مواد اولیه :
طرز تهيه:
ابتدا پودر فندق، گردو، بادام، شكر، زرده تخم مرغ ها، وانيل و شير را با هم مخلوط مي كنيم
و بصورت بن ماري به مدت 10 دقيقه آن را هم زده و بعد ژلاتين ذوب شده (به صورت بن ماري)
را مي افزاييم و بعد از ولرم شدن مواد، خامه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. مواد را درون
قالب ريخته و در يخچال به مدت شش ساعت قرار مي دهيم تا خودش را بگيرد.
وقتي كرم سفت شد آن را از قالب در آورده و با كرم شكلاتي و شكر رنگي و فندق
وگردو تزيين و سرو ميكنيم.
در روش بن ماري، مواد را روي قابلمه يا كتري كه در حال جوشيدن است قرار مي دهيم.
- پودر فندق و پودر گردو از هر کدام 50 گرم
- پودر بادام 20گرم
- شكر 110 گرم
- خامه 200 گرم
- زرده تخم مرغ سه عدد
- شير دو پيمانه
- وانيل 1/8قاشق چايخوري
- پودر ژلاتين سه قاشق سوپخوري
كرم آجيلي
طرز تهيه:
ابتدا پودر فندق، گردو، بادام، شكر، زرده تخم مرغ ها، وانيل و شير را با هم مخلوط مي كنيم
و بصورت بن ماري به مدت 10 دقيقه آن را هم زده و بعد ژلاتين ذوب شده (به صورت بن ماري)
را مي افزاييم و بعد از ولرم شدن مواد، خامه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. مواد را درون
قالب ريخته و در يخچال به مدت شش ساعت قرار مي دهيم تا خودش را بگيرد.
وقتي كرم سفت شد آن را از قالب در آورده و با كرم شكلاتي و شكر رنگي و فندق
وگردو تزيين و سرو ميكنيم.
نكتــه:
در روش بن ماري، مواد را روي قابلمه يا كتري كه در حال جوشيدن است قرار مي دهيم.