مواد اولیه :
خمير آماده يك عدد
روغن زيتون سه قاشق سوپخوري
فيله مرغ 300 گرم
پيازخردشده 200 گرم
فلفل دلمه*اي رنگي خردشده سه عدد
پنير فيلافيلا 150 گرم
سس گوجه*فرنگي سه قاشق غذاخوري
پودر آويشن، نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
زيتون سياه هشت عدد
طرز تهيه:
روغن زيتون را در تابه بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. فيله*هاي خردشده را در آن تفت دهيد. نمك، فلفل سياه و پودر آويشن را به آن اضافه كنيد. سپس پياز و فلفل دلمه*اي را به آن بيفزاييد. تمام سطح خمير را با سس گوجه*فرنگي بپوشانيد. مقداري پنير فيلافيلا را روي خمير بريزيد و تركيب مرغ و پياز را به آن اضافه كنيد. در آخر تمام سطح پيتزا را با پنير و زيتون سياه بپوشاند و به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتي*گراد بپزيد. تا كف نان و پنير نيز طلايي شود.