• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
پاسخ : **چهاردهمین مهمان صندلي داغ ايران انجمن با حضور BLaDe ( مهسا)**

نه بابا رضا ... فکر می کنی اینجوری بوده ... اگه اینجوری بود که خوب بود .. اون اصلا بلد نبود درس خودش رو هم تدریس کنه و رفع اشکال کنه ... خب تو توقع داری همچین کسی رو ما قبول کنیم ؟؟؟ وقتی نمیتونه کتابی که تخصصشه رو درس بده دیگه تقصیر ما چیه !!!؟؟؟ اون باید دانشش رو بیشتر کنه ... ما به خاطر اینکه در مورد استاد درس برنامه سازی کامپیوتر اعتراض نکردیم و باعث شد همون معلم بهمون درس بده ، کل کلاسمون تو برنامه نوشتن مشکل پیدا کرد و از پایه ضعیف شد ... اینجوری خوبه که ما خودمون رو قربانی معلم بی سواد کنیم ؟؟؟

maksemos

متخصص بخش خودرو

مهسا جان 8 و 9 رو فراموش کردین
ببخشین اگه از سوالاتم خوشتون نیومده باشه
خواستم نظر شخصیتون رو بدونم !

سلام ببخشيد در جريان اين صندلي داغ نبودم

حال شما؟
تمام سوالات پرسيده شده خب من ديگه چي بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دل شکسته:

WALKMAN

کاربر ويژه

بعله بعله :نیش: دستت از پایین تا اون بالا طلابارون( بارون انجمن خودمون نه هاااااااا یه بارون دیگه) :شاد::نیش:

شکلکارو که گذاشتی، توضیحات هم بهشون اضافه کن و دلیل گذاشتن این شکلکارو هم علاوه بر توضیحات بده.
زود تند سریع. بیدییییییووووووووو

BLaDe

متخصص بخش زبان

بعله بعله :نیش: دستت از پایین تا اون بالا طلابارون( بارون انجمن خودمون نه هاااااااا یه بارون دیگه) :شاد::نیش:

شکلکارو که گذاشتی، توضیحات هم بهشون اضافه کن و دلیل گذاشتن این شکلکارو هم علاوه بر توضیحات بده.
زود تند سریع. بیدییییییووووووووو

خواسته ات انجام شد .. به قول خودت بدیووو برو نگاه کن حالشو ببر ... توضیحات مفصلی هم دادم .... دیگه بیشتر از این چیز دیگه ای نمیدونم و همه رو کامل رک و پوست کنده گفتم ...

0mid

متخصص بخش ورزشی

با اجازه از آیدا جان آبجی خودم :بله:
خطاب به آیدا: والا نمیخوام سوال بپرسم چرا میزنی حالا؟؟؟؟ :نیش:

جا داره اینجا از مهسا جان معذرت خواهی کنم که سوال ازش نپرسیدم :بله:
آخه من کلا تو هیچ صندلی داغی سوال نمیپرسم مگه تعداد معدودی
نیست دل نازکم، دلم نمیاد یکی که داره میسوزه منم هی برم روش بنزین بریزم :نیش: :نیش: :نیش:

بازم شرمنده از آبجی گلم که پست دادم :سوت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مطالب غیر از سوال صندلی داغ مهسا خانم عزیز منتقل شد.

Reza.M

Banned
سلام خدمت کاربران محترم

از این لحظه به بعد در این تاپیک خارج از گود صندلی داغ شماره 15 ( خانم سنجاقی ) مطرح می شود
در صورتی که موضوعی در خارج از گود صندلی داغ وجود دارد اینجا مطرح نمایید

با تشکر - Reza.M

Reza.M

Banned
اولین مساله ای که من در خارج از گود صندلی داغ بیان میکنم انتظار من برای شرکت دوستان در این صندلی داغ هستش

علارقم برگزاری نظر سنجی و شرکت کردن برخی از کاربران که از اعضای فعال انجمن هستند اما فقط شاهد حضور چند نفر از کاربران بودیم که این مساله جای سوال دارد !!!
انتظار من بیش از اینها بود و باید عرض کنم که عدم حضور دوستان عزیز در صندلی داغ و همچنین مسابقات انجمن ( در اینجا گریزی هم به بخش مسابقات میزنم ) باعث دور شدن روابط دوستانه در انجمن می باشد !

نمیدونم چطور این قضیه رو باید مطرح کنم اما عدم حضور دوستان دید و ظاهر مناسبی برای انجمن ندارد و ما همیشه در تلاش هستیم که با تاپیک های پر مخاطب همدلی را در بین اعضای انجمن ایجاد کنیم !

اگه شما هم برای حاشیه ی انجمن مطالبی رو در نظر دارید بیان کنید
ممنونم

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
پاسخ : شانزدهمین صندلی داغ ایران انجمن با حضور amin khan دوست داشتنی و ..... :راز:

منو یادت رفت مثل اینکه من همیشه اخرین نفرم مگه نه

mary.brayant

کاربر ويژه
پاسخ : شانزدهمین صندلی داغ ایران انجمن با حضور amin khan دوست داشتنی و ..... :راز:

منو یادتون رفت:64:

amin khan

مدیر انجمن

منو یادت رفت مثل اینکه من همیشه اخرین نفرم مگه نه

:غش:

روز اولی که 1361mehr اومد انجمن مستقیم رفت و به ادمین رای داد،منم گفتم شاید یکی از بچه های انجمنه با یه نام کاربر دیگه اومده:غش:
یه خورده خواستم سر به سرش بذارم:ترس:رفتم و براشون این پیام رو گذاشتم
سلام :گل:
به ایران انجمن خوش اومدین
یه پیشنهاد داشتم
اگه میخوای کار بر ویژه بشین و از تمام امکانات سایت استفاده کنید،برید و از تمام پست های امین خان پسند کنید.
بعد کاربری شما به ویژه ارتقا پیدا میکنه
به همین راحتی
سلام مرسی حتما میرم

Mahdi Askari

مدير فنی

سوالای من یادت رفت اون ها رو جواب بده

:تنبیه::اخطار::29::33::21::32:

Mahdi Askari

مدير فنی

حالا خوب شد
علی خودمون رو گفتم (admin)
یعنی منو به عروسیت دعوت نمی کنی؟ :خسیس:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

واقعا که کسی دیگه رو پیدا نکردی سربه سر بذاری, من اگه به ادمین رای دادم به خاطر اینکه رییس بود, ولی حالا میبینم همتون باحالین به جز تو که سربه سرم گذاشتی 1-1

amin khan

مدیر انجمن

واقعا که کسی دیگه رو پیدا نکردی سربه سر بذاری, من اگه به ادمین رای دادم به خاطر اینکه رییس بود, ولی حالا میبینم همتون باحالین به جز تو که سربه سرم گذاشتی 1-1

هر کی جای من بود شک میکرد:اخطار:
البته بازم شک دارم:غش:
اولین پستی که دادین یادتونه :غش2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

نه یادم نیست من ایران انجمن از سایت گل بانو پیدا کردم بعد از ثبت نام اولین صفحه هم برای رای دادن باز شد منم دیدم بزرگتر از همه ادمین هست به اون رای دادم هنوزم شک دارین؟

amin khan

مدیر انجمن

نه یادم نیست من ایران انجمن از سایت گل بانو پیدا کردم بعد از ثبت نام اولین صفحه هم برای رای دادن باز شد منم دیدم بزرگتر از همه ادمین هست به اون رای دادم هنوزم شک دارین؟
خوب مگه به بزرگیه؟:غش2:
باید عنوان تاپیک رو عوض کنیم بنویسیم:به نظر شما بزرگترین مدیر انجمن کیه؟:نیش:
.....................
اره باز شک دارم:راز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا