• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام به همه دوستان گلم...

اين تاپيك مربوط به حاشيه ها و بيرون از گود صندلي داغه...
پس لطفا اگه ميخوايد در جواب دوستي در صندلي داغ صحبت و يا موضوعي رو عنوان كنيد البته طبق قوانين صندلي داغ ...نقل قول كنيد و پاسخ اش رو در اين تايپيك بگذاريد...

باتشكر از همكاري صميمانه شما...

Nicol

متخصص بخش گردشگری
41- خیلی حرارتش زیاده و این نگار پلید هم هی هیزم میریزه زیرش تا داغ بمونه ...:نیش: البته من سفارش مبل راحتی داده بودم که نیاوردن و منو رو این صندلی خشک نشوندن ... کمرمون هم خشک شد ...:غش2:

لطفا" این پست حذف نشه گلای مهپرون........

ببخشید سر زده مزاحم صندلی داغت شدم مهسا جان......:نیش:

با اجازه گلای انجمن مهسای گلم تقاضای مبل راحتی کرده بود منم گفتم دور از معرفته که طفلی اذیت بشه...:غش2:

رفتم براش چند نمونه مبل و صندلی آوردم هر کدومو که پسندید واسه نشستن انتخاب کنه...البته من با معرفت تر از این حرفام با این همه هزینه های هنگفت اینا هیچ توقعی از مهسا ندارم...
:غش2::غش2::غش2:

expired%202.jpg

13189966712.jpg

13190292821.jpg

صرفا" جهت راحتی تمام مهسا جوووووونمه اینا...:غش::غش::غش:

حالا زود باش انتخاب کن مهسا جوووووووون...:شاد::نیش::نیش::نیش::شاد:

Reza.M

Banned
پاسخ : **چهاردهمین مهمان صندلي داغ ايران انجمن با حضور BLaDe ( مهسا)**

سلام
مهسا خانم تبریک
راستی یه رای به من بدهکار شدیااااا :نیش:
من سوالام رو حاضر کردم اما میخوام به آیدا خانم یه مطلبی رو بگم
تو قسمتی که میگید نظرتون راجع به این افراد چیه خیلی از دوستان رو من هم نمیشناسم
در ضمن پنج شیش ماهه ما هم وارد این انجمن شدیم
پس چرا اسممون توی اون لیسته نیست ؟! :نیش:

با تشکر

BLaDe

متخصص بخش زبان

سلام مجدد .. ممنون آقا رضا ... چشم اون رای هم میدهم ... اون موقع هم در حال دادن رای به اون نظر خواهی که گذاشته بودی اینترنتم قطع شد ... :غش2:
در این مورد من هم با آقا رضا موافقم که خیلی از کاربرایی که اسمشون رو تو لیست نوشته آیدا جون ، اصلا من به گوشم هم نخورده تا حالا ... کاش لیست رو دوباره نویسی کنی آیدا جون و اسمای مهم و کاربرای جدید مدیر رو هم بهشون اضافه کنی ....
البته پایین لیست نوشته هر کی اسمش نبود بگه تا اضافه کنم ولی لابد کسی تا حالا نگفته که اضافه اش نکرده دیگه !!!:نیش:
راستی یادم رفت بگم که بنده سومین صندلی رو انتخاب می کنم که اینجوری اینجوریش بکنم تا بره عقب و جلو که حوصلم سر نره و باحال تر از بقیه است...:نیش:

:36:ممنون از نگار جون رفیق شفیقم بابت صندلی هایی که واسم طراحی کرده بود ... :4:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

دوستان طبق قوانین صندلی داغ لطفاً سوالات خودتون رو با شماره بندی ارائه بدید.

