• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

c# barnamenevi30

selendion

New member
salam

man 2nbale ka30 hastam ke barname nevi30sh kheili khoob bashe ke azash chan ta soal beporsam.ka30 hast? kheili haiatie baram:ناراحت: plz

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
شما بپرس ، دوستان اگه بلد باشن حتما جواب میدن.

ضمنا بی زحمت فارسی تایپ کنین. ممنون

selendion

New member
سلام.
مرسی از جوابتون.
من دارم 1نرم افزار آموزش زبان انگلیسی مینویسم. سوال من اینه:
اگه متن آموزشی و عکسهای این مطلب رو تو پایگاه ذخیره کنم و تو یک فرم فراخوانیشون کنم بهتره یا اینکه nتا فرم درست کنم و هرمطلبو تو 1فرم قرار بدم؟موندم چی بهتره! هردوش پرزحمته.آیا راه دیگه ای هم هست؟:ناراحت:

Cube

سوال: قراره یه سری آموزش ثابت باشه یا قراره کم کم و طی زمان مطالب دیگری به آموزشها اضافه بشه ؟

اگه مطالب ثابته و کمه ، واسه هر کدوم یه فرم تهیه کنین .
اگر قراره مطالب اضافه بشه و... بهتره که یه فرم ارسال مطلب طراحی کنین و مثلا عنوان مطلب و خلاصه مطلب و متن مطلب رو بگیرین و یه ID برای مطلب ایجاد کنین و تو دیتابیس ذخیره کنین. و اگر قراره بالای اموزشها عکسی قرار داده بشه ، با یک کنترل فایل اپلود عکس رو هم بگیرین و رو سایت اپلود کنین و اسمشو بریزین تو دیتابیس (پیشنهاد میشه مسیر کامل فایل رو بریزین تو دیتابیس) - بعد یک عدد صفحه با گرید ویو طراحی کنین که مطالب رو از دیتابیس بخونه و نمایش بده و یه لینک ادامه مطلب هم قرار بدین و ID هر اموزش رو با کوئری استرینگ بفرستین به صفحه سوم و در صفحه سوم یک گرید ویو قرار بدین که متن اموزش رو نشون بده.

اگر قراره که تصاویر داخل و مابین متون اموزشتون قرار بگیره ، بهتره که تو صفحه اولتون ، در فرم ارسالتون به جای تکست باکس از ویرایشگر های پیشرفته استفاده کنین (مثل همین ویرایشگر متن انجمن) و کل محتوای ویرایشگر رو بریزین تو دیتابیس (این ویرایشگر ها کد html تولید می کنند و کل متون به همراه کد های html تولید شده رو میریزیم تو دیتابیس )

امیدوارم توضیحات مفید بوده باشه.

selendion

New member
سلام.
مرسی خیلی عالی بود.خوش بحالتون چقد خوب بلدین. کاش منم...
بازم مرسی.فقط 1سوال دیگه این ویرایشگر انجمن چیه؟و برای برنامه ی من که وبسایت نیس و application است هم میشه ازش استفاده کرد؟

Cube

1- بنده با فرض اینکه کارتون تحت وب است توضیحات رو ارائه دادم (البته زیاد فرقی با هم نمی کنن)
2- من خودم یه سری اطلاعات دست و پا شکسته دارم و تازه دارم pdf اموزشی خانم فاطمه سادات هاشمیان رو می خونم ، اگه علاقه دارین می تونین بخونینش. (تو انجمن هست) . البته این مقاله اموزش طراحی وب است.

3- برای کارای تحت ویندوز ، چون زیاد تحت ویندوز کار نکردم نمی دونم ویرایشگری هست یا نه. ولی واسه تحت وب هست مثلا اکثر طراخان وب از ویرایشگر fck editor استفاده می کنن (فکر کنم اسمش همین بود.)
موفق باشید.

Cube

ضمنا ویرایشگر تحت وب به کار شما نمیاد.

بالا