• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اولین صندلی داغ بخش هواشناسی با حضور ماهان عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
درود بر دوستان عزیز

امروز شاهد اولین صندلی داغ این بخش هستید با حضور گرم و پر شور ماهان عزیز:گل:

رعایت نکات زیر به شدت توصیه میشه و همچنین قوانین کلی صندلی داغ ایران انجمن

1- لطفا سوالات خیلی خصوصی نباشه

2- دوستان خارج از قسمت هواشناسی انجمن هم میتونند در تاپیک ها و نظرسنجی ها شرکت کنند

3- عنایت داشته باشید که دور اول صندلی داغ هواشناسی به صورت آزمایشی برگزار میشه و در صورت خوب پیش رفتن مباحث،صندلی داغ هم ادامه داره

4- سعی کنید بیشتر سوالات در زمینه هواشناسی باشه و از طرح سوالات عمومی تا جایی که براتون مقدوره اجتناب کنید،حالا اگه سوال عمومی هم میخواین بپرسین در حد 2 3 تا باشه مثلا

برای بقیه نکات هم به همون قوانین صندلی داغ ایران انجمن مراجعه کنید

قوانین صندلی داغ ایران انجمن

موفق باشید

Abbath

New member
خب این سوالات رو به عنوان شروع برنامه قرار میدم تا سوالات دوستان عزیز هم پرسیده بشه

سوالات عمومی

1-اسم؟
2- سن؟
3-ساکن کجایید؟
4-ماشینتون(اگه دارین )چیه؟
5-موسیقی مورد علاقتون چیه؟

سوال های مربوط به هواشناسی

1-چرا به هواشناسی علاقه داری؟
2-به کدوم پدیده جوی بیشتر علاقه داری؟
3-بین برف و بارون کدوم رو انتخاب میکنی؟
4- آیا معتقدی که nao مثبت موجب کم بارشی ایران میشه یا پربارشی؟(از اون سوالای پر جنجال هستا :دی)
5-از کدوم پدیده جوی نفرت داری؟
6- نظرت در مورد آب و هوای منطقه ای که زندگی میکنی چیه؟
7- اگه به سن 18 سالگی بر میگشتی مایل بودی رشته هواشناسی رو انتخاب کنی یا نه؟
8- از کدوم کشور جهان به خاطر آب و هوای خاصش خوشت یا بدت میاد؟
9-نقشه های پیش یابی کدوم یک از سایت ها رو بیشتر قبول داری؟
10-کدوم یک از اساتید بخش هواشناسی رو بیشتر از همه قبول داری؟

aria_tehran

کاربر ويژه
عمومی
11-چند کیلو هستی؟
12-لاغر هستی یا نه؟
13_عینک میزنی یا نه؟
14-کجای رشتو(محله) دوست داری؟
هواشناسی
15-از کدوم پدیده جوی میترسی؟
16-این همه دانش هواشناسی رو از کجا کسب کردی؟با مطالعه؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
سوالات کلیدی رو عباس جان و آریا جان پرسیدن !
اما به هر حال ( سوالات عمومی )
17-رشتتون چیه چه گرایشی ؟
18-چرا دانشگاه ماگدبورگ رو برای ادامه تحصیل انتخاب کردی ؟
19-بعد از فارغ التحصیلی برای کار به ایران بر می گردی یا در اروپا باقی میمونی ؟
20-تا حالا مشهد اومدی ؟ D:
21-آشپزی بلدی ؟
22-الگوی فکری - عقیدتی - داری در زندگی یا اعتقادی بهش نداری ؟

سوال جنجالی :
23-حاضری با دختر آلمانی ازدواج کنی ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر ماهان عزیز

سوال عمومی و خصوصی ندارم ولی سوال هواشناسی دارم

24-نروژ چندبار آبدیت میشه؟؟{ساعتش به وقت ایران چند میشه؟؟}

25-Accuweather چندبار آبدیت میشه؟؟{ساعتش به وقت ایران و ماگدبورگ چند میشه؟؟!!}

26-کدوم رو بیشتر قبول داری؟؟{نروژ یا Accuweather}

27-آیا تو هم قبول داری که نروژ و فورکا یه جور{شبیه هم}آبدیت میشن؟؟

28-آیا آینده ی روشنی از نظر بارش واسه گیلان میبنی؟؟واسه کشور چه طور؟؟

29-النینو بهتره واسه ایران یا لانینا؟؟

30-النینو و لانینا مودوکی چه تاثیری بر آب و هوای ایران میذارن؟؟

31-زمان دقیق بارش نوع دوم شمال کشور کِی هست؟؟

32-شرق سواحل خزر رو بیشتر دوستداری یا غربش رو؟؟:زبون:

33-بارندگی کدوم نقطه از سواحل از بقیه جاهاش بیشتره؟؟{منظورم شهره}{چه ایستگاه داشته باشه چه نداشته باشه}{نظر خودتو بگو}

34-نظرت درمورد محمد اصغری چیه؟؟{قبولش داری یا نه؟؟}

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
با اجازه از اقا عباس:احترام:

خب خب منم یه چند تا سوال بپرسم:34:

سلام
خوبین؟
35) اول از همه این جوی که اقا عباس میگن رو توضیح بدید:نیش: اصلا جوی چیه؟
36)به نظر شما فقط کسایی بیان تو تاپیک هواشناسی که اطلاعاتی داشته باشن؟
37)پیشنهادی دارید برا پررونق!!!شدن بخش هواشناسی؟اینکه افراد بیشتری بیان اونجا؟
38)نظرتون درباره این عکسا چیه؟

39)از این دو عکس کدومو میپسندین؟چرا؟
40)الان شهر تبریز از نظر هواشناسی چجوریه؟
41)سوالای اقای نوید رو شماره گزاری کردی؟ حالا این شماره گزاری هارو درست کن اگه نادرستن!!
42)بازم سوال بپرسم؟یا سوالا اینجوری باشن اصلا نیام؟:نیش:

خسته نباشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

aria_tehran

کاربر ويژه
43-چرا بندر انزلی اینهمه بارون میاد؟
44-چه نظری درباره ی گردوخاک عراق داری؟راهکار؟
45-تهرانو به اندازه ی رشت دوست داری؟
46-تا حالا شدیدترین مهی که دیدی چقدر بوده؟
47-تا حالا صاعقه دیدی به زمین بخوره؟
48-شدیدترین موجی که تا حالا دیدی چه قدر بوده؟
49-چه فرایندی رخ میده که بعضی موقع ها ابرهای سی بی ایجاد طوفان میکنن؟مثلا وقتی هوا صافه باد شدید نیست.ولی ابر سی بی میاد معمولا تو تهران با طوفان همراهه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
50.کرمان شهر خشکیه یا خیلی خشکه؟:نیش:
51.امکانش هست روزی کرمان 1 متر برف بباره؟
52.دمای کرمان در یک هفته آینده؟
53.کی کرمان بارون میباره؟
54.وچی شما رو اینقد به هواشناسی علاقه مند کرده؟
55.ما که نیستیم تو تاپیک هواشناسی چیا میگین که اینقد پست داره؟:سوت::نیش2:
56.صندلی داغتون دوس دارین سردسیر باشه یا گرمسیر؟:نیش2:

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
دوستان مراعات حال و حوصله ماهان رو هم بکنید
کنفرانس خبری که نیست
دیگه از این بیشتر نپرسید

Abbath

New member
آقا ما تاپیک زدیم که شما سوال بپرسینا،یه مقدار پستای نامربوط رو پاک میکنم با اجازه صاحب پست ها:خجالت2:

دوستانی که پستاشون پاک شد حمل بر توهین نکنند،قصدم موضوعیت دادن به تاپیک بود:گل:

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
خب این سوالات رو به عنوان شروع برنامه قرار میدم تا سوالات دوستان عزیز هم پرسیده بشه
سلام :دی خوبی؟

سوالات عمومی

1-اسم؟ ماهان هستم
2- سن؟ 27 سال و 6 ماه و خرده‌ای :دی
3-ساکن کجایید؟ الان ساکن خونه‌ام هستم :D
4-ماشینتون(اگه دارین )چیه؟ ای بابا عباس جان این چه سوالیه؟ من با قطار شهری تردد می‌کنم :D دوچرخه هم ندارم :p
5-موسیقی مورد علاقتون چیه؟ کلاسیک رو می‌پسندم به شخصه! به راک هم علاقه دارم تا حدی. برخی از گروههای پاپ غربی رو هم دوست دارم. از ایرانی‌ها هم کلاسیک (سنتی دهه‌های 20 تا 40) و راک. زد بازی رو هم دوس دارم (بله، خیلی خالتوره، چه کنم، خاطره دارم باهاش!!!)

سوال های مربوط به هواشناسی

1-چرا به هواشناسی علاقه داری؟ نمی‌دونم والا. همیشه دوس داشتم. بچه که بودم وضع هوای روزانه رو توی یه دفتر ثبت می‌کردم. مامانم دیدش. کلی دعوام کرد که این چرندیات چیه باهاش خودتو مشغول می‌کنی؟!
2-به کدوم پدیده جوی بیشتر علاقه داری؟ بارون دوس دارم هنوز. چون تو رو یادم می‌آره (تو رو نه‌ها :D)
3-بین برف و بارون کدوم رو انتخاب میکنی؟ خب بستگی داره. اگه مثل زمستون پارسال اینجا باشه بارون!!
4- آیا معتقدی که nao مثبت موجب کم بارشی ایران میشه یا پربارشی؟(از اون سوالای پر جنجال هستا :دی) اینم بستگی به شرایط داره. همیشه اینطور نیست که باعث پربارشی بشه.
5-از کدوم پدیده جوی نفرت داری؟ وقتی که بعد از چند روز باریدن برف، بارون بیاد!
6- نظرت در مورد آب و هوای منطقه ای که زندگی میکنی چیه؟ بهار و پاییز محشره. زمستون هم بدک نیست. آفتابش رو بیشتر کنین ممنون می‌شم. تابستون هم که نداره!
7- اگه به سن 18 سالگی بر میگشتی مایل بودی رشته هواشناسی رو انتخاب کنی یا نه؟ با دیدی که الان دارم آره. صد درصد.
8- از کدوم کشور جهان به خاطر آب و هوای خاصش خوشت یا بدت میاد؟ از کشورهای خط استوا بدم می‌آد و از کشورهایی مثل ایران، آمریکا، روسیه و چین خوشم می‌آد. اونم بخاطر تنوع هوایی‌
9-نقشه های پیش یابی کدوم یک از سایت ها رو بیشتر قبول داری؟ فورکا برای اینجا. جی‌اف‌اس برای شمال ایران
10-کدوم یک از اساتید بخش هواشناسی رو بیشتر از همه قبول داری؟ همه استادن. (آقا دعوا راه ننداز!!! :دی)

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
عمومی
11-چند کیلو هستی؟ الان 64ام
12-لاغر هستی یا نه؟ آره تقریبن. جدیدن دارم می‌رم باشگاه هیکل درست می‌کنم :دی
13_عینک میزنی یا نه؟ آره. چیز مزخرفیه. می‌خوام لنز بزنم.
14-کجای رشتو(محله) دوست داری؟ خیابون مطهری
هواشناسی
15-از کدوم پدیده جوی میترسی؟ والا از طوفان شن وقتی توی جاده هستم!
16-این همه دانش هواشناسی رو از کجا کسب کردی؟با مطالعه؟ نه بابا اطلاعات کجا بود. همینو هم برای خودم خوندم یاد گرفتم. این همه مقاله هست تو ده تاشو بخونی دو برابر من اطلاعات دستت میاد!

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
سوالات کلیدی رو عباس جان و آریا جان پرسیدن ! سلام :دی
اما به هر حال ( سوالات عمومی )
17-رشتتون چیه چه گرایشی ؟ مهندسی شیمی، گرایش انرژی
18-چرا دانشگاه ماگدبورگ رو برای ادامه تحصیل انتخاب کردی ؟ چون شهریه نداشت، آیلتس 6 می‌خواست، دقیقن رشته لیسانس خودمو داشت. تازه یه استاد خیلی خفن هم داشت. استاد پروژه لیسانسم هم یه کنفرانس اومده بود چند سال پیش اینجا برای همین اینو هم معرفی کرد. خب وقتی پذیرشم اومد درنگ نکردم و اومدم! خوب کاری هم کردم اومدم. اگه نیومده بودم توی ایران با این اوضاع ارز که درست کردن زمین‌گیر می‌شدم.
19-بعد از فارغ التحصیلی برای کار به ایران بر می گردی یا در اروپا باقی میمونی ؟ نه، بر نمی‌گردم. یا برای پی‌اچ‌دی اقدام می‌کنم یا کار پیدا می‌کنم
20-تا حالا مشهد اومدی ؟ D: من تا وقتی 10 ساله بودم 5 بار مشهد اومده بودم. بعدش دیگه نیومدم.
21-آشپزی بلدی ؟ آره! خفن! :دی
22-الگوی فکری - عقیدتی - داری در زندگی یا اعتقادی بهش نداری ؟ خب هر کس یه الگویی داره توی زندگی‌ش. بهتره جواب بدم که آره، دارم. ولی این الگوی من خیلی انعطاف‌پذیره و همواره در حال تکامله. شاید در یه برهه از زمان به مسیر غلط بره. ولی در کل تا الان راضی‌ام ازش :دی

سوال جنجالی :
23-حاضری با دختر آلمانی ازدواج کنی ؟ معلومه که نه! من اصلن قصد ازدواج با هیچ خانومی‌ رو ندارم :دی

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بر ماهان عزیز
سلام عزیز دل برادر. خوبی؟ امتحان ریاضی ترم پیش چیکار کردی راستی؟ :D

سوال عمومی و خصوصی ندارم ولی سوال هواشناسی دارم

24-نروژ چندبار آبدیت میشه؟؟{ساعتش به وقت ایران چند میشه؟؟} والا برای ایران دو بار در روز. توی زمستون اگه اشتباه نکنم ساعت‌های 10:30 و 22:30. اینجا چند بار در روز!

25-Accuweather چندبار آبدیت میشه؟؟{ساعتش به وقت ایران و ماگدبورگ چند میشه؟؟!!} اینو راستش هیچوقت نفهمیدم. فکر می‌کنم یک بار در روز اونم عصر به وقت ایران. بین ساعت‌های 14 تا 17!

26-کدوم رو بیشتر قبول داری؟؟{نروژ یا Accuweather} هر دو خوبن!

27-آیا تو هم قبول داری که نروژ و فورکا یه جور{شبیه هم}آبدیت میشن؟؟ آره خب. سورس‌ هر دو تا ECMWF هستش.

28-آیا آینده ی روشنی از نظر بارش واسه گیلان میبنی؟؟واسه کشور چه طور؟؟ والا گیلان کلاً طلسم شده. هی فوت می‌کنم جواب نمی‌گیرم. نمی‌دونم چرا. ایران که ایشالا خوب باشه!

29-النینو بهتره واسه ایران یا لانینا؟؟ من لانینا رو می‌پسندم! النینو برای شمال خیر نداره!

30-النینو و لانینا مودوکی چه تاثیری بر آب و هوای ایران میذارن؟؟ راستش این مودوکی‌اش رو هیچوقت نفهمیدم چیه :دی

31-زمان دقیق بارش نوع دوم شمال کشور کِی هست؟؟ نوع دوم اگه منظورت بارش تابستانه باشه، باید از خرداد شروع می‌شد!

32-شرق سواحل خزر رو بیشتر دوستداری یا غربش رو؟؟:زبون: آره تو که در جریانی محمد جان، من عاشق گرگانم :D

33-بارندگی کدوم نقطه از سواحل از بقیه جاهاش بیشتره؟؟{منظورم شهره}{چه ایستگاه داشته باشه چه نداشته باشه}{نظر خودتو بگو} معمولن محدوده‌ای از بندرانزلی تا پره‌سر در استان گیلان. در برخی سال‌ها بخش‌هایی از جنگل گلستان بطور استثنا پربارش می‌شن

34-نظرت درمورد محمد اصغری چیه؟؟{قبولش داری یا نه؟؟} آره. کارش درسته!

ماهان.

کاربر ويژه
با اجازه از اقا عباس:احترام:
خب خب منم یه چند تا سوال بپرسم:34:
خواهش می‌کنم. راحت باشین توی سوال پرسیدن. من انتظار داشتم سوالای سخت‌تری بپرسین :D
سلام
سلام خواهر جان!
خوبین؟
به مرحمت شما. بد نیستیم. نفسی که میاد و میره؟ شما خوبین؟
35) اول از همه این جوی که اقا عباس میگن رو توضیح بدید:نیش: اصلا جوی چیه؟ جوی؟ جوی آب؟ ما که چالوس بودیم این خیابونا جوی آب داشت. بچه بودیم زرتی می‌افتادیم توش. رشت جوی نداره. قزوین داره؟
36)به نظر شما فقط کسایی بیان تو تاپیک هواشناسی که اطلاعاتی داشته باشن؟
نه. مگه من اطلاعات دارم؟ من فقط فرت و فرت آمار هوا رو می‌دم و عکس از سیل و برف و بارون می‌ذارم :دی
37)پیشنهادی دارید برا پررونق!!!شدن بخش هواشناسی؟اینکه افراد بیشتری بیان اونجا؟
وا الانم خیلی پر رونقه که. می‌گم هوا ابری بشه رونق اینجا زیاد می‌شه!
38)نظرتون درباره این عکسا چیه؟

