با کسب مدال طلا زحمات آنها را هم جبران کنم.
پورشیب تصریح کرد: تشویق های آنها در سالن موجب شد که روحیه بیشتری را بگیرم و بر همه حریفانم غلبه کنم.
وی افزود: مدیون زحمات مربی خودم آقای کریمی و مربیان تیم ملی رهنما و هروی و مسئولان فدراسیون هستم که به طور شبانه روز روی نقاط ضعف و قوت کار کردند تا ما طلا بگیریم.
کاراته کار ایران با توجه به شرایط بازی های آسیایی همه حریفان را سخت دانست و گفت: سعی کردم با حواس جمع مقابل آنها ظاهر شوم و به قولی که داده بودم عمل کنم.
پورشیب یادآور شد: گفته بودم در گوانگجو طلا می گیرم و بالاخره به این مهم دست یافتم. حریف کویتی، قزاق و اندونزیایی همگی از مقام داران آسیا بودند اما از آنها به خوبی شناخت داشتم.

بالا