• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گپی با بازیگر نقش اصلی فیلم مهرجویی

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]امیر علی دانایی در خصوص شباهت نقش خود در "اشباح"به کاراکتر علی سنتوری گفت.
20140209122317_96.gif

امیرعلی دانایی بازیگر اصلی فیلم اشباح به کارگردانی داریوش مهرجویی که صبح امروز در کاخ جشنواره اکران شد،در خصوص ویژگی های کار با مهرجویی به خبرنگار سینما خبر گفت:مهم ترین ویژگی این است که که افتخار می کنم که با آقای مهرجویی کار کردم و جز رویاهای من در دورانی بود که کلاه پهلوی را کار کردم و خدا رو شکر می کنم به تحقق پیوست زیرا تجربه بسیار بزرگی برای من بود.

وی در مورد رضایت خود از بازی در این فیلم و موفقیت در نقشی که ایفا کرده بود بیان داشت:با توجه به اینکه تمسخر فیلم در سینما بین اهالی رسانه و منتقدان باب شده ،خوشبختانه برخورد منفی ندیدیم و این برای من راضی کننده است.

دانایی در خصوص چگونگی رسیدن به این نقش و درک این کاراکتر گفت:با کمک آقای مهرجویی وزمینه ای که ایشان چیدند و می خواستند منن تلاش کردم که به این نقش نزدیک شوم و امیدوارم مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد.

وی در مورد نزدیک بودن نقش خود به شخصیت علی سنتوری افزود:شاید شخصیت فیلم به دلیل اینکه حالت مرضی دارد به علی سنتری شباهت داشته باشد اما من اینجوری فکر نمیکنم و گریم و لباس هم که به بازیگر ربطی ندارد ومن فقط سعی کردم نقش را آن طور که باید در بیاورم.

دانایی در خصوص اینکه آیا امسال به سیمرغ فکر می کند یا نه گفت:من با توجه به اینکه در دو فیلم "اشباح" و "آذر،شهدخت،پرویز و دیگران" بازی کردم به سیمرغ فکر میکنم اما باید نظر منتقدان را هم بدانیم و امیدوارم سیمرغ را به خانه ببرم.

بالا