مواد اولیه :
طرز تهيه:
ابتدا دور تا دور نان را با كارد به قطر يك سانتي متر بر مي داريم و بقيه نان را از عرض چهاربرش مي زنيم. پنير خامه اي را با سس مايونز مخلوط مي كنيم تا به صورت كرم در آيد. به گوجه فرنگي هاي ورقه شده نمك مي زنيم يك نان را در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم روي آن كرم ماليده ژامبون را به اندازه نان برش زده و روي نان مي گذاريم. به لايه ديگر كرم زده روي ژامبون قرار داده كمي فشار مي دهيم تا به لايه ژامبون بچسبد دوباره روي نان را كرم ماليده دو طرفش را گوجه فرنگي اسلايس شده قرار مي دهيم بين دو گوجه فرنگي را نيز سبزي خردشده ريخته به نان بعدي كمي كرم ماليده و آن را روي گوجه فرنگي مي گذاريم دوباره روي نان كرم زده ژامبون گذاشته به آخرين لايه كرم زده روي ژامبون قرار مي دهيم. كمي فشار داده تا به هم بچسبد روي تمام سطوح كرم مي كشيم و در پايان مقداري از كرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتي در آورده و روي كيك را تزيين مي كنيم. اين كيك را به مدل هاي مختلف مي توان درست كرد.
- ژامبون يا رست بيف چهار ورق يك سانتي متري
- نان تست برش نخورده يك عدد
- گوجه فرنگي سه تا چهار عدد
- سس مايونز دو تا سه قاشق غذاخوري
- پنير خامه اي 500 گرم
- جعفري و گشنيز خردشده دو قاشق غذاخوري
كيك ساندويچ
طرز تهيه:
ابتدا دور تا دور نان را با كارد به قطر يك سانتي متر بر مي داريم و بقيه نان را از عرض چهاربرش مي زنيم. پنير خامه اي را با سس مايونز مخلوط مي كنيم تا به صورت كرم در آيد. به گوجه فرنگي هاي ورقه شده نمك مي زنيم يك نان را در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم روي آن كرم ماليده ژامبون را به اندازه نان برش زده و روي نان مي گذاريم. به لايه ديگر كرم زده روي ژامبون قرار داده كمي فشار مي دهيم تا به لايه ژامبون بچسبد دوباره روي نان را كرم ماليده دو طرفش را گوجه فرنگي اسلايس شده قرار مي دهيم بين دو گوجه فرنگي را نيز سبزي خردشده ريخته به نان بعدي كمي كرم ماليده و آن را روي گوجه فرنگي مي گذاريم دوباره روي نان كرم زده ژامبون گذاشته به آخرين لايه كرم زده روي ژامبون قرار مي دهيم. كمي فشار داده تا به هم بچسبد روي تمام سطوح كرم مي كشيم و در پايان مقداري از كرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتي در آورده و روي كيك را تزيين مي كنيم. اين كيك را به مدل هاي مختلف مي توان درست كرد.