Reza.M

Banned

اتومبيل: ماشین
ناو: زیردریایی
سوبسيد: به معنی نشست کردن و فرو کش کردن

مهسا خانم با اجازت کلی به اینا خندیدم :نیش:
ماشین که خودش کلمه ی انگلیسی هست و ربطی به فارسی نداره :غش2:
ناو که 180 درجه با زیر دریایی فرق داره که !!! :شاد:
سوبسیدم خوب میتونستی بگی یارانه :نیش:

sasan

Banned

ممنون که به سوالام جواب دادی
امیدوارم زیاد صندلیت رو داغ نکرده باشم

BLaDe

متخصص بخش زبان

ای بابا ... :مجروح:خیلی بی ادبین که به من میخندین ها ....:خجالت::گریه: باهاتون قهرم ... :قاطی:
خب آخه من از کجا بدونم سوبسید یعنی چی ... :گریه: البته بعد از کلی تحقیق و جستجو تو اینترنت معنی یارانه رو پیدا کردم ولی گفتم شاید این نباشه ... به خدا من اولین بارمه می شنوم این کلمه رو ... :48:بعدشم آقامون در سفر بود و کسی نبود ازش کمک بگیرم .... :نمیدونم:خیلی نامردین که به رفیقتون می خندین .. من دست تنها بودم دیگه .. این ساسان پلید هم هر چی سوال به فکرش خطور کرده بود اومده بود از من بپرسه ... آخه یکی نیست بگه اینا سوالای کنکور بود یا صندلی داغ !!!!! :52::27: باور کنید از ساعت ده دیشب تا ساعت دوازده فقط داشتم جواب سوالای ساسان رو میدادم ... :هنگ:بابا من زیاد اطلاعات عمومی ندارم ... :65:به من گیر ندین .... :9:بعدشم کی گفته من اینا رو نوشتم ..:8: الان پستمو ویرایش می کنم و آثار جرمو کاملا پاک می کنم ... شما هم اگه تونستید بیاید ثابت کنید که من اینا رو گفتم ...:غش2:

بعدشم ما میگیم سوار ماشین شو ... :تعجب: الکی گیر نده دیگه رضا ... :38::73: قبوله دیگه ...:33:

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned

ای بابا ... :مجروح:خیلی بی ادبین که به من میخندین ها ....:خجالت::گریه: باهاتون قهرم ... :قاطی:
خب آخه من از کجا بدونم سوبسید یعنی چی ... :گریه: البته بعد از کلی تحقیق و جستجو تو اینترنت معنی یارانه رو پیدا کردم ولی گفتم شاید این نباشه ... به خدا من اولین بارمه می شنوم این کلمه رو ... :48:بعدشم آقامون در سفر بود و کسی نبود ازش کمک بگیرم .... :نمیدونم:خیلی نامردین که به رفیقتون می خندین .. من دست تنها بودم دیگه .. این ساسان پلید هم هر چی سوال به فکرش خطور کرده بود اومده بود از من بپرسه ... آخه یکی نیست بگه اینا سوالای کنکور بود یا صندلی داغ !!!!! :52::27: باور کنید از ساعت ده دیشب تا ساعت دوازده فقط داشتم جواب سوالای ساسان رو میدادم ... :هنگ:بابا من زیاد اطلاعات عمومی ندارم ... :65:به من گیر ندین .... :9:بعدشم کی گفته من اینا رو نوشتم ..:8: الان پستمو ویرایش می کنم و آثار جرمو کاملا پاک می کنم ... شما هم اگه تونستید بیاید ثابت کنید که من اینا رو گفتم ...:غش2:

بعدشم ما میگیم سوار ماشین شو ... :تعجب: الکی گیر نده دیگه رضا ... :38::73: قبوله دیگه ...:33:

خوب مهسا خانم برای چی ناراحت میشی ؟ :تعجب:
من که چیزی نگفتم فقط یکمی به حرفات خندیدم همین :نیش:
خوب شما توی صندلی داغ من جبران کن :غش2:
راستی اگه ناراحت میشی جدا بگو از این به بعد ازین شوخی ها نکنیم
یه صفحه برای من پیام نوشتی فکر میکنم خیلی ناراحت شدی :فکر:

راستی مهسا خانم من چند دوره طراح سوالات تیزهوشان بودم
دلم میخواد یه سوالاتی بهت بگم نتونی به هیچ عنوان حلشون کنی :غش2:
دوستان اگه دوست دارن مهسا خانم رو بسوزونم بهم بگید فقط یه سوال طراحی میکنم که نتونه جوبشو بده :شاد:

با تشکر - رضا

BLaDe

متخصص بخش زبان

نه شوخی کردم باهات .. من کلاً جنبه م زیاده .. :نیش: ولی تقصیر من نبود که آخه .. :خجالت:کسی نبود ازش اطلاعات بگیرم ... :گریه: ولی تابلو نکن دیگه اگه اشتباه جواب دادم ... :52:

از اون بابت هم خیالی نیست ، :نیش2: سوالی نیست که من نتونم جواب بدم .. :غش: بپرس ...
:خونسرد:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

149. به نظرت 1N4148 چیه ؟ دیود منطقی با سرعت بالا
150.
2N2905 چی ؟ سوییچ ترانزیستور PNP
151. شخصیت اصلیه کارتون سیگارهای فرعون کیه ؟ :نیش: تن تن
152. بنظرت Starry Night واسه ی چه کاری ساخته شده ؟
این نرم افزار برای اختر شناسان آماتور با تجربه آماده شده است و تصویر موزاییکی CCD کاملی از آسمان به همراه سیستم پیچیده کنترل تلسکوپ و ابزارآلات جامع رصدی نیز در این نسخه به حد کمال رسیده است.
153. چرا معمولا برای 10 آمپر فیوز نمیزارن ولی واسه زیر 200 میلی آمپر فیوز میزارن ؟ :نیش: اول بگو واسه کجا رو میگی که فیوز میخوای بذاری تا بهت بگم ...

154. نظرت درباره ی نقد فیلم Resident Evil 5 چیه ؟

می توان گفت جمعیت زامبی ها را کسانی مانند " جورج رومرو " به سینماها معرفی کردند و باعث شهرت عامیانه آنها شدند اما در ایران این موجودات را شاید خیلی ها برای اولین بار در بازی " رزیدنت اویل " که برای کنسول پلی استیشن ساخته شد بخاطر بیاورند. روزگاری که در ابتدا همه ما از این موجودات آدم خوار می ترسیدیم اما مدتها بعد یاد گرفتیم که در کنار آنها زندگی مسالمت آمیزی داشته باشیم ،آنها را دوست داشته باشیم و بجای صفت آدم خوار به آنها زامبی بگوییم!. " رزیدنت اویل " یکی از بازیهای رایانه ای است که نسخه سینمایی آن هنوز هم ساخته می شود و البته طرفداران خاص خودش را هم دارد. روند تغییرات در فیلم "رزیدنت اویل" جالب بوده است ، این فیلم براساس یک بازی ترسناک بسیار محبوب به همین نام ساخته شده است بنابراین اولین قسمت از فیلم
" اویل " هم بیشتر از آنکه اکشن باشد یک فیلم ترسناک بود. در قسمت دوم و سوم اما ورق برگشت و این بار دیگر خبر چندانی از ترس نبود و اکشن در تمام سکانس ها خودنمایی می کرد. حالا قسمت چهارم اکران شده است و می توان آن را اولین فیلمی زامبی ایی ! نامید که با فناوری 3D ساخته شده است و ما این بار افتخار دیدن جماعت زامبی را با استفاده از فناوری سه یعدی خواهیم داشت.
در دنیایی که بر اثر پخش شدن ویروس مرگبار ساخت شرکت آمبرلا نابود شده است و کسانی که زنده مانده اند تبدیل به زامبی های آدم خوار شده اند، اکنون آلیس ( میلا جوویچ ) که تنها امید برای نجات یافتن و پیدا کردن راهی برای مقابله با ویروس مرگبار است در سفر خود برای پیدا کردن افراد سالم و محلی که به ویروس آلوده نشده باشد، به طور اتفاقی با یکی از دوستان قدیمی خود به نام کلیر ( آلی لارتر ) روبرو می شود. آنها به نقشه ای دست پیدا می کنند که محلی را نشان می دهد که به نظر می رسد از ویروس پاک است. اما هنگامی که به آنجا می رسند. متوجه می شوند که در آنجا ویروس مرگبارتر از گذشته وجود دارد. و اکنون آلیس و گروهی از دوستانش باید خود را از این مهلکه نجات دهند..
به دنبال داستان منطقی بودن و مقایسه آن با بازی کار بیهوده ای است پس پیشنهاد می کنم اینکار را انجام ندهید! اگر شما در بازی " رزیدنت اویل " هیچ وقت تمام شخصیت های بازی را یکجا ندیده اید ، نسخه سینمایی آن اینکار را برای شما کرده است و همه آنها را بدون هیچ تفکری در کنار هم قرار داده است. شخصیت هایی که زیاد شدن آنها در این فیلم هیچ هیجانی به آن نداده است و تنها باعث شده است آدمهای زیاد تری در فیلم حرف بزنند!. تعدد بازیگران مطرح در این فیلم بیشتر از هر زمان دیگر است، علاوه بر " الی لارتر " که از قسمت سوم پایش به فیلم باز شد ، " ونورث میلر " ستاره سریال محبوب " فرار از زندان " نیز در این فیلم در نقش کریس ردیفلد حضور دارد. البته من هر چقدر سعی کردم نتوانستم شباهتی بین او و شخصیت بازی پیدا کنم اما بهرحال حضور او موثر در فروش فیلم هست وگرنه نمی توان گفت او بازی قابل قبولی در فیلم ارائه داده است به این دلیل که شخصیت ها به بدترین شکل ممکن پرداخته شده اند. مشکل دیگر فیلم که بیننده را تحت تاثیر قرار داده است تاکید بیش از حد سازندگان بر سه بعدی بودن فیلم است،
2.jpg
1.jpg

