پاسخ : **چهاردهمین مهمان صندلي داغ ايران انجمن با حضور BLaDe ( مهسا)**
ای بابا ... :مجروح:خیلی بی ادبین که به من میخندین ها ....:خجالت::گریه: باهاتون قهرم ... :قاطی:
خب آخه من از کجا بدونم سوبسید یعنی چی ... :گریه: البته بعد از کلی تحقیق و جستجو تو اینترنت معنی یارانه رو پیدا کردم ولی گفتم شاید این نباشه ... به خدا من اولین بارمه می شنوم این کلمه رو ... :48:بعدشم آقامون در سفر بود و کسی نبود ازش کمک بگیرم .... :نمیدونم:خیلی نامردین که به رفیقتون می خندین .. من دست تنها بودم دیگه .. این ساسان پلید هم هر چی سوال به فکرش خطور کرده بود اومده بود از من بپرسه ... آخه یکی نیست بگه اینا سوالای کنکور بود یا صندلی داغ !!!!! :52::27: باور کنید از ساعت ده دیشب تا ساعت دوازده فقط داشتم جواب سوالای ساسان رو میدادم ... :هنگ:بابا من زیاد اطلاعات عمومی ندارم ... :65:به من گیر ندین .... :9:بعدشم کی گفته من اینا رو نوشتم ..:8: الان پستمو ویرایش می کنم و آثار جرمو کاملا پاک می کنم ... شما هم اگه تونستید بیاید ثابت کنید که من اینا رو گفتم ...:غش2:
بعدشم ما میگیم سوار ماشین شو ... :تعجب: الکی گیر نده دیگه رضا ... :38::73: قبوله دیگه ...:33:
خوب مهسا خانم برای چی ناراحت میشی ؟ :تعجب:
من که چیزی نگفتم فقط یکمی به حرفات خندیدم همین :نیش:
خوب شما توی صندلی داغ من جبران کن :غش2:
راستی اگه ناراحت میشی جدا بگو از این به بعد ازین شوخی ها نکنیم
یه صفحه برای من پیام نوشتی فکر میکنم خیلی ناراحت شدی :فکر:
راستی مهسا خانم من چند دوره طراح سوالات تیزهوشان بودم
دلم میخواد یه سوالاتی بهت بگم نتونی به هیچ عنوان حلشون کنی :غش2:
دوستان اگه دوست دارن مهسا خانم رو بسوزونم بهم بگید فقط یه سوال طراحی میکنم که نتونه جوبشو بده :شاد:
با تشکر - رضا