یله ماهی تنوری خوابانده
مواد لازم
{نكته:فیله ماهی را پیش از گذاشتن در فر در مایه ای می خوابانند تا عطر و طعم ان مایه را بگیرد ترکیب های معمول این مایع به قرار زیر است (مقدار مایه باید همین قدر باشد که فیله ماهی به ان اغشته شود)}
1) کره نرم مخلوط با ابلیموی تازه و پوست لیموی ساییده
2) سرکه و اندکی سبزی خشک (نعناع اویشن )
3) اب انار ترش و اندکی گلپر ساییده
4) سس سویا و روغن و اندکی فلفل قرمز یا سیاه زنجبیل ساییده
5) اب نارنج
6) اب گوجه فرنگی ابلیمو و پیاز رنده وبا یک پر سیر کوبیده یا بدون ان
طرز تهيه
به این مایه ها غالبا اندکی نمک هم می زنند ولی این کار توصیه نمی شود زیرا که نمک باعث می شود گوشت ماهی اب پس بدهد و در نتیجه مایه را خوب جذب نکند ماهی را در ظرف نسوز کره مالیده در فر می گذاریم حرارت فر باید حدود 200 درجه سانتیگراد و مدت پخت برای هر نیم کیلو ماهی 20-25 دقیقه باشد ماهی تنوری را معمولا با سیب زمینی ابپز کره زده یا سیب زمینی سرخ کرده با نخود سبز یا لوبیا سبز ابپز و نوعی سس سر سفره می گذارند اسفناج یا بروکلی یا کلم دکمه ای (بروکسل) هم می توانند جانشین نخود و لوبیا شود هویج پخته تفت داده در کره را هم می توان به تره بار پای ماهی اضافه کرد.
مواد لازم
{نكته:فیله ماهی را پیش از گذاشتن در فر در مایه ای می خوابانند تا عطر و طعم ان مایه را بگیرد ترکیب های معمول این مایع به قرار زیر است (مقدار مایه باید همین قدر باشد که فیله ماهی به ان اغشته شود)}
1) کره نرم مخلوط با ابلیموی تازه و پوست لیموی ساییده
2) سرکه و اندکی سبزی خشک (نعناع اویشن )
3) اب انار ترش و اندکی گلپر ساییده
4) سس سویا و روغن و اندکی فلفل قرمز یا سیاه زنجبیل ساییده
5) اب نارنج
6) اب گوجه فرنگی ابلیمو و پیاز رنده وبا یک پر سیر کوبیده یا بدون ان
طرز تهيه
به این مایه ها غالبا اندکی نمک هم می زنند ولی این کار توصیه نمی شود زیرا که نمک باعث می شود گوشت ماهی اب پس بدهد و در نتیجه مایه را خوب جذب نکند ماهی را در ظرف نسوز کره مالیده در فر می گذاریم حرارت فر باید حدود 200 درجه سانتیگراد و مدت پخت برای هر نیم کیلو ماهی 20-25 دقیقه باشد ماهی تنوری را معمولا با سیب زمینی ابپز کره زده یا سیب زمینی سرخ کرده با نخود سبز یا لوبیا سبز ابپز و نوعی سس سر سفره می گذارند اسفناج یا بروکلی یا کلم دکمه ای (بروکسل) هم می توانند جانشین نخود و لوبیا شود هویج پخته تفت داده در کره را هم می توان به تره بار پای ماهی اضافه کرد.