قبل از اکران این فیلم در تریلر رسمی فیلم تقریبا در تمام لحظات فناوری سه بعدی تبلیغ می شد و حالا هم که فیلم اکران شده است می بینیم که تاکید آنها بی دلیل نبوده و فیلم کاملا سه بعدی شده است. فیلم با یک سکانس ماتریکسی! آغاز می شود که آلیس در حال مبارزه با کارمندان شرکت آمبرلا است و بعد از چند تیراندازی ناگهان به سبک ترینتی در فیلم ماتریکس از پنجره به همراه یک اسلحه سوزان به پیرون می پرد. از این نوع صحنه ها در " زندگی پس از مرگ " به وفور خواهید دید، متاسفانه فیلم بیش از آنکه بر داستان و اکشن منتطقی تمرکز کند ، به استفاده همه جانبه از فناوری 3 بعدی تاکید کرده است که نتیجه اش یک فیلم با انواع صحنه های اکشن جدید است که هرچند در ابتدا جذاب به نظر می رسد اما در ادامه به شدت یکنواخت و خسته کنند می شوند. در این قسمت جلاد نیز حضور دارد که می تواند برای کسانی که بازی " رزیدنت اویل 5" را انجام داده باشند جذاب باشد هرچند که نامش در فیلم تبردار است. یکی از معدود شخصیت های جالب فیلم همین آدم عظیم الجثه است که البته در بازی هم به همین میزان جذاب بود. برای کسانی که بازی را انجام نداده اند پیشنهاد می کنم این شخصیت را ملاقات کنند!. " پاول اندرسون " ( مورتال کمبات ، مسابقه مرگ ) کارگردان این فیلم و همسر نقش اول فیلم یعنی خانم " میلا جوویچ " ، کارگردان قسمت اول فیلم " رزیدنت اویل " بود که به نوعی می توان آن را بهترین قسمت سری فیلمهای " اویل " نیز به حساب آورد. او بعد از تهیه کنندگی قسمت های دوم و سوم ، تصمیم گرفت که چهارمین قسمت را خودش کارگردانی کند اما او نتوانست از پس کارگردانی این فیلم پرطرفدار بخوبی برآید. استفاده نامعقول و بیش از حد از فناوری سه بعدی ایده ای بود که بر روی کاغذ موفق به نظر می رسید اما این فیلم نشانه خوبی است تا متوجه شویم همیشه سه بعدی جذاب نیست و باید فاکتورهای دیگر را هم در نظر گرفت. " میلا جوویچ " می گوید : این فیلم برای نوجوانان و دختران ساخته شده است و نباید انتظار دیگری از آن داشت باشید. " اندرسون " هم مانند همسرش هیچ وقت جمله ی دیگری در وصف فیلم نگفت و بنظر می رسد خودش هم می داند که این فیلم برای طیف وسیع تماشاگران سینما ساخته نشده است و تنها طرفداران بازی و نوجوانان را مخاطب خود قرار داده است. اما آیا به نظر شما دیدن پریدن های ماتریکسی ! آلیس و همراهی زامبی های بی شعور! با او به مزاق طرفداران خوش می آید؟

