مواد لازم :
2 پوند سیب زمینی ، بریده شده بصورت حلقه ای
روغن زیتون
نمک
2/1 پیاز خرد شده
3 عدد سیر رنده شده
2/1 فنجان سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 گوجه رنده شده
2 قاشق چایخوری سس تند( می توانید به غذا فلفل سیاه اضافه کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل تند
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه :
1- فر را روشن کنید و در دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید؛ سیب زمینی ها را با روغن زیتون و نمک تفت دهید. سپس آن ها را روی سینی فر یا یک ماهیتابه کف ظرف پهن کنید ، و بگذارید به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا طلایی و برشته شوند.
2- در حالیکه سیب زمینی ها در حال برشته شدن هستند ، سس را آماده می کنیم ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک قابلمه ریخته و می گذاریم روی حرارت ملایم داغ شود سپس پیاز ها را به آن اضافه می کنیم و بمدت 4-5 دقیقه تفت میدهیم ، پیازها باید طلایی شوند. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و باز بمدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم.
3- در این مرحله سرکه سفید را به سس مان اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید . زمانیکه سس غلیظ شد گوجه های رنده شده را به آن اضافه می کنیم. سپس گوجه های خرد شده ، سس تند یا فلفل سیاه ، نمک ، شکر و فلفل تند را به سس اضافه می کنیم.بگذارید سس خوب بجوشد و کاملا غلیظ شود .
4- زمانیکه سیب زمینی ها خوب طلایی شدند ، آنها را از فر درآورده و در یک ماهیتابه قرار دهید ، سپس سس را روی آن بریزید.حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم گاز به مدت 10 دقیقه بگذارید تا سس کاملا به خورد سیب زمینی ها برود.
5- باقیمانده سس را می توانید به عنوان تزئین با کمی جعفری خرد شده استفاده کنید.
2 پوند سیب زمینی ، بریده شده بصورت حلقه ای
روغن زیتون
نمک
2/1 پیاز خرد شده
3 عدد سیر رنده شده
2/1 فنجان سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 گوجه رنده شده
2 قاشق چایخوری سس تند( می توانید به غذا فلفل سیاه اضافه کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل تند
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه :
1- فر را روشن کنید و در دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید؛ سیب زمینی ها را با روغن زیتون و نمک تفت دهید. سپس آن ها را روی سینی فر یا یک ماهیتابه کف ظرف پهن کنید ، و بگذارید به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا طلایی و برشته شوند.
2- در حالیکه سیب زمینی ها در حال برشته شدن هستند ، سس را آماده می کنیم ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک قابلمه ریخته و می گذاریم روی حرارت ملایم داغ شود سپس پیاز ها را به آن اضافه می کنیم و بمدت 4-5 دقیقه تفت میدهیم ، پیازها باید طلایی شوند. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و باز بمدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم.
3- در این مرحله سرکه سفید را به سس مان اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید . زمانیکه سس غلیظ شد گوجه های رنده شده را به آن اضافه می کنیم. سپس گوجه های خرد شده ، سس تند یا فلفل سیاه ، نمک ، شکر و فلفل تند را به سس اضافه می کنیم.بگذارید سس خوب بجوشد و کاملا غلیظ شود .
4- زمانیکه سیب زمینی ها خوب طلایی شدند ، آنها را از فر درآورده و در یک ماهیتابه قرار دهید ، سپس سس را روی آن بریزید.حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم گاز به مدت 10 دقیقه بگذارید تا سس کاملا به خورد سیب زمینی ها برود.
5- باقیمانده سس را می توانید به عنوان تزئین با کمی جعفری خرد شده استفاده کنید.