• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

300 دانش آموز دختر در دام هکری با هوش سیاه

رضــrezaــا

کاربر ویژه
دانشجوی انصرافی کامپیوتر با پرسه‌زنی در فیس‌بوک و هک کردن صفحات 300 دختر مدرسه‌ای آنان را تحت سلطه سیاه خود می‌گرفت.

قاضی روح‌اللـه رئیسی از دادسرای ویژه جرایم رایانه‌ای در این‌خصوص به خبرنگار شوک گفت: این پسر ادعا دارد انگیزه اصلی‌اش بی‌پولی بود و می‌خواست شارژهای رایگان به‌دست آورد.رئیس پلیس فتای تهران نیز درباره این پرونده گفت: از یک ماه پیش دختری 18 ساله با مراجعه به پلیس فتا ادعا کرد که صفحه شخصی‌اش در فیس‌بوک هک شده و از آنجایی که وی در صفحه فیس‌بوکش عکس‌های شخصی خود را بارگذاری کرده بود، این مسأله مورد سوء استفاده یک هکر جوان قرار گرفته بود و هکر در تماس تلفنی تهدید کرده اگر خواسته‌های شومش را نپذیرد آبرویش را در اینترنت خواهد برد.
سرهنگ کاکوان افزود: مأموران با مهندسی معکوس توانستند ردپای جوان 25 ساله‌ای به نام «میثم» را در یکی از شهرهای استان قزوین شناسایی کرده و وی را دستگیر کنند. مأموران در بررسی رایانه شخصی میثم، پرده از راز بزرگی برداشتند چرا که مدارک موجود در رایانه «میثم» نشان می‌داد وی بیش از 300 دختر را شکار اینترنتی کرده است. میثم اعتراف کرد از طریق آموزش‌های اینترنتی، روش هک کردن را یاد گرفته است و در فیس‌بوک خود لینکی تحت عنوان «آسان به فیس‌بوک بروید» را منتشر کرده و پس از مراجعه افراد به این صفحه جعلی فیس‌بوک، User و رمز عبور آنان را ذخیره کرده و پس از دستیابی به این اطلاعات، نسبت به تغییر رمز و هک کردن آن اقدام می‌کرد و با تهدید دختران جوان نسبت به انتشار عکس‌های شخصی‌شان، از آن‌ها می‌خواست با وی از طریق چت و پیامک رابطه سیاه برقرار کنند. سرهنگ کاکوان با بیان این‌که این پسر جوان عمدتاً طعمه‌های خود را از بین دختران نوجوان انتخاب می‌کرد، گفت: بررسی‌ها نشان داد بیشتر طعمه‌های این مرد، دختران بین 12 تا 16 ساله بودند که به دلیل ترس از خانواده و منتشر شدن عکس‌هایشان، تن به خواسته‌های هکر جوان می‌دادند و میثم علاوه بر برقراری ارتباط‌های سیاه از طریق چت و پیامک با این دختران جوان، آن‌ها را وادار به ارائه کارت شارژ‌های 20 هزار تومانی می‌کرد. رئیس پلیس فتای تهران گفت: 300 دختر در دام میثم افتاده‌اند و تحقیقات نشان داده وی در شهرهای تهران، کرج، هشتگرد، کیش، نهاوند، مشهد، اراک، ساری، رویان، چالوس، خرم‌آباد، گرگان، کرمان، کرج، سنندج، قزوین، مرو‌دشت، سبزه‌وار، گنبدان، نیشابور، جیرفت، بوکان، گناب، ایلام، اصفهان و ارومیه چتر اقدامات مجرمانه خود را گسترانده بود که پس از دستگیری متهم، با account و شماره میثم، به همه دختران که مورد ظلم قرار گرفته‌اند، خبر دستگیری «میثم» را اطلاع دادیم.
شکایت دختران هم مدرسه‌ای
قاضی رئیسی درخصوص شکایات دختران نوجوان گفت: پس از اطلاع دادن به دختران نوجوان همگی به دادسرای جرائم رایانه‌ای تهران آمدند و عجیب این‌که در بررسی‌های پلیسی مشخص شد 30 دختر هم‌مدرسه‌ای در دام میثم افتاده‌اند و این پسر با هک کردن صفحه یکی از طعمه‌هایش مشخصات هم‌مدرسه‌ای‌های دیگر وی را نیز به‌دست آورد و آنان را نیز شکار کرده است.
«میثم» دانشجوی انصرافی رشته کامپیوتر است، وی در بازجویی‌ها به قاضی رئیسی گفت: بعد از آن‌که فیس‌بوک دختران نوجوان را هک می‌کردم، در صورت خوش رفتاری آن‌ها، accountشان را به آنان بازمی‌گرداندم، اما اگر بدرفتاری کرده یا ناسزاگویی می‌کردند، باز به شیوه‌ای بدتر و سخت‌تر مزاحمشان می‌شدم. وی گفت: مدتی می‌شد پشیمان شده بودم و می‌خواستم این مسأله را ترک کنم که دستگیر شدم. قاضی رئیسی در پایان با ارائه توصیه‌هایی گفت: «خانواده‌ها باید چگونگی استفاده دختران و پسران شان از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی را مدنظر قرار بدهند و بر آن‌ها نظارت داشته باشند تا چنین حوادث تلخی رخ ندهد.» وی افزود: استفاده‌کنندگان نیز باید بدانند که اطلاعات محرمانه و خصوصی بویژه تصاویرشان را در اینترنت به اشتراک نگذارند چرا که خطرات زیادی در کمین آن‌ها است و اگر با تهدیدی روبه‌رو شدند از ترس آبروریزی تن به خواسته‌های مجرمان دنیای مجازی ندهند و سریع خانواده‌ها یا پلیس را در جریان قرار دهند

بالا