• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یورنته: برای جا افتادن در یوونتوس به زمان نیاز دارم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
302843_heroa.jpg

ملی‌ پوش اسپانیایی که از اتلتیکو بیلبائو به بانوی پیر پیوست، از هواداران بیانکونری خواست که برای رسیدن او به سطح آمادگی مطلوب، کمی صبور باشند.

سایت گل- فرناندو یورنته، مهاجم جدید یوونتوس، اعلام کرد که برای هماهنگی‌ با باشگاه یوونتوس نیاز به کمی‌ زمان دارد اما همچنان بر این نکته که رفتنش به این باشگاه تصمیم صحیحی بوده، تاکید کرد.
به گزارش سایت طرفداری، ملی‌ پوش اسپانیایی که از اتلتیکو بیلبائو به بانوی پیر پیوست، از هواداران بیانکونری خواست که برای رسیدن او به سطح آمادگی مطلوب، کمی صبور باشند.
یورنته به خبرنگاران گفت:" هنوز فکر می‌‌کنم آمدنم به یووه تصمیم درستی‌ بود. کمی نیاز به زمان دارم تا با شرایط جدید عادت کنم اما من تا به حال شرایط خوبی‌ داشتم.
مربی‌ در سیستم ۳-۵-۲ من را به عنوان یکی‌ از دو مهاجم به کار گرفت. به سیستمی‌ عادت می‌‌کنم که در بیلبائو نبود و به همین دلیل نیاز به زمان دارم تا با هم تیمی‌های خود هماهنگ شوم.
اینکه می‌‌گویند کونته از آمدن من راضی‌ نبوده دروغ است. وی به من گفت که از کار کردن با من خوشحال است."

بالا