کارگردان : Paul W.S. Anderson
3.jpg

نویسنده : Paul W.S. Anderson

بازیگران :
Milla Jovovich ... Alice
Ali Larter ... Claire Redfield
Kim Coates ... Bennett
Shawn Roberts ... Albert Wesker
Wentworth Miller ... Chris Redfield
Sienna Guillory ... Jill *********
و...............
ژانر : اکشن
درجه سنی : R ( مناسب برای افراد بالای 17 سال)
زمان : 90دقیقه

155. بنظرت کار با پروتئوس راحت تره یا کار با پروتل ؟ نه کار با پروتئوس خیلی راحت تره اما پروتل بهتره برای کارایی که بخوای بردت رو جوری که میخوای بزنی یعنی پیشرفته تره ، پروتیوس هم بد نیست خوبه ... protuse بیشتر برای شبیه سازی مدار خوبه ، من تاحالا برای طراحی برد ازش استفاده نکردم.طراحی برد فقط protel، البته برای شبیه سازی مدار pspice پیشرفته تره! كار كردن با protuse خيلي راحته،خيلي هم سريعه اما يه مقداري كتابخونه هاش ناقصه ، ولي كار كردن با altium بهتره چون تنظيماته بيشتري رو ميتوني براي برداتون داشته باشيد ، حالا لطف كنيد شما هم نظرتون رو بگيد... مشکل پروتئوس اینه که نمیشه با ابعاد واقعی پرینت گرفتش ...

:نیش2:ممنون از رضا خان عزیز دوست جدید بنده به خاطر طرح سوالات آسونش ... :49: ایشالا تو صندلی داغ خودش جبران می کنم ...:4:​

دمت گرم مهسای گلم...:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:

رضا می خواست تو رو بسوزونه ولی انگار قدرت سوزوندن تو بیشتره..............:غش::غش::غش:

به افتخار شیررررررررررررررررر دختر نترس...:برنده::برنده::برنده::گل::گل:

آقا رضا شما هم دستتون درد نکنه. جذابیت این صندلی رو هی دارین بیشتر می کنین.:احترام::احترام::احترام::گل:

Reza.M

Banned

پس جواب سوالای من چی میشه ؟ :نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان

بقیه جوابا رو به زودی اینجا میدم ... شرمنده ...

Reza.M

Banned

خسته نباشید اما نصف سوالات من هنوز بی جواب مونده

BLaDe

متخصص بخش زبان

رضا در جوابت باید بگم که هر کدوم که منظورته ، اصلا تو هیچ جای اینترنت جوابشون نبود که واست بنویسم ... آخه من که رشته ام برق و الکترونیک نیست که !!!! چه توقعاتی از من داریا ... :غش2:یه چیزی بنویس که جوابش تو اینترنت باشه وگرنه من که در این مورد تخصص ندارم که بتونم از خودم جوابشون رو بگم ... :شاد:حتی تو مقاله های انگلیسی هم جوابی در اینترنت یافت نشد ... سوال انگلیسی به جاش ازم بکنید ...:نیش:

Reza.M

Banned

رضا در جوابت باید بگم که هر کدوم که منظورته ، اصلا تو هیچ جای اینترنت جوابشون نبود که واست بنویسم ... آخه من که رشته ام برق و الکترونیک نیست که !!!! چه توقعاتی از من داریا ... :غش2:یه چیزی بنویس که جوابش تو اینترنت باشه وگرنه من که در این مورد تخصص ندارم که بتونم از خودم جوابشون رو بگم ... :شاد:حتی تو مقاله های انگلیسی هم جوابی در اینترنت یافت نشد ... سوال انگلیسی به جاش ازم بکنید ...:نیش:

سلام خواهر عزیزم مهسا خانم
همین اول بگم که سوالات برای رشته ی برق نبود و سوالات برایفیزیک دوره ی دبیرستان بود که توسط خودم طراحی شده بود :نیش:
خوب من که گفتم سوالاتی که طرح میکنم ممکنه سخت باشه ولی خوب خودتون ازم خواستید
البته میتونم سخت تر از این هم طراحی کنم ولی اینکه گفتید در مطالب خارجی هم پیداشون نکردید باعث دلگرمیه منه :نیش::شاد:
خلاصه شرمنده بابت طرح سوالات سخت

