• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

405 طعمه حریق شد!

روژین

کاربر ويژه

ایلام: یکدستگاه خودرو پژو 405 در بلوار امام زاده سید حسن (ع) مهران آتش گرفت.
به گزارش قدس آنلاین از ایلام،راننده این خودرو به خبرنگار ما گفت: خودرویم را جلوی یک مغازه که قصد خرید داشتم، پارک کرده بودم که ناگهان خودرو خود به خود آتش گرفت و سوخت.
این شهروند مهرانی با بیان اینکه ابتدا یکی از رهگذران با دیدن دود در اطراف وسیله نقلیه متوجه آتش گرفتن خودرو شد، افزود: وقتی متوجه شدم از صندلی عقب خودرو دود بلند شده و در آغاز سعی کردم تا همزمان با تماس گرفتن با آتش نشانی آتش را مهار کنم، ولی شدت آتش سوزی به حدی بود که حتی تا رسیدن ماشین آتش نشانی خودرو 405 در مقابل دیدگانم و همه رهگذران در آتش سوخت.
کارشناسان راهنمایی و رانندگی مهران احتمال می دهند غیر استاندارد بودن گاز LPG علت این حادثه باشد با این وجود آنان تاکید داشتند علت حادثه در دست بررسی است و نمی توان اظهار نظر قطعی در این مورد کرد.
کارشناسان امداد و نجات بارها به استفاده از سوخت ال پی جی هشدار داده اند اما شماری از رانندگان گاز مایع را برای سوخت رسانی خودرو خود استفاده می کنند که این کار به شدت خطرآفرین بوده و با یک جرقه وسیله نقلیه را به آتش می کشاند.
این حادثه خوشبختانه آسیب و تلفات جانی در پی نداشت ولی به بخش عمده ای از این خودرو خسارت جدی وارد شد.
گفتنی است این خودرو از گاز ال پی جی برای سوخت خودرو خود استفاده کرده بود.

بالا