baroon
متخصص بخش ادبیات
با نام و یاد دوست...:گل:
رسیـــــــدممم:13:
سلام سلام سلام به گلای ناب نایاب:13: از همینجا به همه سلام می کنم که کلّی دلم براتون تنگ شده.:11:
با یه مسابقه ی آسوووون امّا مهیّج اومدیــــــممم... :داغ::شاد:
مسابقه ی طرّاحی پروفایل که این روزا توی انجمن هر کدومتون باهاش یه مملکتی درست کردید برای خودتون! :9::بدجنس:
:ایرانجمن:
این مسابقه از امروز 17 آذر 91 به مدّت 30 روز دایر هست.:8::دست::گل:
پیش از هر چیز سپاس جانانه دارم از ادمین خوبمون بابت راهنمایی ها، الطاف شیرین و تقبّل جوایز مسابقه:13:، از شاهد عزیز بابت پیگیری، دلسوزی و مشاوره ی خوبش:13:، و از فیلسوف گل که با اومدنش کلّی ایده و هیجان و زیبایی به بخش مسابقه هدیه کرده و در تدارک این مسابقه خیــــــلی کمکم کرد:13::خجالت2: در ضمن بنرهای حاضر هم حاصل محبّت ایشونه و به حق زیبایی خاصّی به تاپیک بخشیده.:شاد:
و ممنوووونم از خودتون:8: که به این تاپیک قدم میذارید و با حضور نازنینتون تا روز آخر مسابقه با هم و برای هم رقابتی تنگاتنگ و دلنشین و مفرّح رقم می زنیم. :14:
شاد شاد شاد باشیــــــد...:39:
و اینک نحوه ی اجرای مسابقه و شرح موازین
گلای انجمنیک باز هم در این مسابقه در نهایت 3 برنده خواهیم داشت با این تفاوت که شماره ی برنده های ما 1، 2 یا 3 نیست؛ بلکه این بار می تونید در سه شاخه ی مختلف زیر در مسابقه شرکت داشته باشید که در نهایت در هر کلاس فقط یک برنده ی نهایی خواهیم داشت.
سه کلاس/سطح که باید هنگام اعلام آمادگی یکی از این 3 رو قید کنید، هست:
[HIGHLIGHT]1. کلاس خلّاقیت:[/HIGHLIGHT]
دوستانی که حس می کنن خلّاقیت ویژه ای در پروفایلشون وجود داره، می تونن در این سطح ثبت نام کنن.:ایول:
[HIGHLIGHT]2. کلاس روحیه ی مثبت:[/HIGHLIGHT]
دوستانی که پروفایلی سرشار از انرژی و حسّ شاد و مثبت دارن، در این کلاس شرکت خواهند کرد.:12:
[HIGHLIGHT]3. کلاس سادگی و شیک بودن:[/HIGHLIGHT]
این کلاس هم شامل دوستانی میشه که پروفایلی ساده ولی زیبا و شیک تدارک دیدن.:1:
بعد از اعلام آمادگی شما، هر کلاس رو به گروه های 4 نفره تقسیم خواهیم کرد و بعد برای دو مرحله رأی گیری در اختیارتون خواهیم گذاشت.
مؤکّداً عرض می کنم که در هر کلاس فقط یک برنده ی قطعی انتخاب میشه.:19:
برندگان این مسابقه در 3 مرحله گزینش میشن:
- مرحله ی گروه بندی (در هر سطح، تمام شرکت کننده ها به گروه های چهار نفره تقسیم خواهند شد.)
[*]مرحله ی انتخاب سرگروه ها (با انتخاب شما عزیزان، از هر گروه چهار نفره، یک نفر به مرحله ی بعد راه پیدا می کنه.)
[*]مرحله ی انتخاب بهترین سرگروه (رأی گیری بین سرگروه ها / انتخاب بهترین پروفایل در هر کلاس)
- دوستان علاقه مند به شرکت در مسابقه، فقط باید از طریق ارسال پست در همین تاپیک ثبت نام کنن.
[*]مدت زمان اعلام آمادگی شما در تاپیک، 15 روز -امروز17 آذرماه تا 2 دی ماه- خواهد بود. مهلت تمدید نخواهد شد.:30:
[*]شرکت کنندگان عزیزمون باید به هنگام اعلام حضور در مسابقه، نوع کلاسی رو که در اون شرکت دارن قید کنن تا در مسابقه شرکت داده بشن.:بله:
[*]شرکت کنندگان دوست، بعد از اعلام آمادگی، تا پایان مسابقه و اعلام نتایج نظرسنجی حق تغییر پروفایل خود را نخواهند داشت. :توافق:
[*]عزیزانی که در مسابقه شرکت می کنن، حق رأی به خودشون رو نخواهند داشت.
[*]و عزیزانی که در مسابقه ثبت نام خواهند کرد، در صورتی که در دو مرحله ی رأی گیری شرکت نداشته باشن، امتیاز منفی دریافت می کنن. (در مرحله اول رأی گیری 2 رای و در مرحله دوم 3 رای از امتیازشون کسر میشه.):بدجنس::نیش:
ادامه ی کوچولو دارد...
ددددددددددد
آخرین ویرایش: