• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یک دختر ایرانی در ورزشگاه آزادی

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

«حورا» دختری ایرانی- کره‌ای است، و جزو معدود دختران ایرانی که در ۳۳ سال گذشته به ورزشگاه مردانه آزادی رفته است! «حورا» بعد از حضور در ورزشگاه آزادي و تماشاي بازی ایران و کره روايت كوتاهي از مشاهداتش را در شبكه‌هاي اجتماعي قرار داده است.

447120_731.jpg

از بیرون، صدای جمعیت را که می‌شنیدم، انگار صدایشان از میان گردباد می‌گذشت و به گوش می‌رسید. در حالت اسلوموشن پیچ راهرو را گذشتم و به یکباره دریای جمعیت را دیدم که تا آسمان نشسته‌اند و هلهله می‌کنند. طبیعتا هنگ کردم و لحظه‌ای بعد یک گالن اندروفین بود که به تمام رگ‌هایم ریخته شد. و لحظه‌ای بعد داغ شده بودم از خجالت که دوستانم پایشان میان در ورودی «آزادی» شکسته بود که از حقشان برای ورود به استادیوم و دیدن فوتبال دفاع کنند و من مجانی آمده بودم.

نمی‌گویم که کنجکاو تماشای فوتبال در استادیوم نبودم ولی رفتم که استادیوم مردانه را هم ببینم. رفتم غیاب زن‌ها را هم ببینم. دیدم. همین را بگویم، جایمان خالی بود... بچه‌ها که به داخل زمین می‌دویدند اشک نمی‌گذاشت که ببینم چه کسی هست و چه کسی نیست...

پی‌نوشت:

1- من به عنوان ستون پنجم در بین کره‌ای‌ها، طرفدار ایران بودم. گل را که زدند دیوانه شدم!

2- خواستند از شبکه سه مصاحبه کنند، گفتم فقط با دوربین 90 حرف می‌زنم.

3- به کرّات از ما می‌خواستند که به سوسانو سلام برسانیم. من جومونگ ندیدم. من جومونگ یا سوسانو یا یانگوم نیستم.

4- کلا خیلی در آسمان بودم!!

منبع: گل

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
البته نمیدونم دقت کردید یا نه تصاویری که از کره ای هایی که تو ورزشگاه بودن خیلی هاشون زن بودن

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
البته نمیدونم دقت کردید یا نه تصاویری که از کره ای هایی که تو ورزشگاه بودن خیلی هاشون زن بودن

توی این بازی دقت نکردم ولی وقتی شما میگی حتما بوده دیگه:بله: . ولی توی بازی های قبلی هم دیده بودم که خانومای خارجی رو به ورزشگاه راه میدن . :بله:

به نظر من دلیلش اینه که اونا معنی الفاظی که تماشاگران داور یا بازیکنان مورد لطف قرار میدن نمیدونن :نیش:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
جوء ای که تو ورزشگاه ها وجود داره اصلاً در خور شخصیت خانم ها و در کل بانوان نیست.
نمی دونم مشکل کجاست، فقر فرهنگی یا جای دیگه... هر چی هست واقعاً جو بدی تو ورزشگاه ها جاری ـه...

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
جوء ای که تو ورزشگاه ها وجود داره اصلاً در خور شخصیت خانم ها و در کل بانوان نیست.
نمی دونم مشکل کجاست، فقر فرهنگی یا جای دیگه... هر چی هست واقعاً جو بدی تو ورزشگاه ها جاری ـه...
نظر من مخالف این هستش
به نظرم وجود این جو فقط به خاطر نبود خانم هاست
وقتی خانم ها هم بتونن بیان دیگه بقیه بیشتر در حرف زدن و رفتار ها احتیاط میکنند.

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات

نظر من مخالف این هستش
به نظرم وجود این جو فقط به خاطر نبود خانم هاست
وقتی خانم ها هم بتونن بیان دیگه بقیه بیشتر در حرف زدن و رفتار ها احتیاط میکنند.

من سالن 12 هزار نفری والیبال هم رفتم.
تو یه دوره ای اجازه داشتن بانوان هم برای بازی های رده جهانی بیان داخل ورزشگاه.

اونجا خودم شاهد بودم چه قدر خوشگل -داور تور- رو جلو این همه خانم شستن و خواهر و مادرش رو به هم وصلت دادن...
(حالا نکته جالبش هم اینجا بود که داور خارجی بود!!!!)

ملت از وزیر و رئیس جمهورش و کابینش که برای بازدید میان VIP ازاذی ترسی ندارن هر چی بیاد می گن دیگه بانوان جای خود...

helia20

کاربر ويژه
منم میگم مشکل فقر که هیچی زیر خط فقر فرهنگی هستیم....که چه خانوم باشه چه نه نباید این همه بی احترامی باشه...
بازی های خارجی رو ادم نیگا میکنه کیف میکنه تماشاگر زن مرد پیر جوون کنار هم میشینن فقط بازی رو میبینن حالا ما یا ترقه یا سنک صندلی میکنن ...
انگار جنگه جهانیه...:داغ:
فکر کنم با تعریفایی که اون خانوم از آزادی کردن مشکل از ورزشگاهه که هیجانو زیاد میکنه اونم چی ورزشگاهه آزادی...:غش2::غش2:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
بازی های خارجی رو ادم نیگا میکنه کیف میکنه تماشاگر زن مرد پیر جوون کنار هم میشینن فقط بازی رو میبینن حالا ما یا ترقه یا سنک صندلی میکنن ...

به نظر من بخشی از عصبانیت تماشاگران ایرانی به این دلایل هست :

مثلا برای رفتن به ورزشگاه باید ساعت ها توی صف بمونن واسه خرید بلیط .ورزشگاه ها هم امکانات کافی نداره مثل آبخوری و سرویس بهداشتی و... و از همه مهمتر کیفیت بازی ها خیلی ضعیفه و اصلا شبیه فوتبال نیست و موارد خیلی زیاد دیگر ...

بعد اعصاب تماشاگران خورد میشه و ...

بالا