• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

4 مکانی که مرگ اجازه ورود به آنجا را ندارد !

Nicol

متخصص بخش گردشگری
در حقیقت این کار پیشینه ی تاریخی دارد که مبدا آن به قرن پنجم پیش از میلاد می رسد زمانیکه ورود مرگ به سرزمین های مقدس مذهبی در جزایر دلوس یونان ممنوع بوده است. با توجه به این نکته که چیزی طبیعی تر و غیرقابل پیشگیری تر از مرگ وجود ندارد، این حرف به نظر غیرمنطقی می رسد اما متعجب می شوید اگر بدانید مکان هایی در دنیا وجود دارند که ورود مرگ به آنجا ممنوع و غیرقانونی است.
به گزارش سه نسل به نقل از آپام ، در حقیقت این کار پیشینه ی تاریخی دارد که مبدا آن به قرن پنجم پیش از میلاد می رسد زمانیکه ورود مرگ به سرزمین های مقدس مذهبی در جزایر دلوس یونان ممنوع بوده. هر محلی دلایل مخصوص به خود را دارد که از باورهای مذهبی تا فاکتورهای زیست محیطی متفاوت است.
گذری به چهار مکانی که در حال حاضر مرگ در آنجا ممنوع است، داشته ایم.

ایتزوکوشیما- ژاپن

آدیتی سنترال نوشت : بر اساس عقاید شینتو، جزیره ژاپنی ایتزوکوشیما یک مکان مقدس است و حفظ و نگهداری خلوص آن مورد مراقبت و توجه ویژه قرار دارد برای حفظ این جزیریه مقدس، راهبان معبد به سختی کار می کنند تا مطمئن شوند هیچ مرگی در آنجا صورت نمی گیرد.
از سال ۱۸۷۸ هیچ مرگ یا تولدی در نزدیکی معبد اجازه ی وقوع نداتشه است. زنان باردار در نزدیکی معبد وقتی به وضع حمل خود نزدیک می شوند اجازه ی رفت و آمد به آنجا را ندارند همینطور افراد مسن و یا کسانی که مبتلا به بیماری حاد یا لاعلاجی باشند.
تنها جنگی که در ایتسوکوشیما اتفاق افتاده نبرد میای جیما در سال ۱۵۵۵ بوده است که در آن موقع هم افسران دستور داشتند به سرعت اجساد را از آنجا دور کنند.
جزیره از کلیه خونی که ریخته شده بود پاک شد و حتی خاکی که خون به آن نفوذ کرده بود را از جزیره دور کردند و ساختمان ها بازسازی شدند. خوب شاید این نوعی تقلب باشد چون اهمیتی ندارد که پس از کشتار منطقه پاک شده باشد، این مرگ ها به وقوع پیوسته اند اما با این حال همچنان مرگ در ایتزوکوشیما ممنوع است.

لانگیربین- نروژ

شهر قطبی لانگیربین در جزیره اسوالبرد نروژ نیز از همین قانون تبعیت می کند، مرگ در آنجا ممنوع است و شهر تنها گورستان کوچکی دارد که از ۷۰ سال پیش دفن اجساد در آن ممنوع شده است. دلیل آن این است که اجساد در این جزیره تجزیه نمی شوند. تمام اجساد دفن شده در لانگیربین کاملا دست نخورده باقی می مانند و تجزیه بروی آنها صورت نمی گیرد. دانشمندان حتی قسمتی از بدن مردی را که در آنجا دفن شده بود، خارج کردند و توانستند ویروس آنفلوآنزا که در آن زمان شایع شده و موجب مرگ وی شده بود را دست نخورده بیابند.
افراد بیمار یا رو به مرگ به سرعت و به صورت هوایی یا دریایی به بخش دیگری از نروژ منتقل می شوند تا بتوانند روزهای آخر عمر خود را بگذرانند.

فالسیانو دل ماسیکو – ایتالیا

در فالسیانو دل ماسیکو که شهر کوچکی در جنوب ایتالیا است، داستان کمی فرق می کند. مردم اجازه مردم ندارند، نه به خاطر اعتقادات مذهبی یا شرایط محیطی بلکه به دلیل اینکه جایی برای دفن مردگان باقی نمانده است. شهردار آنجا در همین ماه اعلام کرد، شهروندان اجازه ندارند مرزهای زندگی زمینی را بشکنند و به سرای باقی بشتابند. از سال ۱۹۶۴ که حدود شهرستان ها مشخص شد این شهر و شهر مجاور آن بر سر مالکیت گورستان قدیمی منطقه مناقشاتی داشتند.
شهردار تصمیم گرفته است گورستان جدیدی احداث کند اما تا آن موقع از مردم خواسته است مرگ و میرشان را به تاخیر بیاندازند، شاید بتوانند چیزی از روستائیان توراجا در اندونزی یاد بگیرند و جادویی کنند تا مرگ در اطراف شهرشان پرسه بزند و برای مدتی سرگردان شود.

سارپورنکس- فرانسه

دستور منع مرگ برای مردم سارپونکس، روستایی زیبا در جنوب غربی فرانسه، نیز از جانب شهردار صادر شد این تصمیم پس از برگزاری جلسه ای در دیوان اداری و تصویب طرح «توسعه گورستان» اعلام شد. اما شهردار جرارد لالانی پا را کمی فراتر گذاشت.
البته او مرگ را به طور کامل منع نکرد بلکه اعلام نمود کسانی که به خودشان اجازه ی مردن بدهند به شدت تحریم خواهند شد البته هنوز مشخص نیست این تحریم دقیقا شامل چه چیزی می شود، خوب چطور می شود فرد مرده ای را تنبیه کرد؟ تابوت بدون پوشش؟ یا شاید در پوشی که روی آن را با ناخن خراشیده باشند اما این اعلان شهردار مردم سارپورنکس را نگران کرده است سوالاشان این است که: اگر بمیرم چه به سرم می آورند؟ اما خوب مگر این سوال همه ی ما نیست؟
 
بالا