• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

◙ مسابقه ی انتخاب بهترین پروفایل های ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

با نام و یاد دوست...:گل:

attachment.php

attachment.php

رسیـــــــدممم:13:
سلام سلام سلام به گلای ناب نایاب:13: از همینجا به همه سلام می کنم که کلّی دلم براتون تنگ شده.:11:
با یه مسابقه ی آسوووون امّا مهیّج اومدیــــــممم... :داغ::شاد:
مسابقه ی طرّاحی پروفایل که این روزا توی انجمن هر کدومتون باهاش یه مملکتی درست کردید برای خودتون! :9:
:بدجنس:

7meki020k7z66gynfe.gif

:ایرانجمن:

این مسابقه از امروز 17 آذر 91 به مدّت 30 روز دایر هست.:8::دست::گل:

پیش از هر چیز سپاس جانانه دارم از ادمین خوبمون بابت راهنمایی ها، الطاف شیرین و تقبّل جوایز مسابقه:13:، از شاهد عزیز بابت پیگیری، دلسوزی و مشاوره ی خوبش:13:، و از فیلسوف گل که با اومدنش کلّی ایده و هیجان و زیبایی به بخش مسابقه هدیه کرده و در تدارک این مسابقه خیــــــلی کمکم کرد:13::خجالت2: در ضمن بنرهای حاضر هم حاصل محبّت ایشونه و به حق زیبایی خاصّی به تاپیک بخشیده.:شاد:
و ممنوووونم از خودتون:8: که به این تاپیک قدم میذارید و با حضور نازنینتون تا روز آخر مسابقه با هم و برای هم رقابتی تنگاتنگ و دلنشین و مفرّح رقم می زنیم.
:14:

n4ne13dlmstef361azt.gif
خواهش دارم دقّت و حوصله مبذول بدارید و تا پایان توضیحات، با ما همراه باشید؛ موارد مهمّه.
:ایول:
شاد شاد شاد باشیــــــد...:39:

و اینک نحوه ی اجرای مسابقه و شرح موازین
attachment.php
:

rhvue2x1raw1j0zwysc.gif

گلای انجمنیک باز هم در این مسابقه در نهایت 3 برنده خواهیم داشت با این تفاوت که شماره ی برنده های ما 1، 2 یا 3 نیست؛ بلکه این بار می تونید در سه شاخه ی مختلف زیر در مسابقه شرکت داشته باشید که در نهایت در هر کلاس فقط یک برنده ی نهایی خواهیم داشت.

سه کلاس/سطح که باید هنگام اعلام آمادگی یکی از این 3 رو قید کنید، هست:

[HIGHLIGHT]1. کلاس خلّاقیت:[/HIGHLIGHT]
دوستانی که حس می کنن خلّاقیت ویژه ای در پروفایلشون وجود داره، می تونن در این سطح ثبت نام کنن.:ایول:

[HIGHLIGHT]2. کلاس روحیه ی مثبت:[/HIGHLIGHT]
دوستانی که پروفایلی سرشار از انرژی و حسّ شاد و مثبت دارن، در این کلاس شرکت خواهند کرد.:12:

[HIGHLIGHT]3. کلاس سادگی و شیک بودن:[/HIGHLIGHT]
این کلاس هم شامل دوستانی میشه که پروفایلی ساده ولی زیبا و شیک تدارک دیدن.:1:

بعد از اعلام آمادگی شما، هر کلاس رو به گروه های 4 نفره تقسیم خواهیم کرد و بعد برای دو مرحله رأی گیری در اختیارتون خواهیم گذاشت.
مؤکّداً عرض می کنم که در هر کلاس فقط یک برنده ی قطعی انتخاب میشه.:19:

wa8u8aulpamx7eoy8ln7.gif

برندگان این مسابقه در 3 مرحله گزینش میشن:

1. مرحله ی گروه بندی (در هر سطح، تمام شرکت کننده ها به گروه های چهار نفره تقسیم خواهند شد.)
    [*]مرحله ی انتخاب سرگروه ها (با انتخاب شما عزیزان، از هر گروه چهار نفره، یک نفر به مرحله ی بعد راه پیدا می کنه.)
    [*]مرحله ی انتخاب بهترین سرگروه (رأی گیری بین سرگروه ها / انتخاب بهترین پروفایل در هر کلاس)

