• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یوفوها چی هستند؟

parisa

متخصص بخش
یوفوها چی هستند؟
به هر گونه پدیده دیداری در آسمان که قابل شناسایی نباشد شیء ناشناس پرنده یا یوفو گفته می‌شود. مشاهده اشیاء ناشناس پرنده که بیشتر با نام بشقاب پرنده شناخته می‌شوند مدت‌هاست از سوی افراد بسیاری (بیش از شصت هزار مورد) گزارش می‌شود.

اشیای مشاهده شده در آسمان یا در روی زمین را که تعبیر و تفسیر رفتار، حرکت، نمای ظاهری، نورافشانی و سایر ویژگیهایشان در چارچوب دانش ما، مشکل یا غیر ممکن به نظر آید و یا ظاهرا چنان نشان دهد که فناوری آنها نتواند فناوری زمین باشد یوفو (UFO) می‌نامند. کلمه یوفو از ترکیب حرق اول نام انگلیسی این اشیاء یعنی Unidentified Flying Objects، گرفته شده و برابر فارسی آن «اشیای پرنده ناشناخته» است.

این اشیاء را بشقابهای پرنده، اشیاء مرموز آسمان، اشیاء فضایی نامتعارف و نامهای دیگر نامیده‌اند. این نامها بویژه اصلاح بشقاب پرنده و برداشت مردم از ماهیت و منشأ آن توسط مطبوعات عنوان و منتشر و متداول شده‌است. در جامعه علمی از اصلاح بشقاب پرنده برای اشیاء یاد شده استفاده نمی‌شود، زیرا همه آنها به شکل بشقاب نیستند. اطلاعات جمع آوری شده درباره بشقابهای پرنده در چند دهه گذشته، شامل عکس، مشاهده راداری، شواهد عینی و اثرهای بجای مانده روی زمین یا محیط اطراف محل فرود این شی پرنده، همه دلالت بر وجود آن می‌کنند.
سایت علمی نخبگان
 

parisa

متخصص بخش
مدارك يا مستندات فيزيكي درمورد (يوفوها )
بجز مشاهدات معمولي ، مدارك فيزيكي از بسياري حالت هاي مطالعه شده يوفو وجود دارد كه اين مدارك توسط ارتش ها و آژانسهاي علمي - نظامي كشورهاي گوناگون تهيه و گردآوري شده است . مدارك فيزيكي شامل اطلاعات و مداركي است كه از روش هاي غير مستقيم و به روش هاي سنجش از راه دور تهيه شده اند مانند: استفاده از رادار و...
بيشتر مدارك بدست آمده حاصل تاثير متقابل ( يوفو/UFO) بر محيط اطرافش مي باشد .
عده اي از يوفوشناسان برخي از اين مدارك را فريب دادن هاي يوفو انگاشته اند و عده ديگر از يوفو شناسان آن ها را پديده هاي حاصل دست انسان دانسته اند . درضمن به پاره اي از رخداد ها برچسب (( ناشناخته )) يا (( غيرقابل قبول توضيح )) مي زنند كه تجزيه و تحليل چنين حالت هايي نتايج مبهم و قطعي را دربرخواهد داشت.
ليستي از مدارك متعدد فيزيكي توسط كشورها و اشخاص خاص تهيه شده است كه برخي ازآنها در ذيل آ مده است :
1- رديابي بازخورد امواج راداري از پايگاه هاي متعدد كه تاكنون بهترين روش آگاهي از فعاليت هاي نظامي و كنترل هاي عمليا تي ميباشد و بطور همزمان با رصد هاي چشمي صورت مي گيرد . يكي از تازه ترين نمونه ها شناسايي و رصد پرواز آهسته و خاموش يك "شيء سياه و سه گوش" بر فراز كشور بلژيك درسال 1989 و1990 مي باشد كه مسير اين پرنده توسط رادارهاي متعدد ((نا تو)) و جت هاي ارتش بلژيك رديابي شدند و عكس ها و اسناد آ ن موجود است . و مورد مشهور ديگراز اين نوع درسال 1986 توسط نيروي هوايي آ مريكا ( F.A.A) مورد رديابي وشناسايي قرار گرفت .
2- مدارك فيزيكي ديگر شامل ؛ عكسها ، فيلم هاي ساكن ( اسلايد ) ها و فيلم هاي متحرك ويديويي است كه تعدادي از آ نها درطيف نور مادون قرمز( I.R) تهيه شده اند .
3- تغييرات شدت ميدان جاذبه (G) و آ شفتگي هاي امواج مغناطيسي هنگام ظهور اين اشياء ناشناخته ( يوفوها ) ثبت شده است .
4- مدارك فيزيكي ديگر مربوط به گمانه زني هاي اثرات ظهور( يوفو) مي باشد مانند ؛ سوختن يا خشك شدن زمين و شكستن شاخ و برگ هاي درختان بدون علت ظاهري ، ظهور ميدان ها و آثار مغناطيسي خلا ف قاعده در اشياء "به ويژه در فلزات و آلات و ادوات الكترومغناطيس و نيز ذوب شدن و تغيير شكل فلزات نيز ثبت شده است .
5- آثار فيزيولوژيك ظهور( يوفو) بر مردم و جانوران نيز گزارش شده است ما نند:فلج شدن اعضاء يا سكته موقت ، سوختگي پوست ، ظهور جوشهایی بر روي پوست ، سوختگي قرنيه چشم ، كه نشانه هاي تابيدن تابشهاي فاسد كننده بافت هاي زنده مي باشد .
نمونه هاي اين موارد عبارتند از : حادثه فالكون ليك (Falconlake) درسال1967 وحادثه كش- لاندروم (Cash - Landrum) درسال 1980 وحادثه (ونزوئلا) درسال 1886 كه اين حوادث توسط مجله هاي علمي آمريكا گزارش شده اند و بعلاوه در آن ها انبوهي از رصدهاي يوفو و مرگ و جراحت هاي حاصل از تاثيرات محيطي آن نيز آمده است.
حالت هاي تاثيرگذاري فيزيولوژيك (يوفو) در نشريه (( ادبيات و هنر U.F.O)) ، توسط (جؤف ديتمن /Geof DIttman) گردآوري و گزارش شده است .
6- از ديگر پديده هاي احساس (يوفو) صدا دادن گله ها و رمه هاي گوسفندان و سايرحيوانات ميباشد كه اين چنين حالت ها را توسط تكنيك ها و فنآوري هاي جديد مي توان تجزيه وتحليل كرد .
7- آ ثار بيولوژيك (يوفو) برروي گياهان به صورتهاي افزايش و يا كاهش رشد آن ها و دير يا زود جوانه زدنشان آشكار ميگردد .
8- آثار الكترومغناطيسي يوفو( EM) عبارتند: از حركت بازداشتن ماشين ها ، تداخل امواج راديوتلويزيوني و اختلال و انحراف در جهت يابي هاي مغناطيسي پدافندي و هواپيمايي و ناوبري و ارتباطات ، تركيدگي و آ سيب ديدن موتورها ميباشد . ليستي دربيش از 30 مورد از نوع بالا توسط (ريجارد. ا ف . هاينس/ Richard F .Haines) دانشمند ( ناسا/ NASA) گردآوري شده است .
معروفترين حالت هاي ثبت شده نظامي از نوع بالا درپرونده هاي اسنادي (سيا/ CIA) بر روي (( تهران )) درسال 1976 مي باشد كه در اثر آن ارتباطات متعدد راديويي و سيستم هاي مخابراتي هواپيماهاي جنگنده هاي (F-4) ازبين رفت كه حادثه در اثر آتش گشودن هواپيما هاي جنگنده برروي ( يوفو) بوده است .
9- تابشهاي از راه دور برروي كشورهايي كه داراي تاسيسات هسته اي ميباشند رديابي و دراسناد ( سيا /CIA) و( اف . بي . آ / F.B.I) در این باره گوشزد هايي شده است .
و نيز از آزمايشگاه ملي ( لوس آ لاموس/LOS ALAMOS) و آزمايشگاه ملي (اوآكريدگ /Oakridge) درسال 1950 اين تابش هاي تجسسي ( يوفو) ها را گزارش كرده اند واين گزارشها در( كتاب آبي / BLUEBOOK) ثبت شده است . درحادثه آزمايشگاه( اوآكريدگ/ Oakridge) مذكور، رادارها با اشيا ء پرنده درگيرشدند .
10- مدارك محكم و واقعي ديگر اينكه ، درسال 1957 در(يوبا توباي ) برزيل قطعات مغناطيسي حا صل ازتاثيرات (يوفو) بدست آمد كه توسط دولت برزيل در آزمايشگاه ها آ ناليز شد . همچنين درحادثه سال 1964 ( اسكورو/ لوني زا مورا- SCORRO/ LONNIEZAMORA)آثارفلزي برجاي مانده از تاثيرات (يوفو) توسط ( ناسا /NASA) آناليز( تجزيه ) شد .
11- تابش هاي امواج الكترومغناطيس (يوفو) همچون امواج ميكروويو( امواج ريز) به خوبي شناسايي شده اند . مثلا" درسال 1957 و درمراقبت هاي پروازي هواپيمايي ( RB-47) اين امواج به كمك دستگاهها توسط دانشمندا ن مشاهده شده است .
يكي از دانشمندان بنام (جيمزهاردر/ JAMESHARDER) علت پيدايش اين ميدان هاي قوي را (( اثر فاراده )) ميداند .
بررسي و مقايسه مدارك علمي فيزيكي درسال 1998 توسط موسسه ی ( استوروسك يوفو پانل /STURROCK UFO PANEL) انجام شده است .
** نكته مهم !
كوشش هايي ميشود كه گزارش ها و آناليزها و شواهد ديداري و مدارك فيزيكي مربوط به (يوفوها ) به گونه هاي ديگري جلوه داده شود .
مثلا: ( جيمزكمپل /James McCampell) دركتابش بنام ( بي قاعدگي اشياء پرنده /Unconventional Flyingobjects) و مهندس موشكي نظامي بنام (هرمن اوبرت /Herman Obert) ،نظرياتي مبني براين دارند كه چگونه (يوفو) بدون اينكه غرش صوتي ايجاد كند يا به ا صطلاح شكسته شدن ديوار صوتي شنيده شود, مي تواند با سرعتي بسيار بالا تراز صوت پروازكند؟
در پاسخ به پرسش بالا، ( ليك ميرابو/ Leiek Mirabo) پرفسورمهندسي فيزيك معتقد است كه احتمالا" ؛ هواي جلوي سفينه فضايي ( يوفو) بصورت پلاسماي ماده "حالت چهارم ماده " در ميآيد و حا مل امواج "ريزصوتي" ميشود كه خارج از دامنه شنوايي ما است.
* توضيحات آ ماري :
از آمار گردآوري شده توسط نيروي هوايي آمريكا و مطالعه بر روي آن ها در می يابيم كه نسبت (( رصدهاي با تشخيص صحيح )) به (( رصد هاي با تشخيص غلط )) كه ناشي ازفريب و يا حالت هاي روحي رواني غير عادي است برتري قوي دارد درضمن (( درصدي از حالت هاي رصدي وجود دارد كه توضيح قابل قبولي براي آ نها وجود ندارد )) .
از مطالعات دانشمندان مؤسسه( باتل مموريال / MemorialBattel) چنين دريافت مي شود از3200 رصد انجام شده ( نيروي هوايي آ مريكا / U.S.A.F) كه درسال 1954 صورت گرفته است 22 درصد آن ها ناشناخته و دربهترين حالت در حدود 30 درصد نيزحل نشده باقي مانده است .
مطا لعات علمي دولت فرانسه درموضوع ( يوفو) بنام ( ژپن - سپرا /GEPAN - SEPRA) ازسال 1976 تا 2004 ليستي را از 5800 حالت ارائه ميدهد كه در حدود 14 درصد آن غيرقابل توضيح است .