امیدوارم سالم ، پیروز و با خدا باشید

BLaDe

متخصص بخش زبان

چشم حتما این کارو می کنم .. ممنون علیرضا خان .. :غش2:همین که در اینجا حضور پیدا کردید خودش کلی بارزشه برام ... :نیش:خوب کاری کردی ... سوال هم زیاد چیز خوبی نیست .... :غش2:آره آره ... :سوت:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

سوالی ندارم امدم تشکر کنم از مهسا خانوم

بابت جوابهای زیباشون

امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون مثل این صندلی داغ موفق و پیروز باشن.

بنده به ایشون از 20 نمره 20 میدم .چون نهایت سعیشو کرد و جوابهای قشنگی رو داد.

امیدوارم از دس بنده بابت سوالهای زیادم ناراحت نشده باشه.

موفق و سربلند باشی:گل:

Reza.M

Banned

سلام بر خواهر عزیز مهسا خانم :گل:
منم خواستم بیام اینجا ازتون تشکر کنم که در نهایت لطف خودشون به سوالات من جواب دادند
من کمی سوالات پراکنده ازشون پرسیدم که ایشون به تمامی سوالات در حد توانشون پاسخ دادند که من بسیار از ایشون ممنونم
در پناه حق باشید .. انشاالله

----------------------------------------------------------------
در ضمن از اینکه با ویرایش پست 11 ما رو هم در جمع دوستانتون قرار دادید بسیار سپاسگزارم
:گل:

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned

344. اگه در کلاس درس حالا دانشگاه بیشتر چونکه بعضی اساتید خیلی مغرورن، شاهد این باشی که استاد می گه من هرچی میگم بهتون درسته و اگه جایی خطایی دیدین بگید ولی بیشتر بر روی درست بودن درس دادنش تاکید داشته باشه. و در حین درس دادن اشتباهاتی بکنه که بهش بگی ولی با دلایل بسیار مزخرف جواب بده بهت، چه حسی بهت دست می ده؟ بعله درسته .. همچین چیزی برای منم اتفاق افتاده که استاد یا تلفظ اشتباهی رو گفته یا ترجمه متنش اشکال داشته ... در این حالت این حس بهم دست داده که این استاد به اصطلاح دارای مدرک زبان در رشته زبان ، تا چه حد از من که رشته ام هم زبان نبوده بی سواد تره ... و بعدشم این موضوع حرصمو در میاره که همچین آدمی رو معلم دبیرستان یا استاد دانشگاه می کنن ... :تعجب:

345.
موقع امتحان هم داری درس رو می خونی متوجه اشتباهات فاحش دیگری هم میشی اونوقت چکار می کنی؟ اونوقت اگه همون موقع متوجه بشم که صد در صد همینطوره به استاد میگم تا اشتباهشو درست کنه و شکل صحیحش رو تدریس کنه مجددا و اگر ببینم اون استاد توجه نکرده به حرفم ، با مدیر دانشگاه صحبت می کنم و از بچه ها برگه اعتراض پر می کنم تا اون استاد رو عوض کنند ... :شاد: که همچین چیزی برای کلاسمون اتفاق افتاد ، البته استاد زبان نبود و استاد درس سخت افزار کامپیوتر بود که با اعتراضمون از نحوه تدریس و بی سواد بودن و عاجز از پاسخ دادن به سوالاتمون عوضش کردیم ... :غش2:

346.
کلاً این جور مواقع چه حسی پیدا می کنی؟ در اینگونه مواقع احساس تأسف برای ایران و نظام آموزشی و نحوه استخدام استادان می کنم ...

با تشکر از اینکه نون اون بنده ی خدا رو آجر کردید :نیش:
اما خوب این اتفاقات نباید پیش بیاد اما اگه حالا یکی دو تا اشتباه لپی از دستشون در رفت سریع اقدام به لشگر کشی و تهیه ی برگه ی اعتراض و تحسن دانشجویی و اینا نکنید :نیش::غش2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا