B a R a N
مدير ارشد تالار
گواکاموله لوبیا سیاه و آناناس
• تعداد: 18 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
مواد لازم
• 2 عدد آووکادو متوسط خرد شده
• ¼ پیمانه سالسا سبز
• یک قاشق غذاخوری خامه ترش
• نصف پیمانه آناناس تازه خرد شده
• نصف پیمانه لوبیا سیاه پخته شده
• یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• ¼ پیمانه پنیر مونتری رنده شده
• چیپس تورتیلا
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، آووکادو را له کنید. سالسا و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. آناناس، لوبیا، هالوپینو، پیاز، گشنیز، سیر، آب لیموترش، نمک و زیره سبز را با یکدیگر مخلوط کنید. روی کاسه در بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
2. در صورت تمایل، روی آنها گشنیز تازه و خرد شده بریزید و با چیپس تورتیلا سرو کنید.
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
مواد لازم
• 2 عدد آووکادو متوسط خرد شده
• ¼ پیمانه سالسا سبز
• یک قاشق غذاخوری خامه ترش
• نصف پیمانه آناناس تازه خرد شده
• نصف پیمانه لوبیا سیاه پخته شده
• یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• ¼ پیمانه پنیر مونتری رنده شده
• چیپس تورتیلا
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، آووکادو را له کنید. سالسا و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. آناناس، لوبیا، هالوپینو، پیاز، گشنیز، سیر، آب لیموترش، نمک و زیره سبز را با یکدیگر مخلوط کنید. روی کاسه در بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
2. در صورت تمایل، روی آنها گشنیز تازه و خرد شده بریزید و با چیپس تورتیلا سرو کنید.