9s335uatlr5bbl47sx25.gif

1. دوستان علاقه مند به شرکت در مسابقه، فقط باید از طریق ارسال پست در همین تاپیک ثبت نام کنن.
    [*]مدت زمان اعلام آمادگی شما در تاپیک، 15 روز -امروز17 آذرماه تا 2 دی ماه- خواهد بود. مهلت تمدید نخواهد شد.:30:
    [*]شرکت کنندگان عزیزمون باید به هنگام اعلام حضور در مسابقه، نوع کلاسی رو که در اون شرکت دارن قید کنن تا در مسابقه شرکت داده بشن.:بله:

[*]شرکت کنندگان دوست، بعد از اعلام آمادگی، تا پایان مسابقه و اعلام نتایج نظرسنجی حق تغییر پروفایل خود را نخواهند داشت. :توافق:

[*]عزیزانی که در مسابقه شرکت می کنن، حق رأی به خودشون رو نخواهند داشت.

[*]و عزیزانی که در مسابقه ثبت نام خواهند کرد، در صورتی که در دو مرحله ی رأی گیری شرکت نداشته باشن، امتیاز منفی دریافت می کنن. (در مرحله اول رأی گیری 2 رای و در مرحله دوم 3 رای از امتیازشون کسر میشه.):بدجنس::نیش:

ادامه ی کوچولو دارد...

ددددددددددد

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ngehnraexihd885k4dwm.gif

مسابقه به این شکل هست که هر شرکت کننده ی نازنین پروفایلش رو به شکل دلخواه آرایش میده و توی تاپیک، ضمن اعلام نوع کلاس/ سطح انتخابیش (خلّاقیت یا انرژی مثبت یا سادگی)، به طور رسمی اعلام حضور می کنه. پس اگر مایل به شرکت نیستید، با ما شوخی نکنید! :نیش2:
ما از پروفایل ایشون عکس می گیریم و این عکس رو به همراه لینک پروفایل ایشون برای مشاهده ی سایرین و نظرسنجی در تاپیک قرار میدیم و به این ترتیب حضور این دوست تأیید میشه و ثبت نام تموم میشه.:دست:
15 روز برای این مرحله فرصت دارید دوستای من.:12:

ترتیب و روند کلّی مسابقه:1: :

15 روز برای اعلام آمادگی از جانب شما و تأیید ثبت نامتون از جانب ما.
1 روز فاصله
8 روز برای رأی گیری دور اوّل
1 روز فاصله
5 روز هم برای رأی گیری دور دوّم

جوایز:
لوح فشرده ی آموزش طرّاحی چهره
یا شارژ 5000 تومانی / به انتخاب برندگان خوش سلیقه مون
دوستان برای هر 3 برنده مون دو نوع جایزه درنظرگرفتیم که قابل تبدیل هست. به انتخاب خودشون یکی از این دو رو باید انتخاب کنن و بعد از پایان مسابقه برای دریافت به ادمین گرامی اطّلاع بدن تا تقدیمشون بشه. هورا:8: و چقدرم شیرینه این جوایز:18:

خــــــــــــــــــــــــب بریم ببینیم چطور میشه.:شاد: به امید یک ماه گرمای دوستی و لحظه های شیرین و بهانه های رنگارنگ با هم بودن.:گل:
:شاد:

آخرین ویرایش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
آمده ااااااااااااااام:شاد2:
اولین ثبت نام کننده منم:8: کلاس شماره ی 2، یعنی کلاس روحیه ی مثبت ثبت نام مینمایم:18:

Roda

کاربر ويژه
ســـــــــــــــــــلووومممممممممممم

منم تو کلاس اول ثبت نام می نمایم خلاقیت :توافق:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام

راستش نمیدونم کدوم کلاسو انتخاب کنم اما فعلا میگم:

منم شرکت میکنم توکلاس شماره2

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم هستم:0mid: