• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوليت: خوزه، با اين شرايط هيچوقت برنده نمي‌شوي

ahmadfononi

معاونت انجمن
ستاره اسبق فوتبال هلند به سرمربي تيم رئال‌مادريد توصيه کرد تغييراتي در نحوه نگرش خود ايجاد کند.

00030508.jpg

رود گوليت اظهار داشت: خوزه مورينيو را به عنوان يک مربي دوست دارم و به او احترام مي‌گذارم. ولي به عنوان يک دوست به او توصيه مي‌کنم در ايده‌هايش تحولي ايجاد کند. چون آنچه مي‌گويم فقط از سر تجربه است.
گولیت ادامه داد: رئالي‌ها فضاي بدي در اطراف خويش بوجود آورده‌اند، توصيه من اين است به اين اوضاع خاتمه دهند، تحولي تازه در اعتبار جهاني خود بوجود آورند و باعث احياي مجدد رئال شوند. من به خوزه مي‌گويم با اين وضعيت هيچوقت برنده نخواهيد شد. من بازهم تکرار مي‌کنم شما تيمي بزرگ و باقدمت بسيار هستيد که بايد آن را حفظ کنيد.
گوليت اين اظهارات را پس از انتشار انتقاد‌هاي کارشناساني بزرگ همچون اوتمار هيتسفلد، گاس هيدينک، يوهان کرويف و ... از مربي پرتغالي يک سال گذشته سفيد‌پوشان مادريدي بيان کرد.
آقاي خاص که تيمش در دو ديدار رفت و برگشت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا مغلوب رقيب هموطني همچون بارسلونا شد، پرخاشگري‌هاي خاص خود را عليه يوفا،‌ داور و ... داشت. حرکتي که باعث خشم تحليل‌گران شد.
ستاره 49 ساله پيشين هلند افزود: صادقانه حرف مي‌زنم و دنبال هياهو نيستم. من درس خود از فوتبال را از سال‌هاي که براي آ.ث‌ميلان بازي مي‌کردم، فراگرفته‌ام. با توجه به همه آن آموزه‌ها مي‌توانم آنچه در مادريد امروزي اتفاق مي‌افتد، را تحليل کنم. زماني فراخواهد رسيد که پرداختن به حواشي ديگر کافيست. واقعا آن لحظه همين الان است.

بالا