• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

”در انتظار گودو” به ”هما روستا” تقدیم شد

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]هما روستا، بانوی تئاتر ایران، شب گذشته، 5 اسفندماه، به تماشای نمایش "در انتظار گودو" نشست و این نمایش با متنی از سوی کارگردان به وی تقدیم شد.
20140225153515_117.jpg

به گزارش سينما خبر در پایان نمایش، همایون غنی‌زاده با اظهار خرسندی از حضور این بازیگر پیش کسوت تئاتر و سینما در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر، اجرا را با قرائت متنی، که در اختیار علی سرابی بازیگر نقش پوتزو قرار داده بود، به ایشان تقدیم کرد. این متن به شرح زیر است:
"هر زمان که یادم نمی‌آید، چقدر تئاتر دوست دارم، هر زمان که یادم نمی‌آید، چقدر هنر تئاتر می‌تواند شریف باشد، هر زمان که یادم نمی‌آید، عاشق چه چیز تئاتر شده‌ام، یک خانه را به سراغ دارم که صاحبش همه این ها را می‌تواند به یکباره یادم بیندازد؛‌ خانه هما روستا.
با افتخار این اجرا را به بانوی تئاتر ایران، خانم هما روستا تقدیم می‌کنم."
"در انتظار گودو" به کارگردانی همایون غنی‌زاده با بازی پیمان معادی، رضا بهبودی، رامین سیاردشتی و علی سرابی هر روز ساعت 17:30 در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر به صحنه می‌رود.
همایون غنی‌زاده تا به حال نمایش‌هایی چون "کالیگولا" و "ددالوس و ایکاروس" را روی صحنه برده است.

بالا