منبع: اشیاء ناشناس پرنده.(مترجم: عزیزالله سمیعی)
 

parisa

متخصص بخش
دانشمندان به سازمان ملل متحد اخطار دادند این سازمان باید برای برخورد با بیگانگان فضایی برنامه هایی را آماده کرده و کشورها را برای همکاری جهانی برانگیزد زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که این موجودات با انسانها رفتاری دوستانه داشته باشند​
دانشمندانی از دانشگاه های کمبریج، اوپن، سنت اندروز و مدرسه علوم دینی "پاسیفیک لوتران" اخطار دادند دولتهای جهان در صورت برقراری تماس بیگانگان فضایی با زمین باید برای اجرای برنامه های هماهنگ شده آمادگی کامل داشته باشند و سازمان ملل متحد نیز باید بخشی را با عنوان دفتر "امور فرازمینی" راه اندازی کند تا در این بخش به برنامه ریزی و طراحی نقشه هایی برای چگونگی برخورد با بیگانگان فضایی پرداخته شود.

این اظهارات قسمتی از نسخه نشریه علمی Phil. Trans با تمرکز کامل بر حیات فرازمینی است، این نشریه به انجمن سلطنتی علوم اختصاص داشته و به تازگی منتشر شده است.

در این مقاله دانشمندان تمامی جنبه های تحقیقات برای یافتن حیات فرازمینی را از جنبه نجومی و زیستی گرفته تا جنبه سیاسی و مذهبی که پس از مواجهه با بیگانگان فضایی اهمیت پیدا خواهند کرد مورد بررسی قرار داده اند.

بر اساس گزارش گاردین، این دانشمندان با تاکید بر نیاز به همکاری جهانی و برنامه ای دقیق تحت پشتیبانی نهاد سیاسی قانونی و جهانی، اعلام کردند سازمان ملل متحد در حال حاضر مکانیزم از پیش آماده "کمیته استفاده صلح آمیز از فضا" را در اختیار دارد و می تواند از آن در راستای برنامه ریزی برای مقابله با بیگانگان فضایی استفاده کند.

به گفته این دانشمندان سازمان ملل باید بخش امور فرازمینی این سازمان را راه اندازی کرده و با این پدیده همانطور جدی برخورد کند که برای مقابله با برخورد اجرام کیهانی با زمین برخورد کرده است. به گفته "سایمون کنوی موریس" استاد پالیوبیولوژی تکاملی دانشگاه کمبریج، هرکس که برای تماس برقرار کردن با بیگانگان فضایی برنامه ریزی می کند، بهتر است خود را برای شرایطی سخت آماده کند.

به گفته وی حیات در هر گوشه دیگری از جهان هستی می تواند شباهتهای زیادی با حیات بر روی زمین داشته باشد، به ویژه اگر این حیات بیگانه از سیاره ای شبه زمینی به وجود آمده باشد زیرا در جهانهای شبه زمینی می توان ساختارهای زیستی مولکولی مشابه زمین یافت.

این به آن معنی است که بیگانگان فضایی می توانند به ما شباهت داشته باشند و این شباهت می تواند در زمینه گرایش ذاتی انسان به خشونت نیز صحت داشته باشد.
 

parisa

متخصص بخش
منتظر آدم فضايي‌ها نباشيد!



آيا شما از آن دسته افرادي هستيد كه منتظر آدمك سبزهاي فضايي هستند؟ منتظر نباشيد! يك متخصص فيزيك نجومي آمريكايي به اين نتيجه رسيده كه احتمالا هيچ آدم فضايي در فضا وجود ندارد و ما در جهان تنها هستيم.


اگرچه ممكن است دهها هزار سياره دوردست شبيه به زمين وجود داشته باشد ولي شرايط آنها براي وجود شكل‌هايي از حيات مانند اي.تي بسيار سخت است.

دكتر هاوارد اسميت، متخصص ارشد فيزيك نجومي دانشگاه هاروارد آمريكا معتقد است كه احتمال بسيار ناچيزي براي كشف موجودات فضايي وجود دارد و حتي در صورت كشف، برقراري ارتباط با آنها غيرممكن است.

تاكنون ستاره‌شناسان حدود 500 سياره در خارج از منظومه شمسي كه به سيستم‌هاي فراخورشيدي مشهورند كشف كرده و معتقدند ميلياردها سياره ديگر نيز در دور دست وجود دارند اما دكتر اسميت به اين موضوع اشاره دارد كه بسياري از اين سيارات يا با فاصله‌اي بسيار كم به دور ستاره خود مي‌چرخند يا بسيار از آن دورند و دماي سطح، وجود حيات را درآنها غير ممكن مي‌كند.

اظهارات اين دانشمند آمريكايي با اظهارات دانشمندان ديگر كه به وجود موجودات فضايي معتقد بودند در تناقض قرار مي‌گيرد.

ماه پيش پرفسور استفان هاوكينز اعلام كرد كه با توجه به حقيقت وجود ميلياردها كهكشان در خارج از منظومه شمسي، اعتقاد به وجود شكل‌هاي ديگر حيات در كيهان عقلاني به نظر مي‌رسد.

محققان دانشگاه لندن اخيرا اعلام كرده‌اند كه موجودات فضايي ممكن است در 40 هزار سياره ديگر وجود داشته باشند اما به عقيده دكتر اسميت اين برآوردها خوش‌بينانه به نظر مي‌رسد.
 

parisa

متخصص بخش
مشاهده یوفوها بر فراز کارولینای جنوبی و جنجال دوباره بر سر هارپ/ عکس

دانش > طبیعت - تشکیل سه حفره تقریبا برابر در ابرها بر فراز سواحل کارولینای جنوبی بحث‌برانگیز شده است. پروژه هارپ، آزمایش‌های نظامی محرمانه، پرواز هواپیماها یا طبیعت کدامیک می‌تواند عامل ایجاد این تصویر نادر باشد؟
محبوبه عمیدی: این دومین بار طی چند هفته گذشته است که بحث بر سر فعالیت‌های محرمانه نظامی در ایالات متحده بالا می‌گیرد. اولین‌بار مرگ دسته‌جمعی پرندگان در آرکانزاس و پس از آن در لوئیزیانا باعث شد امکان انجام آزمایش‌های محرمانه نظامی مطرح شود و این‌بار نیز ظهور ابرهای کهربایی یوفو‌شکل بر فراز ساحل میرتل در کارولینای جنوبی باعث شده عده‌ای انگشت اتهام را به سمت پروژه هارپ نشانه بگیرند. هرچند که مشخص شد عامل مرگ پرندگان، سمپاشی گسترده در شهرهای اطراف بوده است.
وزلی تایلر، تکنسین رایانه که با این ابرها برخورد کرده و از آنها عکس گرفته، با دیدن ابرهای یوفو‌شکل احتمال داده دارد طوفانی شکل می‌گیرد اما طبیعت کاملا آرام بوده است. تایلر می‌گوید: «سال‌هاست که در ساحل زندگی می‌کنم و می‌توانم بگویم اتفاق نادری رخ داده است».

جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 600x431 پیکسل اینجا کلیک کنید.
triple-hole-punch-clouds-myrtle-beach_31739_600x450.jpg
به گزارش نشنال جئوگرافی، عکس‌هایی که تایلر در بازگشت به خانه آپلود کرده، سه تکه ابر یوفوشکل را که «ابرهای پانچ شده» یا Hole-punch clouds نام دارند، نشان می‌دهد. این حفره‌ها در حقیقت توفان‌های مینیاتوری هستند که در سطح لایه‌های نازک ابر در دماهای زیرصفر شکل می‌گیرند.
برای توضیح این پدیده باید بگوییم در ارتفاع بالا، عدم وجود ذرات ناخالصی در کنار قطرات آب باعث می‌شود، آب حتی تا دمای 36 درجه سانتیگراد زیرصفر سرد شود اما هنوز حالت مایع را حفظ کرده باشد. کافی است این آب که آب فوق‌سرد نام دارد تا این دما سرد شود یا ذره‌ای ناخالصی به آن وارد شود تا به سرعت و در سطح وسیعی یخ بزند. عبور هواپیماها از کنار لایه‌های نازک ابر و نیروی رانش حاصل از پروانه‌ها یا بال‌های آنها می‌تواند با گسترش هوای اطراف ذرات آب چنین سیستم بسته‌ای را شکل دهد و به گسترش سریع یخ در ابرها بیانجامد.
گسترش این لایه یخی که حدود 45 دقیقه طول می‌کشد همزمان با توفان کوچک 30 دقیقه‌ای در این بخش متمرکز و بسته از ابر خواهد بود که همان حفره ابری را شکل می‌دهد.
پروژه هارپ این ترکیب سه‌تایی را شکل داده است؟
تایلر می‌گوید: «من عکس‌های موجود در اینترنت را جستجو کردم، همیشه یک حفره وجود داشته است. علاوه بر این تحقیقات نشان می‌دهند این ابرها باید در ارتفاعی بالای 6هزار متر شکل بگیرند، در حالی که این ابرها بسیار نزدیک‌تر به زمین تشکیل شده‌اند. شک دارم عامل ایجاد آنها یک هواپیما باشد».
عده‌ای دیگر نیز تشکیل این ابرها را حاصل پروژه هارپ که تاکنون علت تعدادی از زمین‌لرزه‌ها، سندرم خستگی مزمن در افراد، افزایش دمای کره زمین، مرگ ناگهانی جانداران و مواردی دیگر ذکر شده، عنوان کرده‌اند.
پروژه هارپ (HAARP) یک پروژه تحقیقاتی با استفاده از امواج رادیویی است که تجهیزات آن در آلاسکا نصب شده و می‌تواند روی لایه یونوسفر مؤثر باشد، شاید این امواج بتوانند دالانی در ابرها برای عبور امواج الکترومغناطیس ایجاد کرده باشند.
هواپیماها، هارپ یا طبیعت
اندرو هیمسفیلد، فیزیک‌دان مرکز ملی تحقیقات جوی در بولدر، کلرادو خیلی ساده به این قضیه نگاه می‌کند و آنرا اصلا عجیب نمی‌داند. او می‌گوید: «آنطور که تصویر نشان می‌دهد این ابر تک‌لایه است و مطابق اطلاعات ثبت شده توسط سازمان ملی هواشناسی، دمای این لایه حدود منفی 10 درجه سانتیگراد بوده که برای تشکیل چنین حفره‌هایی مناسب است. این ابر در ارتفاع 2700 متری قرار داشته است».
اما چرا سه حفره تشکیل شده است؟
هیمسفیلد می‌گوید: اندازه و شکل حفره‌ها نشان می‌دهد هر سه در یک زمان تشکیل شده‌اند. حدس من اینست که چندین هواپیمای کوچک نظامی همزمان بر فراز منطقه پرواز کرده‌اند».
حدس هیمسفیلد بسیارنزدیک به واقعیت است، چون یک پایگاه هوایی در نزدیکی ساحل وجود دارد و بسیاری از مانورهای آموزشی آن بر فراز ساحل میرتل انجام می‌شود. در روز تشکیل این حفره‌ها نیز از ساعت 9 صبح تا 2 بعدازظهر چندین مانور آموزشی در برنامه وجود داشته است.
 

