زود باشین نفری یه دونه تیکه به نفر قبلیتون بندازین!
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , April 27 #4 امید الان یه تیکه بهت میندازم. آخ از دستم افتاد شکست :نیش:
ز زینب کاربر ويژه 2012 , April 27 #7 دماغ کلنگی...........:نیش::خنده2: ولی عشقی دماغ کلنگی.............:زبون:
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , April 28 #9 تاپیک خوبیه به شرط اینکه از اصل موضوع غافل نشیم و کار رو به جاهای باریک بکشونیم از این تیکه جالب تر پیدا نکردم ::::::::::> :نیش:
تاپیک خوبیه به شرط اینکه از اصل موضوع غافل نشیم و کار رو به جاهای باریک بکشونیم از این تیکه جالب تر پیدا نکردم ::::::::::> :نیش:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2012 , April 28 #15 اين آقا داوود زياد تيكه خورش ملس نيست من چي بهش بگم آخه:بدجنس:
ز زینب کاربر ويژه 2012 , April 28 #16 من داوودم!:نیش::خنده2: میکی موز !:نیش: دیگه چیزی به فکرم نرسید!:خنده2:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , April 28 #17 زینب گفت: بابا عشقی! کلیک کنید تا باز شود... اوه اوه اوه میتیکومان چه ربطی داشت:فکر:
ز زینب کاربر ويژه 2012 , April 28 #18 amininho گفت: اوه اوه اوه میتیکومان چه ربطی داشت کلیک کنید تا باز شود... خب ربط داره دیگه!:نیش:
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2012 , April 28 #19 زینب گفت: من داوودم! میکی موز ! دیگه چیزی به فکرم نرسید! کلیک کنید تا باز شود... بابا تقصير خودته سريع پست ميذاري و گر نه من داوود رو نشونه گرفته بودم:خجالت2: شما پريدي جلو به خودت خورد
زینب گفت: من داوودم! میکی موز ! دیگه چیزی به فکرم نرسید! کلیک کنید تا باز شود... بابا تقصير خودته سريع پست ميذاري و گر نه من داوود رو نشونه گرفته بودم:خجالت2: شما پريدي جلو به خودت خورد