• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

:10: عاقبت فضولی در سطل زباله :خنده2:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
روز گذشته پلیس "آبردن" در اسکاتلند ماموریتی دریافت که در آن باید سر یک مرد را از داخل سطل زباله خارج می کردند.

این مرد 52 ساله که "لان اندرسون" نام دارد در حالی که به دنبال چیزی در سطل زباله بود سرش داخل آن گیر کرد. این باعث شد تا آتش نشانی و اورژانس به محل حادثه اعزام شوند.

385056_700.jpg

بعد از 15 دقیقه کار بر روی سطل زباله، اتش نشانی توانست این مرد را نجات دهد. او در مورد دلیل انجام این کار چیزی نگفته است.

"اندرسون" می گوید بعد از اینکه سرم را از داخل سطل زباله در آوردم متوجه شدم که افراد بسیار زیادی در حال تماشای من هستند و همه با صدای بلند در حال خندیدن هستند.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
فضولی چیه به نظرم از رو گرسنگیه تو شهر خودمون از این چیزا کم نمی بینیم:ناراحت:
معتادایی که همش سطل زباله ها رو می گردن تا چیزی برای خوردن پیدا کنند:آه:

Sarah

کاربر ويژه
فضولی چیه به نظرم از رو گرسنگیه تو شهر خودمون از این چیزا کم نمی بینیم:ناراحت:
معتادایی که همش سطل زباله ها رو می گردن تا چیزی برای خوردن پیدا کنند:آه:

وقتی عنوان تاپیک رو دیدم منم همینی که شما گفتی به فکرم رسید...اما بعد از دیدن تصویر متوجه شدم که لباسای کهنه نداره و در ضمن چرخ و یا چیزی برای حمل جنسایی که از سطل دربیاره هم نداره و فقط یه عصا کنار سطل زباله افتاده. این نشون میده که این مرد به اشتباه چیزی از دستش رها شده و افتاده توی سطل و تلاش میکنه که درش بیاره.

تازشم...اصلاً خنده نداره!! خب پیش میاد دیگه :زبون:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
من تو روزنامه خوندم:ناراحت:
نوشته بود برای یه ته سیگار سرشو کرده داخل سطل زباله:ناراحت:
بیچاره کلی داد و بیداد هم کرده ولی مردم فقط بهش خندیدن و دو سه نفر تازه یه ذره دلشون سوخته ،زنگ زدن آتش نشانی:ناراحت:
عجب مردم سنگ دلی
:تعجب2:

Negin

کاربر ويژه
من تو روزنامه خوندم
نوشته بود برای یه ته سیگار سرشو کرده داخل سطل زباله
بیچاره کلی داد و بیداد هم کرده ولی مردم فقط بهش خندیدن و دو سه نفر تازه یه ذره دلشون سوخته ،زنگ زدن آتش نشانی
عجب مردم سنگ دلی
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خندیدن؟
عجب مردمی...

بالا