parisa

متخصص بخش
نماینده زمین برای ملاقات با فرازمینی‌ها انتخاب شد


سازمان ملل قرار است در اقدامی جالب توجه، خانم مازلان اوتمن، اخترشناس مالزیایی را برای انجام وظیفه واکنش هماهنگ بشر در هنگام تماس بیگانگان فضایی، تعیین کند.


mazlan_othman.jpg
به گزارش تلگراف، هنگامی که موجودات فضایی با سفینه خود بر روی زمین فرود می‌آیند و تقاضای ملاقات با رهبران زمینی را می‌کنند، به نزد خانم اوتمن برده می‌شوند. وی جزئیات شغل جدیدش را هفته آینده، در گردهمایی رویال سوسایتی در باکینگهام‌شایر اعلام خواهد کرد.

به احتمال فراوان پیشنهاد کاری جدید این خانم 58 ساله، واکنشی نسبت به کشف اخیر صدها سیاره فراخورشیدی است که به دور ستارگان خود در حال گردش هستند و تصور می شود که احتمال کشف حیات فرازمینی را بیش از هر زمان دیگری امکان‌پذیر کرده باشد.

خانم اوتمن که در حال حاضر رئیس مرکز سازمان ملل در امور فضای خارج از جو (Unoosa) است، در گفتگوی اخیرش با گروهی از دانشمندان گفته است:
«جستجوی پیوسته برای ارتباطات فرازمینی، این امید را که روزی نوع بشر علائمی را از موجودات بیگانه دریافت کند، افزایش داده است. وقتی این اتفاق بیافتد، ما باید برای یک واکنش هماهنگ آماده باشیم. این واکنش باید تمام حساسیت‌ها را در رابطه با این موضوع مد نظر قرار دهد. سازمان ملل یک ساز و کار آماده برای چنین واکنش‌های هماهنگی است.»

پرفسور ریچارد کروتر، متخصص حقوق فضایی آژانس فضایی انگلستان که رهبری نمایندگان اعزامی این کشور به سازمان ملل را بر عهده دارد، می‌گوید:
«اوتمن برای انجام نقش رهبر زمینی در برخورد با بیگانگان، بدون شک بهترین فرد است.»

طرح پیشنهادی انجام وظیفه اونسا برای واکنش به تماس فضایی‌ها، ابتدا در کمیته‌های مشاوران علمی سازمان ملل مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و نهایتا به مجمع عمومی سازمان ملل فرستاده خواهد شد.

نظرات در خصوص نحوه خوشامدگویی به ملاقات‌کنندگان فرازمینی آینده متفاوت است. بر اساس عهدنامه فضای خارج از جو در سال 1967 / 1336، اعضای سازمان ملل توافق کردند تا از طریق ضدعفونی (استریل) کردن ملاقات‌کننده‌های فرازمینی، زمین را در برابر آلودگی گونه‌های فضایی محافظت کنند. اما اوتمن می‌داند که باید رویکرد بردبارانه‌تری را اتخاذ کند.

از سوی دیگر فیزیک‌دان معروف، استیفن هاوکینگ هشدار داده است که در مقابل متجاوزان بیگانه باید با احتیاط رفتار شود. وی گفته است:
«من تصور می‌کنم که آنها احتمالا در سفینه‌های عظیمی زندگی می‌کنند و تمام منابع سیاره مادری خود را مصرف کرده‌اند. نتیجه ملاقات آنها با سیاره ما، بسیار شبیه زمانی است که کریستوف کلمب برای اولین بار قدم در خاک آمریکا گذاشت. ملاقاتی که پیامد خوبی برای ساکنین بومی آمریکا به دنبال نداشت.»

 

