B a R a N
مدير ارشد تالار
گوشت قلقلی و سوسیس
• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم
• 280 گرم مربای آلو
• 510 گرم سس باربیکیو
• 450 گرم سوسیس دودی
• 450 گرم گوشت قلقلی پخته شده
طرز تهیه
1. برای تهیه سس، مربا و سس باربیکیو را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید. سوسیس های خرد شده و گوشت های قلقلی را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به خورد گوشت ها برود.
2. در قابلمه را بگذارید و آنها را به مدت 2 ساعت روی حرارت کم بپزید.
3. این غذا را گرم و به همراه خلال دندان سرو کنید.

• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم
• 280 گرم مربای آلو
• 510 گرم سس باربیکیو
• 450 گرم سوسیس دودی
• 450 گرم گوشت قلقلی پخته شده
طرز تهیه
1. برای تهیه سس، مربا و سس باربیکیو را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید. سوسیس های خرد شده و گوشت های قلقلی را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به خورد گوشت ها برود.
2. در قابلمه را بگذارید و آنها را به مدت 2 ساعت روی حرارت کم بپزید.
3. این غذا را گرم و به همراه خلال دندان سرو کنید.