• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

Samsung YP-S2

bamdad

کاربر ويژه
یک محصول فوق العاده زیبا و نمادین از سامسونگ
samsung-yp-s2.jpg

مشخصات این محصولم به نظر من که به نسبت قیمتش خوبه:

فرمت آهنگ ها :MP3, WMA, OGG
وزن : 14.9 گرم
رنگ : سفید - مشکی - قرمز - بنفش - سبز
ظرفیت حافظه : 1G
باتری : لیتیوم قابل شارژ
کارکرد باتری : 13 ساعت پخش موزیک
دارای پورت USB

Samsung_YP-S2_1.jpg

فقط یک سری کمبود داره مثله نداشتن بلوتوث ، رادیو ، ضبط صدا ، ضبط از رادیو ، قابلیت نمایش متن ، شبکه بی سیم Wi-Fi

20080514102808763.jpg

و هدفونشم به نظر من جالبه و دور گردن میوفته به صورتی که مشکلی با نگاه داشتنش در دست نیست.
اگرچه S2 بسیار دوست داشتنیه اما صدای آن هم به لطف فن آوری DNSe (الگوریتم اختصاصی جلوه های ویژه صوتی SAMSUNG، موتور صدای طبیعی دیجیتال) حیرت آور است و از 3 اکولایزر پیش فرض (عادی، استودیو 3 بعدی، سالن کنسرت) بهره می بره.
samsung-s2-mp3-player.jpg

bamdad

کاربر ويژه
YPS2ZB_zoom1.gif

گفتم یه سری اطلاعات جدید دیگه در رابطه با این محصول براتون بزارم. S2 با قیمت مناسبی که داره برای آدمایی مثل دانش‌آموزان، دوندگان، ورزش‌کاران بسیار مناسبه. این محصول میتونه برای حداکثر 13 ساعت فایل‌های مختلفی مثلMP3، WMA و OGG را در حالت پخش اجرا کنه.
روکش خارجی این محصول از جنس نوعی پلاستیک براق و شیشه‌ایه و با تنوع رنگی خوبی ارایه شده.
فقط عیبشو که اون سریم گفتم خیلی به چش میخوره نداشتن نمایش‌گرِ.در ابتدا استفاده از اونو کمی سخت می‌کنه که پس از مدتی که به آن عادت کردید خواهید دید که کاربری آن چه اندازه راحت و سادس. قسمت جلویی این پخش‌کننده به شکل ساده‌ای طراحی شده و تنها مشخصه‌ای که در این قسمت هس یک چراغ LED است که به عنوان نشان‌گر الکترونیکی دستگاه عمل می‌کنه. کلیدها و تنظیمات این دستگاه در قسمت پشتی آن و در محل دکمه‌مانندی قرار گرفته. کلید وسطی این تنظیمات برای play/pause/power طراحی شده . این کلید با کلیدهای عقب و جلو بردن آهنگ ، و کم یا زیاد کردن صدای دستگاه تنظیم شده.
در گوشه‌ی سمت راست و پایین دستگاه، کلید چندمنظوره‌ای قرار داره که برای تنظیم حالت پخش به صورت مختلط یا فهرست‌وار به کار می‌ره. هم‌چنین، روشن یا خاموش کردن چراغ LED یا تغییر وضعیت بین یکی از افکت‌های صدای نرمال، استودیو و تالار نیز از دیگر کارکردهای این کلید هست.

samsung-yp-s2-review.jpg

مشخصات اصلی پخش‌کننده‌ی سامسونگ مدل S2:
پشتیبانی از فرمت‌ MP3 با کیفیت صدای بسیار خوب مثل سی‌دی
پشتیبانی از فرمت WMA با قابلیت پخش صدا با کیفیت MP3 و امکان دانلود سریع‌تر
پشتیبانی از فرمت OGG
پشتیبانی از تکنولوژی DNSe سامسونگ
حالت‌های از پیش تنظیم شده‌ی EQ-TBD
پشتیبانی از لیست‌ آهنگ‌ها
عمر باتری خوب حداکثر تا 13 ساعت در حالت پخش
پشتیبانی از نرم‌افزارهای تحت Samsung Media Studio، XP و Vista
پشتیبانی از USB
پشتیبانی از سیستم‌ عامل‌های Windows Vista، XP یا 2000
مجهز به گوشی همراه، سی‌دی راه‌اندازی و نصب،‌ آداپتور USB
ارایه شده در دو مدل 1 یا 2 گیگابایتی
پشتیبانی از DNSe™ 2.0
باتری پلیمر لیتیوم شارژی
اینم وسایلی که همراهش هس:

03_CDPKOREA_S2_REVIEW.jpg

اینم دو ویدیو از یو تیوب که یکیش خیلی به درد بخوره.کله دستگاهو میریزه بیرینو مشخصات کار شده تو دستگاهو نشون میده نشون میده:

این یکیم یه توضیحاتی در رابطه با این محصول داده و وسایل همراهشو نشون داده:

آخرین ویرایش:

bamdad

کاربر ويژه
یه سری عکس جدید YP-S2

این محصول با طراحی که داره جوری تو دس قرار میگیره ک کار باهاش خیلی راحته و با انگشته شصت میشه خیلی راحت آهنگو کمو زیاد یا عوض کرد.
این عکسای تو نمایشگاه که از این محصول انداخته شده

samsung-yp-s2-1.jpg

همینجور که تو عکس پیداس اطلاعاته محصولو گوشش نوشته و دکمه هاش که کار کردن باهاش خیلی راحترو نشون داده.

samsung-yp-s2-2.jpg

و وقتی که این دستگاهو روشن میکنیم چراغش نشونگره روشن بودنه دستگاس.به نظر من این رنگش دیگه کامل مثه سنگ میمونه و قشنگه.

samsung-yp-s2-4.jpg

تو این عکسم نشون داده شده که چطور تو دس قرار میگیره و کوچیکیش باعثه خوب جا افتادن و راحت استفاده کردنش میشه.

samsung-yp-s2-3.jpg

یه عکسه تبلیغاتی که نشون داده شده کاملن برگرفته از سنگ هس.

samsung-yp-s2-5.jpg

و یه سری عکسای دیگه

samsung_yp-s2_i00.jpg

DSC_0389.jpg

و اینم که نحوه وصل شدنش به کامپیوتر

samsung_yp_s2_USB_2.sized.jpg

آخرین ویرایش:
بالا