parisa

متخصص بخش
آيا بشقاب پرنده‌ها واقعيت داشته و ماهيت فيزيكي دارند ؟

اولا حكايت بشقاب پرنده‌ها حكايت چوپان دروغگو است ، براي اينكه عده‌اي آنقدر دروغ و قصه موهوم تحويل مردم داده‌اند كه اكثر انسانها حاضر به قبول واقعيتها در مورد بشقاب پرنده‌ها نيستند و با شك و ترديد به موضوع مي‌نگرند ، دوما وجود و عدم وجود بشقاب پرنده‌ها در زندگي بيشتر مردم عادي بي‌تاثير است و آنها لزومي جهت توجه به اين موضوع را ندارند مگر براي سرگرمي آنهم در برنامه‌هاي تلويزيوني و سينما و يا بازي هاي كامپيوتري و .... ، براي اينكه انسانها از مواد غذايي تغذيه مي‌كنند نه از بشقاب پرنده‌ها و لزومي هم ندارد كه با مردم عادي در اينچنين مواردي گفتگو و بحث كرد براي اينكه آنها هيچ علاقه‌اي هم به اينچنين موضوعاتي ندارند زيرا تا حد كافي در زندگي خود مشكلات دارند و اين ضرب‌المثل قديمي كه " به فكر نان باش كه خربزه آب است " ، ولي دانستن اين موضوعات براي بعضي از اشخاص منجمله خلبانان و فرماندهانشان و مسئولان كنترل پرواز و همچنين فضا نوردان مسئله‌اي حياتي است كه در اين رابطه آنها آموزشهاي محرمانه‌اي را پشت سر مي‌گذارند براي اينكه آشكار شدن بعضي از حقايق ميتواند پيامدهايي را در جامعه به دنبال داشته باشد كه براي اكثر حكومتها و دولتها خوش آيند نيست ، سوما عده‌اي از انسانها خود را عقل كل و برترين و هوشمندترين موجودات هستي ميدانند كه وجود بشقاب پرنده‌ها را با ماهيت واقعي خودشان در تناقض مي‌يابند و همواره سعي در انكار اين پديده‌ها را دارند و در كل اين موضوع بيشتر به سياستمداران مربوط ميشود تا محققين و دانشمندان ، براي اينكه فعلا گرانش سياره زمين بزرگترين مانع براي سفرهاي فضايي انسانها است و اين موضوع توسط فيزيكدانان كاملا قابل درك و احساس است و آنها از حقايق باخبر هستند ، چهارما بعضي حكومتها و قدرتها خود را قوي‌ترين موجودات هستي ميدانند و با آشكار شدن توانايي هاي بشقاب پرنده‌ها و سرنشينانشان ، اعتبار آنها لكه دار ميشود و سعي ميكنند هميشه تحقيقات و شواهد در اين مورد را مخفي و محرمانه نگه دارند و اگر موضوعي دستگيرشان شد صرفا خودشان بهره بردار باشند نه ديگران ، اينگونه مطالب فوق سري محسوب ميشود و در حيطه دستگاه‌هاي امنيتي طبقه بندي ميشود ، البته ما بايد به اين موضوع بخصوص فقط از ديد علمي بنگريم براي اينكه شناخت پديده‌هاي فيزيكي ، ميتواند كمك شاياني در پيشبرد آگاهي‌ها و دانش بشري داشته و صد البته تاثيرات مهمي در نحوه زندگي انسانها دارد و دير يا زود حقايق آشكار ميشوند و شايد زماني فرا رسد كه انسانها مجبور باشند با سرنشينان بشقاب پرنده‌ها همزيستي مسالمت آميزي داشته باشند . چنين به نظر ميرسد كه آنها با انسانها در مورد اكوسيستم سياره زمين شراكت دارند براي اينكه آنها بعد از جنگ جهاني دوم و اولين انفجار هسته‌اي ، بيشتر مشاهده شده و بيشتر از همه با انسانها بر سر مسئله آلودگي محيط زيست درگير شده‌اند و شايد انسانها در حال وارد كردن بزرگترين صدمه و لطمه به ادامه نسل و تداوم حيات آنها هستند و خود انسانها از اين موضوع غافلند كه در راه نابودي خود نيز قدم بر مي‌دارند و چنين به نظر ميرسد كه انسانها كبوتراني هستند كه در آشيانه عقابها تخم گذاشته‌اند . آنها نسبت به دو فعل انسانها همواره حساسيت خاصي دارند 1- تحقيقات و فعاليتهاي هوا و فضا 2- تحقيقات و فعاليتهاي هسته‌اي ، و بيشتر از همه جا در اين دو مكان يعني جايي كه تحقيقات و فعاليتهاي هوا و فضا و تحقيقات و فعاليتهاي هسته‌اي انجام ميشود ، حضور دارند . جالب است بدانيم كه تنها كشورها و حكومتها براي يكديگر در تحقيقات و فعاليتهاي هوا و فضا و هسته‌اي مشكل و محدوديت ايجاد نمي‌كنند بلكه در كل بشقاب پرنده‌ها و سرنشينانشان بزرگترين مانع سر راه انسانها هستند و چنين به نظر ميرسد كه آنها هرگز نخواهند گذاشت تا پاي انسان به فضا گشوده شده و انسانها بر كيهان مستولي شوند . بهترين راه براي انسانها در اين مورد بخصوص ، واقع گرا بودن و مواجه شدن با حقايق از راه و شيوه عقلاني درست و علمي است چرا كه انسانها با موجودات فوق‌العاده باهوشي سرو كار دارند و صد البته اتخاذ شيوه‌هاي نادرست ميتواند براي انسانها بسيار مخاطره آميز باشد يعني شروع جنگي كه از روز قبل شروع آن ، انسانها شكست خورده ميدان هستند و در نهايت صدمه‌اي به چوپان دروغگو وارد نمي شود و اين گوسفندان هستند كه طعمه گرگها ميشوند .

موضوع جالبتر اين است كه انسانها در بيشتر موارد توانايي درك و توجيه پديده‌هاي فيزيكي مشاهده شده از يوفوها را ندارند و بنابه اين اصل به اين نتيجه ميرسند كه آنها وجود ندارند و صرفا زاييده خيال و توهم هستند براي اينكه ممكن نيستند . شايد اين مسئله به نوعي واكنش دفاعي شخص در مقابل جنون و براي بقاي هوش و عقل لازم باشد . اگر در آينده وجود يوفوها براي بشريت مسلم و اثبات شود ، آن روز ، روز تنزل انسان از مقام موجود فوق هوشمند و با شعور به مقامي با هوش و شعور متوسط است و به خاطر همين مسئله ،‌ تحقق موجوديت آنها براي بشريت زياد خوش‌آيند نيست .



سخن آخر اينكه سعي ميشود مطالب اين مبحث جنبه فيزيكي داشته باشد نه سياسي ، اجتماعي و ...... كه در نهايت ميتوانيم نتيجه بگيريم كه با شناخت ساختار فيزيكي كهكشانها ميتوان به ساختار فيزيكي بشقاب پرنده‌ها پي‌برد و بر عكس اين موضوع نيز ممكن است . البته اقدام به ساختن بشقاب پرنده توسط انسان ميتواند بسيار خطرناك باشد ، مثل اين است كه كسي سرش را وارد كندوي عسل كند ، در اين مورد بخصوص هجوم و حمله يوفوها چنين به نظر ميرسد كه گروهي و دسته جمعي باشد ، يعني آنها مثل ملخها لشكر كشي مي‌كنند و آسمان منطقه را آكنده از بشقاب پرنده مي‌كنند . همانطور كه اشاره شد شواهد نشان داده است كه يوفوها تمايل چنداني به تحقيقات هوا ، فضا و هسته‌اي انسانها ندارند و همواره انسانها را تحت نظر گرفته و در بعضي از موارد اقدام به سرقت اشخاص و وسايل و خراب كاري در تجهيزات هم كرده‌اند . خيلي از كساني كه در اين رابطه مشغول تحقيقات بوده و به نتايجي هم رسيده‌اند ، ناگهان ناپديد و مفقودالاثر شده‌اند كه تا به امروز كاملا مشخص نشده است كه انسانها در اين كار دست داشته‌اند يا يوفوها . و صد البته كه فعلا چيز مهمي دستگير ما نشده است تا خطري مواجه ما باشد و انشا الله خطري هم شما را تهديد نمي‌كند براي اينكه كنجكاوي ، مطالعه و برسي علمي جرم و خطا محسوب نمي‌شود و همه اين موضوع را مي‌دانند حتي خود يوفوها و مسئله مهم استفاده از علم و دانش در راه درست و سالم است و شايد از راه شناخت ساختار كهكشانها و بشقاب پرنده‌ها بتوان به غايله بحران انرژي و آلودگي محيط زيست در ميان انسانها خاتمه داد و در نهايت خود يوفوها وارد معامله شوند ، چرا كه شناخت اين پديده تنها جنبه ساختن تجهيزات جنگي ندارد و صد در صد موضوعي كاملا علمي و فيزيكي است .
 

parisa

متخصص بخش
هشدار یک اخترشناس درباره عواقب ارتباط انسان با بیگانگان فضایی



image.php
یک اخترشناس با تاکید بر بر این نکته که شاید رفتار بیگانگان فضایی با انسان چندان دوستانه نباشد ، هشدار دادند دولتها و سازمان ملل برای کنترل عواقب ارتباط اتفاقی انسان با این موجودات "فعلا تخیلی" باید تمهیدات جدی اتخاذ کنند​

مهر: اخترشناسی انگلیسی اعلام کرده است دولتها و سازمان ملل متحد باید با دانشمندانی که در جستجوی حیات بیگانگان فضایی هستند همکاری کنند تا مبادا تماس غیر عمدی انسان با این موجودات دشمنی بیگانگان را علیه بشر برانگیزد.

این هشدار در پی گفتگوهایی که بر تسریع جستجو برای یافتن بیگانگان فضایی یا حیات در خارج از سیاره زمین انجام گرفته، اعلام شده است.

