محمد علی اکبریان متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سردردهای میگرنی معمولا به صورت یک طرفه و گاهی دو طرفهاند همراه با ضربان قلب به شکل ضربهای احساس میشود.
وی افزود: سردردهای میگرنی در سنین ۱۵ الی ۳۵ سال شایعتر است ولی کمتر از این هم میتواند بروز کند.
اکبریان با اشاره به علائم بیماری گفت: دوبینی، اختلالات گوارشی، تشنج، اختلالات سطح هوشیاری و سنکوب از علائم این بیماری محسوب میشود.
وی تصریح کرد: این بیماری در خانمها شایعتر است و چنانچه دردهای میگرنی شروع شود بین ۳ الی ۷۲ ساعت ادامه دارد.
این متخصص در خصوص غذاهای که میگرن را تشدید میکند، گفت: غذاهای سرخ کرده، ادویه جات، لبنیات چرب، جگر گوسفند، شکلات و افزودنیها موجب تشدید میگرن میشود.
وی تصریح کرد: عواملی چون مصرف دخانیات، غذاهای حاوی ماده پروتئینی تیرامین، فشار روحی استرسها در به وجود آمدن سردردهای میگرنی موثر است.
اکبریان توصیه کرد: هر سردردی نشانه میگرن نیست و بیماران از مصرف خود سرانهٔ دارو پرهیز کرده و حتما به پزشک مراجعه کنند.
وی افزود: سردردهای میگرنی در سنین ۱۵ الی ۳۵ سال شایعتر است ولی کمتر از این هم میتواند بروز کند.
اکبریان با اشاره به علائم بیماری گفت: دوبینی، اختلالات گوارشی، تشنج، اختلالات سطح هوشیاری و سنکوب از علائم این بیماری محسوب میشود.
وی تصریح کرد: این بیماری در خانمها شایعتر است و چنانچه دردهای میگرنی شروع شود بین ۳ الی ۷۲ ساعت ادامه دارد.
این متخصص در خصوص غذاهای که میگرن را تشدید میکند، گفت: غذاهای سرخ کرده، ادویه جات، لبنیات چرب، جگر گوسفند، شکلات و افزودنیها موجب تشدید میگرن میشود.
وی تصریح کرد: عواملی چون مصرف دخانیات، غذاهای حاوی ماده پروتئینی تیرامین، فشار روحی استرسها در به وجود آمدن سردردهای میگرنی موثر است.
اکبریان توصیه کرد: هر سردردی نشانه میگرن نیست و بیماران از مصرف خود سرانهٔ دارو پرهیز کرده و حتما به پزشک مراجعه کنند.