• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یک اختراع احمقانه :نیش:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
دوچرخه ها یکی از وسایل نقلیه ای هستند که بیشترین تنوع در طراحی و ساخت آنها وجود دارد و هر ساله، انواع مختلفی از این وسیله توسط مردم خوش ذوق ساخته می شود.

اما اخیرا دوچرخه ای عجيب و غريب توسط یک مخترع ساخته شده است که نه صندلي براي نشستن دارد و نه پدالي براي رکاب زدن!

300086_783.jpg

وصل کننده دو چرخ اين دوچرخه به یکدیگر، فقط يک کمربند است که روي دوش دوچرخه سوار قرار مي گيرد و اين پاهاي دوچرخه سوار است که با راه رفتن روي زمين و يا دويدن، نيروي حرکت چرخ ها را تامين مي کند. مشخص نیست هدف این طراح از ساخت دوچرخه ای که پاهای دارنده آن روی زمین است و عملا صاحبش روی زمین راه می رود چیست؟! :خنده2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
نه بنظر من احمقانه نیست.

کار این دوچرخه اینه که شما بجای اینکه پا بزنی خودت باید بدوی (دویدن :نیش:)

و این هم برای انسان خوبه ، اما زیاد هم جالب نیست :نیش:

آخه آدم پاهاش درد میگیره دیگه :نیش:

در کل از 100 درصد 50 درصد خوبه و 50 درصد خوب نی

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
به نظرم از اوناییه که مخترع تو ذهنش یه چیزی تصور میکرده ولی بعدش اینطور نشده
این نوع دوچرخه میتونه مفید باشه برای سلامتی ولی در پیچیدن مشکل ایجاد میشه

نیکا

متخصص بخش معماری
احیاناً طرف یه کم پا میزنه بعد پاهاشو جمع میکنه بالا تا وقتی خواست ترمز بگیره :نیش:
راه رفتن و دویدنش مشکل ایجاد نمیکنه به نظرم ، اینکه دوچرخه سوار حالت بدنش خم هستش مشکل ایجاد کنه بعداً :سوت:

0mid

متخصص بخش ورزشی
نه دوستان اشتباه نکنین
این بعد از سرعت گرفت پاهاش رو جمع میکنه میذاره کنار چرخ عقب
فکر کنم واسه کسایی باشه که کمر درد دارن چون اینجوری به کمرشون خیلی کم فشار میاد :بله:
اونقدارم که تو متن نوشته، اختراعش احمقانه نیست!

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
نه دوستان اشتباه نکنین
این بعد از سرعت گرفت پاهاش رو جمع میکنه میذاره کنار چرخ عقب
فکر کنم واسه کسایی باشه که کمر درد دارن چون اینجوری به کمرشون خیلی کم فشار میاد :بله:
اونقدارم که تو متن نوشته، اختراعش احمقانه نیست!

پس طرف باید انعطاف بدنی خیلی خوبی داشته باشه :سوت:

ali jan

کاربر ويژه
پیشترین فشار روی کمر میاد .چون کمر دوچرخه سوار خمیده است .هدف از این اختراع سر کار گذاشتن مردمه که یه زمانی رو صرف همین بحث ها کنند.اخه دوچرخه سواری یه نوع ورزشه.این که ورزش نبود فقط حمل دوتا چرخ بود.

بالا