• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یه دسر مقوی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
اول چند عدد خرما رودر آب بذارید تا پوست آن به راحتي جدا شود. پس از اينکه پوست خرماها را جدا کرديد، هسته خرما را هم درآوريد. خرما رابا کنجد،پودرپسته و پودر نارگیل و یه کمی شیر و موز و عسل و دارچین داخل مخلوط کن بريزيد و تا زماني که خرما کاملاً له و با بقيه مواد مخلوط شود مواد را مخلوط کنيد
قبل از اینکه داخل ظرف بریزیم با عسل داخل لیوان رو تزیین میکنیم و برای تزیین روی ظرف از دارچین و پودر نارگیل استفاده کنید. خیلی خوشمزه اس
 

parisa

متخصص بخش
میتونیم این مواد وکف سینی چرب شده بریزیم اون وقت قالب بزنیم من اینو درست کردم خیلی خوشمزه اس
 

پانته آ

متخصص بخش
دسر با خرما

مواد لازم

خامه با شهد خرما 2 بسته

مغز گردو به میزان لازم

خرمای هسته گرفته شده 30تا 35 عدد

بیسکویت ساقه طلایی میکس شده 2 بسته

کره آب شده 200 گرم


طرز تهيه

بیسکویتها را با کره کاملا ورز دادم و ته سینی کاملا پخشش کردم

خرماها را هسته گرفتم (البته من پوست خرما را هم گرفتم اینطوری خوشمزه تر میشه) و دادم روی بیسکویتها و بعد مغزهای گردوی خورد شده را ریختم

و بعد خامه با شهد خرما را ریختم روی مغز گردو و خرماها و به مدت 15 دقیقه با حرارت 120 گذاشتم توی فر

بعد از فر در آوردم وقتی دسر کاملا خنک شد به مدت 4 ساعت داخل یخچال گذاشتم

و بعد برش زدم
نوش جان
fo1405.jpg
 

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم:​
بیسکوئیت پتی بور :1 بسته​
کره :100 گرم​
خامه ی صبحانه :100 گرم​
گردو :100 گرم​
دارچین : 1 ق چ​
خرما پوست کنده و هسته گرفته:12 عدد​
آب سرد: 2 ق چ​
طرز تهیه:​
*بیسکوئیتها را پودر می کنیم .​
2.jpg

3.jpg

*کره را ذوب می کنیم.​
4.jpg

*کره و بسکوئیتهای پودر شده را باهم مخلوط می کنیم .
5.jpg

6.jpg

* کیسه فریزرهای مربع شکل بریده و در داخل قالب مافین 12 تایی می گذاریم.
7.jpg

*کف قالب باقاشق از بیسکوئیتها می ریزیم و پرس میکنیم.
*نکته: برای هر قالب 2 ق غ سر خالی بیسکوئیت کافیست.
*سپس قالب را به مدت 20 دقیقه در یخچال می گذاریم تا ببندد.
8.jpg

*خامه و خرماها را باهم میکس میکنیم.
9.jpg

10.jpg

* دارچین و 50 گرم گردوی خرد شده به آن اضافه می کنیم.
11.jpg

* ژلاتین و آب سرد را مخلوط کرده به روش بن ماری ذوب می کنیم.و به ترکیب بالا اضافه میکنیم.
12.jpg

*مواد دسر اماده ست.
13.jpg

*قالب را از یخچال خارج کرده روی هر کدام از بیسکوئیتها مقداری از مخلوط خرما میریزیم.
14.jpg

15.jpg

* 50 گرم بقیه ی گردوها را پودر میکنیم .
16.jpg

17.jpg

*و روی مخلوط خامه خرما ریخته و قالب را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال می گذاریم تا مواد به خورد هم بروند .
18.jpg

*در نهایت دسر را دانه دانه از قالب خارج می کنیم و سرو می کنیم.
19.jpg

*نکته:این دسر هرچقدر بیشتر در یخچال بماند خوش طعم تر میشود.پس اگه میهمان داشتید از رو زقبل آنرا آماده کنید.
20.jpg
 
آخرین ویرایش:
بالا