"مارک کوکلا" اخترشناس رصدخانه سلطنتی گرینویچ می گوید نتایج برقراری ارتباط با نسلی فرازمینی که هنوز مدرکی از وجود آنها به دست نیامده است لزوما نمی تواند نتیجه ای باشد که انسان به آن امیدوار است و به همین دلیل برای بررسی نتایج احتمالی خوب یا بد باید دولتهای مختلف و سازمان ملل در انجام این مطالعات مشارکت داشته باشند.

طی هفته جاری کنفرانسی دو روزه در انجمن سلطنتی لندن با عنوان "ردیابی حیات ماورا زمینی و پی آمدهای آن برای دانش و جامعه" برگزار می شود که به بررسی این موضوع و نتایج آن خواهد پرداخت. در عین حال در ماه آوریل کنفرانسی نیز در تگزاس برگزار خواهد شد که در آن روشهای ردیابی بیگانگان فضایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

"سیمون کانوی" از دانشگاه کمبریج یکی از اساتیدی است که در کنفرانس انجمن سلطنتی به پیش بینی شکل احتمالی حیات ماورا زمینی و آماده سازی برای مواجهه با بدترین شکل این نوع از حیات خواهد پرداخت. به گفته وی شکل گیری حیات در جایی از جهان هستی امری اجتناب ناپذیر است.

بر اساس گزارش تلگراف، برخی از دانشمندان در جستجوی پاسخ این سئوال هستند که چرا هیچ پاسخی به امواج رادیویی و تلویزیونی که طی قرن اخیر به فضا ارسال شده داده نشده است. به گفته آنها این می تواند نشانه ای از عدم وجود حیات ماورا زمینی در جهان هستی باشد.
 

parisa

متخصص بخش
آیا انسان در جهان تنها است ؟

printButton.png
emailButton.png
نگرانی هاوکینگ و هشدار جدی دانشمندان جستجوهای کنجکاوانه بشر برای یافتن نمونه‌ای مانند خود، یا مشابه زیستگاهی که در آن زندگی می‌کند، هر روز رو به گسترش است. انسان برای کشف اینکه آیا در جهان تنها است و اینکه آیا زمینی دیگر در جهان وجود دارد یا نه، به دانش و ابزارهای اکتشافی خود می‌افزاید.


دانشمندان از گوشه گوشه جهان هر لحظه در انتظار خبری از کشف حیات، تمدن یا سیاره‌ای بیگانه هستند که بتوانند نشانه‌ای از تنها نبودن خود در جهان را به همراه داشته باشند، این تلاشها در سال گذشته و با تکذیب خبر کشف باکتری های زنده در بقایای یک شهابسنگ، با شکست مواجه شد و باید نشست و دید که آیا این روند غیر موفق در سال آینده چه سرنوشتی خواهد داشت.

سیاره‌های بیگانه: در سال گذشته سیاره‌های فراخورشیدی زیادیکشف شدند که البته دانشمندان تنها تعدادی محدودی از آنها را شبه زمینیخواندند

گیلیس 581g: اخترشناسان موفق به کشف سیاره ای شبه زمینی با ابعادی برابر ابعاد زمین در منطقه‌ای قابل سکونت از فضا شدند که احتمال وجود آب مایع در آن وجود داشته و می توان به عنوان جهانی قابل سکونت بر روی آن مطالعه کرد. این سیاره برخلاف دیگر سیاره های کشف شده در منطقه‌ای از فضا قرار گرفته که امکان شکل گیری حیات در آن وجود دارد.

یک سوی این سیاره مانند ماه زمین که همیشه یک سوی آن رو به زمین دارد، رو به سوی ستاره خود دارد، این به آن معنی است که سوی دیگر سیاره همیشه در تاریکی است و از این رو قابل سکونت‌ترین منطقه در این سیاره مرز میان تاریکی و روشنایی آن خواهد بود.

سیاره پانصدم: کمتر از 20 سال پس از به تایید کشف اولین سیاره فراخورشیدی، اخترشناسان سیاره فراخورشیدی شماره 500 را کشف کرده و به ثبت رساندند. این سیاره یکی از چهار جهان بیگانه جدیدی است که به‌تازگی کشف شده اند، تمامی این سیاره‌های جدید از سیاره مشتری کوچکتر بوده و محدوده فاصله آنها از زمین در حدود 58 سال نوری تا 196 سال نوری محاسبه شده است.

کوچکترین زمین جهان: اخترشناسان کوچکترین سیاره فراخورشیدی را کشف کردند، در حالیکه این بار از سنگی بودن و شباهت بالای آن به زمین اطمینان داشتند. سیاره کپلر 10b قطری 1.4 برابر زمین داشته و جرم آن 4.6 بار بیشتر از این سیاره است با این همه به دلیل اینکه سیاره جدید در نزدیکی ستاره میزبانش در حرکت است، نمی‌تواند میزبان مناسبی برای حیات باشد.

سیاره تی-چا: اخترشناسان با کمک تلسکوپ VLT موفق به رصد یک بچه سیاره شدند که در مدار ستاره‌ای بسیار جوان در فاصله ای برابر 350 سال نوری و در صورت فلکی جنوبی سوسمار کوچک در حرکت است. اخترشناسان با رصد ستاره‌ای به نام "تی-چا" مخفف T Chamaeleonits که توسط حلقه‌هایی از گاز و غبار احاطه شده متوجه وجود حفره‌ای در این حلقه غباری شدند و بر اساس یافته‌های جدید اعلام کردند این حفره می‌تواند سیاره در حال تولد این ستاره باشد.

پنج سیاره کپلری: تلسکوپ فضایی کپلر موفق به کشف پنج سیاره هم اندازه سیاره زمین شد که در کهکشان راه شیری در مدار ستاره‌هایی در چرخشند.این سیاره‌‍ها در منطقه‌ای که به منطقه قابل سکونت جهان هستی شهرت دارد، در حرکتند، منطقه‌ای که فاصله آن از ستاره میزبان به اندازه ای است که امکان وجود آب به شکل مایع را در سطح سیاره افزایش می‌دهد و آب مایع نیز پایه اصلی شکل‌گیری حیات در هر نقطه‌ای از جهان است.

حیاتهای بیگانه: آیا انسان در جهان تنها است؟

کهکشان M82: اخترشناسان در مرکز فیزیک اختری "جودرل بنک" برای اولین بار امواج ناشناس رادیویی را از کهکشان M82 در نزدیکی راه شیری دریافت کردند که کاملاً بیگانه بوده و توضیحی برای یافتن منشای آن نمی‌یابند. در واقع محققان باور دارند جرمی بیگانه در کهکشان M82 آغاز به ارسال امواج رادیویی به سمت راه شیری کرده که این امواج به هیچ یک از سیگنالهایی که تا به حال از فضا دریافت شده‌اند شباهتی ندارند.

نظریه هاوکینگی: "استفان هاوکینگ" نگران بیگانگان فضایی است تا جایی که این فیزیکدان معروف با یادآوری زمانی که اروپایی‌ها تمدن امریکاییان لاتین را کشف کردند اعلام کرد انسان باید در مورد برقراری ارتباط با بیگانگان فضایی کاملاً محتاط باشد زیرا نتایج این ارتباط می‌تواند فاجعه‌آمیز باشد.

