[h=2]۷۰ موقعیت برای اينكه نامزدتان را بشناسيد!
شناخت نتیجه پرسش و پاسخ و تفحص است. برای شناخت یکدیگر آن هم در یک رابطه نزدیک و صمیمی، احتیاج به پرسش های زیادی است. آنچه زوج ها پیش از ازدواج در مورد آن ها سوال می کنند، موضوعاتی بسیار کلی است که آن ها را در مورد شناخت عمیق یکدیگر بی نیاز نمی کند.
آنچه زوج ها به عنوان شناخت به آن ها نیازمندند، چگونگی اتصال آرزوها، نقص ها، ترس ها، شکست ها و در کل جنبه هایی از شخصیت است که تعاملی عمیق با موقعیت های معمول زندگی دارد.
برای دستیابی به این شناخت، زوج ها نیازمندند، واکنش های یکدیگر را در موقعیت های متفاوت و مهم، از نظر شناختی، رفتاری و هیجانی بررسی کنند. و به این صورت شناخت در تعامل معنا پیدا می کند و زوجین از شناخت کلی که برای یک رابطه کافی نیست به سمت شناخت موقعیتی حرکت می کنند. شناخت موقعیتی، ملموس تر است و قدرت پیش بینی را در زوج ها افزایش می دهد.
در زیرپرسشنامه ای برای شناخت بهتر زوج ها از یکدیگر طراحی شده است. دختر و پسری که باهم نامزد هستند می توانند جملات ناقص این پرسشنامه را پر کرده در اخیار یکدیگر قرار دهند.
2- من احساس بی عدالتی می کنم وقتی …
4- من احساس می کنم من را وقتی دوست داری که من…
5- من شک می کنم تو عاشقم هستی وقتی تو…
6- من به تو احساس نزدیکی می کنم وقتی…
7- من به تو احساس دوری می کنم وقتی…
8- من احساس خشم می کنم وقتی…
9- من احتیاج به درک تو دارم وقتی…
10- قبل از اینکه نسبت به تو عصبانی شوم، چیزی به فکرم خطور می کند، آن چیز …. است
14- یکی از راه هایی که من دوست دارم از طریق آن عشقت را به من نشان دهی… است
16- من احساس می کنم پس زده شده ام وقتی تو…
17- سه چیز که من در کودکی عاشق آن بودم…
18- وقتی نوجوان بودم، علاقه من…بود
19- سه هدف اصلی زندگی من…است
20- برای من، خدا…
شناخت نتیجه پرسش و پاسخ و تفحص است. برای شناخت یکدیگر آن هم در یک رابطه نزدیک و صمیمی، احتیاج به پرسش های زیادی است. آنچه زوج ها پیش از ازدواج در مورد آن ها سوال می کنند، موضوعاتی بسیار کلی است که آن ها را در مورد شناخت عمیق یکدیگر بی نیاز نمی کند.
آنچه زوج ها به عنوان شناخت به آن ها نیازمندند، چگونگی اتصال آرزوها، نقص ها، ترس ها، شکست ها و در کل جنبه هایی از شخصیت است که تعاملی عمیق با موقعیت های معمول زندگی دارد.
برای دستیابی به این شناخت، زوج ها نیازمندند، واکنش های یکدیگر را در موقعیت های متفاوت و مهم، از نظر شناختی، رفتاری و هیجانی بررسی کنند. و به این صورت شناخت در تعامل معنا پیدا می کند و زوجین از شناخت کلی که برای یک رابطه کافی نیست به سمت شناخت موقعیتی حرکت می کنند. شناخت موقعیتی، ملموس تر است و قدرت پیش بینی را در زوج ها افزایش می دهد.
در زیرپرسشنامه ای برای شناخت بهتر زوج ها از یکدیگر طراحی شده است. دختر و پسری که باهم نامزد هستند می توانند جملات ناقص این پرسشنامه را پر کرده در اخیار یکدیگر قرار دهند.
1-
من احساس شادی می کنم وقتی …2- من احساس بی عدالتی می کنم وقتی …
3-
من احساس می کنم زمانی تو را دوست دارم که تو…4- من احساس می کنم من را وقتی دوست داری که من…
5- من شک می کنم تو عاشقم هستی وقتی تو…
6- من به تو احساس نزدیکی می کنم وقتی…
7- من به تو احساس دوری می کنم وقتی…
8- من احساس خشم می کنم وقتی…
9- من احتیاج به درک تو دارم وقتی…
10- قبل از اینکه نسبت به تو عصبانی شوم، چیزی به فکرم خطور می کند، آن چیز …. است
11-
گاهی فکری در مورد رابطه مان باعث ترس من می شود، آن فکر… است12-
سه چیزی که من از تو می خواهم … هستند13-
یکی از راه هایی که من بوسیله آن عشقم را نشان می دهم… است14- یکی از راه هایی که من دوست دارم از طریق آن عشقت را به من نشان دهی… است
15-
وقتی عصبانی هستی دوست دارم به روش های زیر با من برخورد کنی…16- من احساس می کنم پس زده شده ام وقتی تو…
17- سه چیز که من در کودکی عاشق آن بودم…
18- وقتی نوجوان بودم، علاقه من…بود
19- سه هدف اصلی زندگی من…است
20- برای من، خدا…