• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

2 دستور مختلف تهیه سوسیس و کالباس در منزل!

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
دستور ۱
▪ مواد لازم :
ـ گوشت مرغ بدون استخوان : ۱ کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود(
ـ سیر : ۳ حبه
ـ زرده ی تخم مرغ : ۳ عدد
ـ آرد : ۳ قاشق غذا خوری
ـ فلفل سیاه : ۵/۰ قاشق مربا خوری
ـ نمک : ۱ قاشق مربا خوری
ـ دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
ـ زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
ـ هل : ۵/۰ قاشق مربا خوری
ـ میخک : اندازه ی یک عدس
ـ جوز هندی : اندازه ی ۲ عدس
ـ (به جای میخک و جوز هندی می توان از ۵/۰ قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . (
ـ روغن مایع : ۲ قاشق غذا خوری
● طرز تهیه
گوشت مرغ را همراه سیر ، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
● دستور شماره ۲
▪ شیر خشک ( قنادی) ۱ پیمانه
▪ آرد سفید نصف پیمانه
▪ یخ حدودا ۲ پیمانه
▪ سینه مرغ خام بزرگ ۱ عدد
▪ نمک فلفل پودر خردل زنجفیل کمی
▪ قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
▪ سیر به میزان دلخواه
سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . نیازی نیست که یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. . خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود ۵ سانت باشه. دو انتهای کیسه را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد. . کیسه حاوی خمیر کالباس رو یه مدت ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات ۱ شب در فریزر قرار میدیم و بعد ۱ شب هم در یخچال قرار میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است
 
بالا