mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
پاسخ : شانزدهمین صندلی داغ ایران انجمن با حضور amin khan دوست داشتنی و ..... :راز:
تو اصلا شک داشته باش اصلا من خواهرتم خوبه جواب سوالمو بده
اخه پس زیاد گیر نده از منم میخوری
تو قسمت معرفی مگه اسم منو نخوندی برات اشنا بودم؟
چی کار کردی؟
دقیقا:خجالت:خوندی؟ من اونی نیستم که شما فک میکنید
شما نگی ایشون نمیبینه:اخطار:این صندلی داغ رو اگه سنجاقی ببینه
وای به روز همون که اینجا رو به هم ریختیم
:ترس::نه:
همش تقصیر این ماکسی ...این چه وضعیه دیگه!!!!!!!!!!!!!
چرا قوانین صندلی داغ رو رعایت و اجرا نمیکنین دوستان؟؟؟؟
بنظرم یوسف وقتی این تاپیک رو زد باید خودشم مدیریتش میکرد یا نه میذاشت یکی دیگه بزنه
کلا نظم تاپیک بهم ریخته
نه به تعداد سوالات تو یه پست توجه میشه
نه به شماره گذاری های سوالات
و نه به ترتیبشون
لطفا قوانین رو رعایت کنین!!!
اره که تقصیر شماست. :31:شرمنده همش تقصیره منه اگه امین خان گیر نده اگ منظورتون منه عذر میخوام
همه این کارا زیر سر تو هستبریم شانس بیاریم آیدا این صندلی داغ رو نبینه و گر نه همه یک خط کش می خوریم میریم.
من که قانونی عمل کردم :نیش:
خط کش نمی خورم :نیش:
:ترس:متاسفانه صندلی داغ از روال اصلی خیلی دور شد.
عزیزانی که سئوال میکنند لطفا سئوالات را شماره گذاری کرده و منتظر جواب های خود باشند.
ممنونم :گل:
14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده؟ (بگو آیدا برات تعبيرش رو میگه)خواب دیدم من و داداش امیدم رفتیم کوه و دشت و جنگل داریم عکس میگیریم
:نیش: خب داشتیم عکس میگرفتیم دیگه!!!!!!
:خنده2: جانممممم .....! :تعجب:
من فعلا برای دستگرمی یه سری سوال میپرسم :18: بعدا هم واسه پا گرمی یه سری دیگه می پرسی یعنی؟:15:
51. اول از همه یه جوک بگو بخندیم (تست جوک شناسی:نیش مهدی اف ایکس ایکس:10::15::سوت:
53.چرا انقدر عاشق زبانی؟ این یه حسه... توصیفی نیست بچه جوووووون:بدجنس: خودت چرا اینقد عاشق کامپیوتری؟:بدجنس:
59.از سوسک میترسی؟ چه سوالیه خب معلمومه که میترسی:غش2: اگه روز گردهمایی یه سوسک مرده رو در حالی که خیلی ریلکسی بندازمت تو جونت چیکار میکنی؟:10:
کی گفته من از سوسک می ترسم؟:91: فقط دوسشون ندارم:18: به بابا هوشنگ میگم گوشتو بگیره:تنبیه::91: