• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

๑ طرز تهیـه كـرم آجيلـي ๑

ZahRa-Gh

متخصص بخش
مواد اولیه :




  • پودر فندق و پودر گردو از هر کدام 50 گرم
  • پودر بادام 20گرم
  • شكر 110 گرم
  • خامه 200 گرم
  • زرده تخم مرغ سه عدد
  • شير دو پيمانه
  • وانيل 1/8قاشق چايخوري
  • پودر ژلاتين سه قاشق سوپخوري

كرم آجيلي



طرز تهيه:

ابتدا پودر فندق، گردو، بادام، شكر، زرده تخم مرغ ها، وانيل و شير را با هم مخلوط مي كنيم

و بصورت بن ماري به مدت 10 دقيقه آن را هم زده و بعد ژلاتين ذوب شده (به صورت بن ماري)

را مي افزاييم و بعد از ولرم شدن مواد، خامه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. مواد را درون

قالب ريخته و در يخچال به مدت شش ساعت قرار مي دهيم تا خودش را بگيرد.

وقتي كرم سفت شد آن را از قالب در آورده و با كرم شكلاتي و شكر رنگي و فندق

وگردو تزيين و سرو ميكنيم.

نكتــه:​

در روش بن ماري، مواد را روي قابلمه يا كتري كه در حال جوشيدن است قرار مي دهيم.

 
بالا