فارنت: بامداد امروز و پس از آنکه خبر مرگ استیو جابز نابغه بزرگ دنیای فناوری در صدر اخبار قرار گرفت گوگل این بار رقابت را کنار گذاشت و با تغییر صفحه اول موتور جستجوگر خود یاد و خاطره جابز را گرامی داشت.
در این تغییر گوگل در زیر کادر جستجوی خود عبارت “Steve Jobs, 1955-2011,” را درج کرده که با کلیک بر روی آن مستقیما به صفحه اول پایگاه اینترنتی شرکت اپل هدایت میشوید که امروز سوگوار استیو جابز بود.
اپل روز چهارشنبه به وقت محلی خبر درگذشت استیو جابز را که از ماه آگوست از سمت مدیرعاملی اپل کنارهگیری کرده بود، اعلام کرد. استیو جابز در هنگام استعفای خود اعلام کرده بود که “من همواره گفتهام که اگر روزی بیاید که من نتوانم به خوبی از عهده وظایفم به عنوان مدیرعامل اپل بربیایم، اولین نفری خواهم بود که آن را به شما اطلاع خواهم داد و متاسفانه آن روز فرا رسیده است.”
پایان مطلب/
اپل روز چهارشنبه به وقت محلی خبر درگذشت استیو جابز را که از ماه آگوست از سمت مدیرعاملی اپل کنارهگیری کرده بود، اعلام کرد. استیو جابز در هنگام استعفای خود اعلام کرده بود که “من همواره گفتهام که اگر روزی بیاید که من نتوانم به خوبی از عهده وظایفم به عنوان مدیرعامل اپل بربیایم، اولین نفری خواهم بود که آن را به شما اطلاع خواهم داد و متاسفانه آن روز فرا رسیده است.”
پایان مطلب/