سفیر بیگانگاه در سازمان ملل: سازمان ملل سفیری را به منظور خوشامدگویی به بیگانگان فضایی انتخاب کرد تا در صورت قرارگیری در شرایط ورود بیگانگان فضایی به زمین، فردی برای برقراری ارتباط با آنها در کره خاکی حضور داشته باشد.این ماموریت خطیر و مهم به عهده یک اختر فیزیکدان مالزیایی قرار گرفت فردی که در حال حاضر ریاست دفتر امور فضای خارج را به عهده داشته و احتمالا وظیفه وی برقراری ارتباط با حیاتهای فرازمینی خواهد بود.

نقاشی بیگانه‌ها بر مزارع: حلقه مرموزی که به صورت ناگهانی بر روی منطقه ای روستایی در اندونزی مشاهده شد روزانه ده‌ها هزار نفر را برای بازدید از این منطقه مرموز به سوی آن راهی کرد.این طرح شعاعی برابر 34 متر داشته و از اشکال دایره‌ای و مثلثی تشکیل شده است، یکی از محبوب ترین نظریه ها درباره این حلقه ها بر پایه تلاش فرازمینی ها برای فرستادن نشانه، اخطار یا اطلاعات به زمین مطرح شده است.

مدارک دولتی حضور بیگانه‌ها: هزاران پرونده مرتبط با مشاهده یوفوها و آدم ربایی های آنها برای اولین بار توسط وزارت دفاع بریتانیا منتشر شد. این پرونده های جدید که حاوی تصاویری نیز بودند نشان می دادند چگونه در سال 1967 برای چندین ساعت خطر جنگی جهانی به واسطه احتمال حمله بیگانه های فضایی به بریتانیا جهان را تهدید کرده است.

هشدار جدی دانشمندان: دانشمندانی از دانشگاه های کمبریج، اوپن، سنت اندروز و مدرسه علوم دینی "پاسیفیک لوتران" اخطار دادند دولتهای جهان در صورت برقراری تماس بیگانگان فضایی با زمین باید برای اجرای برنامه های هماهنگ شده آمادگی کامل داشته باشند و سازمان ملل متحد نیز باید بخشی را با عنوان دفتر "امور فرازمینی" راه اندازی کند تا در این بخش به برنامه ریزی و طراحی نقشه‌هایی برای چگونگی برخورد با بیگانگان فضایی پرداخته شود.

این دانشمندان به سازمان ملل متحد اخطار دادند این سازمان باید برای برخورد با بیگانگان فضایی برنامه هایی را آماده کرده و کشورها را برای همکاری جهانی برانگیزد زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که این موجودات با انسانها رفتاری دوستانه داشته باشند.
 

parisa

متخصص بخش
فیلمی که به تازگی از جسد یک بیگانه فضایی در سیبری در شبکه منتشر شده است کاربران وب را به شدت شگفت زده کرده است.



این فیلم شگفت انگیز را یک گروه روسی بر روی سایت یو تیوب گذاشته اند. این گروه مدعی شده اند این موجود کوچکی که در ته یک گودال کم عمق در سیبری پیدا شده جسد یک بیگانه فضایی است.

به گفته این گروه، پس از اینکه ماه گذشته سقوط یک "یوفو" در منطقه "ایرکوتسک" واقع در شمال سیبری گزارش شد، آنها به محل رفته اند و این بدن بی جان بیگانه فضایی را کشف کرده اند.

به نظر می رسد که موجود فرازمینی پیش از مرگ از جراحات سختی رنج برده و یک پایش را از دست داده است.

ماه گذشته روستائیان شوکه شده اظهار داشتند که یک شیء نورانی ناشناخته به رنگهای صورتی و آبی را دیده اند که در نزدیکی دهکده تصادف کرده است. این گزارش عجیب موجب شد که وزارت بحران روسیه گروهی را برای بررسی و تجسس به منطقه بفرستد.

این معما زمانی پیچیده تر شد که بازرسان اعلام کردند که هیچ گزارشی از عبور یک هواپیما از آسمان این منطقه دریافت نکرده اند و هیچ ردی از سقوط یک هواپیما پیدا نشده است.

براساس گزارش The West Australian، این ویدیو کلیپ 17 آوریل بر روی سایت یوتیوب گذاشته شد و در مدت 2 روز بیش از 1.5 میلیون کلیک بر روی آن شد.

کاربران شکاک یو تیوب معتقدند که این فیلم یک فریبکاری و شوخی است.یک وبلاگ نویس در این خصوص نوشته است: "این چیزی نیست جز یک شوخی. چرا همه بیگانگان فضایی باید همیشه برهنه باشند."

کاربر دیگری نوشته است: "غلط. شرمنده... کاملا تقلبی."

بیننده دیگری نظر داده است: "آیا بیگانگان فضایی وجود دارند؟ به طور حتم... من آنها را باور می کنم. اما نه در این ویدیو."


جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 595x397 پیکسل اینجا کلیک کنید.
jasadb1.jpg


جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 595x397 پیکسل اینجا کلیک کنید.
jasadb2.jpg
 

parisa

متخصص بخش
چه تعداد تمدن فضایی هوشمند در فضا وجود دارد؟

دانش > نجوم - مارک تامپسون، عضو انجمن ستاره‌شناسی سلطنتی و مجری برنامه نجومی بی‌بی‌سی، تلاش کرده تا بر اساس معادله مشهور دریک نشان دهد که چه تعداد تمدن فضایی با قابلیت برقراری ارتباط در کهکشان ما وجود دارد.
محمود حاج‌زمان: «دیگر کافی است! من 20 سال است که به آسمان شب خیره شده‌ام و حتی یکبار نیز چیزی ندیده‌ام که در من سوءظنی ایجاد کند که شاید یک گردشگر فضایی آمده تا به زمین نگاهی بیاندازد.» این سخنان مارک تامپسون، عضو انجمن ستاره‌شناسی سلطنتی انگلستان و مجری برنامه نجومی بی‌بی‌سی است.

به گزارش دیسکاوری، وی با افراد زیادی برخورد داشته که می‌گفتند شیء پرنده ناشناسی یا همان یوفو را دیده‌اند. به گفته وی، از نظر علمی این سخن آنها به طرز وحشتناکی سطحی است. آنها به احتمال زیاد یک چیز ناشناخته را دیده‌اند و ممکن است به نظر برسد که آن شی پرواز می‌کند. هر چه که بوده، مطمئنا یک شیء بوده، اما به این معنی نیست که این شیء یک موجود فضایی است.
تامپسون می‌گوید که وی تاکنون چیزی ندیده که باعث شود فکر کند یوفوها منشاء فضایی دارند. اما در عین حال تاکید می‌کند که اگر از او سوال کنید که آیا فضایی‌ها وجود دارند، با صدای بلند تصدیق خواهد کرد که «بله، آنها وجود دارند.» این موضوع که آیا یوفوها واقعا موجودات فضایی هستند، بحثی است که سابقه چند ده‌ساله دارد. اما صرف نظر از این موضوع، سوال درباره حیات میکروبی در منظومه شمسی یا حیات هوشمند در کل عالم، یک موضوع مجزا و فریبنده است. اگر «آنها» آن بیرون باشند، و با توجه به هدف این مقاله بگذارید فرض کنیم که آنها وجود دارند، ما باید منتظر چه تعداد تمدن فضایی باشیم؟
اخترشناس آمریکایی، فرانک دریک، نخستین کسی بود که در دهه 1960 / 1340 نخستین جستجوی واقعی را برای سیگنال‌های رادیویی بیگانگان فضایی در کیهان آغاز کرد. در کنار این جستجو، وی برای تخمین تعداد تمدن‌های فضایی موجود در کهکشان راه‌شیری، که ما در عمل می‌توانیم بی‌درنگ با آنها ارتباط برقرار کنیم، معادله‌ای ارائه کرد.
معادله مشهور وی یک احتمال جالب است که با پارادوکس فرمی ارتباط زیبایی دارد. به طور خلاصه پاردوکس فرمی می‌گوید که «اندازه جهان هستی و عمر آن نشان می‌دهد که باید موجودات و تمدن‌های فضایی پیشرفته دیگری وجود داشته باشند. اما اگر چنین است، پس چرا ما تاکنون آنها را ندیده‌ایم و این تمدن‌ها به ما سر نزده‌اند؟» پاردوکس فرمی بیان می‌کند که صرف‌نظر از تعداد تمدن‌هایی که از این رابطه استخراج می‌شوند، به نظر می‌رسد که مدارک چنین ارتباطات بین تمدنی دارای یک فقدان آشکار است.

جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 525x422 پیکسل اینجا کلیک کنید.
11-5-17-162491.jpg

معادله دریک
اگر پارادوکس فرمی را کنار بگذاریم و از جنبه ریاضی به معادله دریک نگاه کنیم، این معادله در فرم اصلی خود به صورت زیر است:
N = R* × fp × ne × fl × fi × fc × L​
شاید در نگاه اول این معادله خیلی ترسناک به نظر برسد، اما در حقیقت فهم آن بسیار ساده است. هدف این معادله این است که به جای حدس‌های کلی، با استفاده از چند عدد که بر اساس دانش فعلی خود می‌توانیم آنها را تخمین بزنیم، عدد جادویی N را به دست آوریم، عددی که تخمینی از تعداد تمدن‌های قابل ارتباط در کهکشان راه شیری است.
بگذارید ابتدا با R*، نرخ متوسط شکل‌گیری ستارگان در کهکشان خود شروع کنیم. این ضریب عجیب به ما کمک می‌کند تا با درک تعداد ستارگانی که هر سال در کهکشان راه شیری متولد می‌شوند، دریابیم که چه تعداد تمدن فضایی هر سال ممکن است متولد شوند. تئوری‌های موجود پیشنهاد می‌کنند که این عدد برای کهکشان راه شیری در حدود 10 ستاره در سال است.
ضریب دوم در معادله بالا، fp، بیانگر درصدی از ستارگان مذکور است که دارای سیاره هستند. بر اساس دانش فعلی ما، این عدد چیزی حدود 50 درصد است.
برای تخمین سایر ضرایب معادله بالا، نیازی نیست تا این حد از زمین دور شویم و کافی است تا نگاهی به منظومه شمسی خودمان داشته باشیم. ضریب ne بیانگر تعداد سیاراتی است که می‌توانند میزبان حیات باشند. ضریب fl نیز بیانگر درصدی از این سیارات است که حیات در روی آنها می‌تواند شکل بگیرد. با نگاهی به منظومه شمسی می‌توان گزینه‌های مختلفی را برای این ضرایب پیدا کرد.
به طور آشکار، زمین می‌تواند از حیات پشتیبانی کند و احتمالا در گذشته مریخ نیز چنین حالتی داشته است. این مطلب باعث می‌شود که عدد 2 را برای ضریب اول پیشنهاد کنیم، اما شاید لازم باشد که در تخمین خود قمرهای خاص منظومه شمسی (اروپا در مشتری و تیتان در زحل) را نیز در نظر بگیریم. اگرچه حیاتی که در این اقمار می‌تواند شکل بگیرد ممکن است خیلی ابتدایی یا عجیب باشد، اما در نظر گرفتن آنها ما را به عدد 4 برای ضریب ne می‌رساند. درصدی از این سیارات که حیات می‌تواند روی آنها شکل بگیرد حداقل 1 است، اما می‌توان فرض کرد که اگر شرایط مناسب فراهم باشد، حیات در یک زمان نامعلوم و به یک شکل ناشناخته در همه آنها می‌تواند تکامل یابد. پس ضریب fl را همان 100 درصد در نظر می‌گیریم.
پس از مقادیر بالا، اکنون می‌توان چند مقدار دقیق و قابل اعتماد را برای ضرایب نهایی معادله دریک در نظر گرفت. ضریب fi بیانگر درصدی از سیارات قابل سکونت است که حیات هوشمند در آنها تکامل یافته است. با توجه به اینکه در منظومه شمسی، ما تنها یک جا را سراغ داریم که چنین حیات هوشمندی روی آن شکل گرفته باشد، می‌توان مقدار 25 درصد را برای این ضریب در نظر گرفت.
به گفته بنیاد ستی که مسولیت جستجوی حیات فرازمینی را بر عهده دارد، fc بیانگر «درصدی از تمدن‌های فضایی است که به یک فناوری دست یافته‌اند که می‌تواند نشانه‌های قابل ردیابی از وجود آنها در فضا به جا بگذارد.» در نتیجه این ضریب به مقدار ناچیز 1 درصد کاهش می‌یابد.
در نهایت به ضریب L می‌رسیم، مدت زمانی که تمدن مورد نظر نشانه‌های قابل ردیابی را در فضا پخش کرده است. اگر انسان را به عنوان نمونه در نظر بگیریم، دستیابی به چنین حدی از پیشرفت فناوری را می‌توان در حدود 1000 سال تخمین زد.
عدد تکان دهنده
seti.jpg
اگر تمام اعدادی را که در بالا به آنها اشاره شد در معادله دریک قرار دهیم، به عدد تکان دهنده‌ای خواهیم رسید: تعداد تمدن‌های موجود در کهکشان راه شیری که ما قادریم همین لحظه با آنها ارتباط برقرار کنیم تنها 50 تمدن است! تخمین زده می‌شود که در حدود 400 میلیارد ستاره در کهکشان راه شیری وجود داشته باشد، اما از این میان تنها 50 تمدن فضایی وجود دارد که ما می‌توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم.
کافی است تا نگاهی به مقیاس پهناور کهکشان راه شیری بیاندازید که بیش از 100 هزار سال نوری پهنا دارد. آنگاه در می‌یابید که شانس ما برای اینکه در یک فاصله مناسب برای برقراری ارتباط با سایر تمدن‌های فضایی باشیم، چقدر اندک است. مساله‌ای که خیلی ناامیدکننده به نظر می‌رسد.
اما آیا این بدان معناست که ما باید از تلاش خود برای یافتن حیات فرازمینی دست برداریم؟ با توجه به تعداد اندک آنها در کهکشان ما، یافتن سوزن در انبار کاه بسیار آسان‌تر به نظر می‌رسد. اما تامپسون اعتقاد دارد که بر خلاف این نکته، ما باید به جستجوی خود برای یافتن عموزاده‌های فضایی خود ادامه دهیم. به گفته وی مساله قابل توجه درباره نوع بشر، تمایل خدشه‌ناپذیر او برای جستجو و اکتشاف است. اگرچه یافتن تمدن‌های فضایی کار بسیار سختی است، اما این طبیعت ماست که برای آن تلاش کنیم. اگر گزینه دیگر این باشد که دست روی دست بگذاریم، هیچ کاری نکنیم، و فرض کنیم که ما تنها هستیم، به نظر شما بهتر است کدام گزینه را انتخاب کنیم؟
 
بالا