وای چقدر خوشگلن (نکنه خودت گرفتی‌شون و از من انتظار فیدبک خوب داری؟ :دی)
39)از این دو عکس کدومو میپسندین؟چرا؟ دومی. از غروب بدم میاد
40)الان شهر تبریز از نظر هواشناسی چجوریه؟ الان؟
همین الان که شما می‌نویسین یا من می‌نویسم؟ اگه اون ساعت 2 بعد از ظهر منظورتون باشه دما 33 (اوف چه داغ!) و رطوبت نسبی 18% (اوف چه خشک) و نیمه ابری هستش
41)سوالای اقای نوید رو شماره گزاری کردی؟
حالا این شماره گزاری هارو درست کن اگه نادرستن!! نه دیگه حوصله ندارم از اول بخونم. شما ببخشین این بار :دی
42)بازم سوال بپرسم؟یا سوالا اینجوری باشن اصلا نیام؟
سوالاتتون خیلی آسونه راستش. سخت‌تر کنین!

ماهان.

کاربر ويژه
43- چرا بندر انزلی اینهمه بارون میاد؟ چون جاییه که بارون زیادی اونجا می‌باره :دی
44-چه نظری درباره ی گردوخاک عراق داری؟راهکار؟ چیز بدیه :دی والا کله گنده‌هاش نتونستن راهکار بدن. من که دیگه هیچی! ولی به نظر بخشی از گرد و خاک از عربستان می‌آد. وایسین رابطه‌ی رییس‌جمهور منتخب با عربستان خوب بشه، بعدش من راهکار می‌دم :دی
45-تهرانو به اندازه ی رشت دوست داری؟ خب من تهرانی نیستم ولی تهران رو دوست دارم!
46-تا حالا شدیدترین مهی که دیدی چقدر بوده؟ توی رشت که مه دیدم دید افقی به 0 می‌رسید. یعنی از 10 متر جلوتر دیده نمی‌شد. دهها بار هم دیدم!
47-تا حالا صاعقه دیدی به زمین بخوره؟ نه
48-شدیدترین موجی که تا حالا دیدی چه قدر بوده؟ موج دریا؟ فک کنم 3 متر بود.
49-چه فرایندی رخ میده که بعضی موقع ها ابرهای سی بی ایجاد طوفان میکنن؟مثلا وقتی هوا صافه باد شدید نیست.ولی ابر سی بی میاد معمولا تو تهران با طوفان همراهه. خب همین نسیمی که می‌وزه حجمی از رطوبت رو که جابجا می‌کنه خیلی زیاده و همین رطوبت‌ها هم وقتی برن بالا خیلی تاثیر دارن!

ماهان.

کاربر ويژه
50- کرمان شهر خشکیه یا خیلی خشکه؟:نیش: خیلی خیلی خشکه :دی
51.امکانش هست روزی کرمان 1 متر برف بباره؟ شهرش به هیچ‌وجه امکان نداره از یه موج یه متر برف بباره. ولی ممکنه برف تجمعی از چند موج پشت‌سر هم به 1 متر برسه!
52.دمای کرمان در یک هفته آینده؟ داغ!
53.کی کرمان بارون میباره؟ ایشالا رفتین تا پاییز
54.وچی شما رو اینقد به هواشناسی علاقه مند کرده؟ فک کنم آسمون. نمی‌دونم، توضیح دادم قبلن. از ابرا خوشم می‌اومد وقتی کوچیک بودم! هنوزم خوشم می‌آد!
55.ما که نیستیم تو تاپیک هواشناسی چیا میگین که اینقد پست داره؟:سوت::نیش2: من که همش عکس می‌ذارم و گزارش وضع اینجا رو می‌دم. جدیدن نوید بیست سوالی راه انداخته تاپیک سریع می‌ره جلو!
56.صندلی داغتون دوس دارین سردسیر باشه یا گرمسیر؟:نیش2: والا تا الان که ولرم بود. زیرش رو روشن کنین گرم بشه!

aria_tehran

کاربر ويژه
57-سوغاتیای شهرت چیه؟
58-چرا موقع تابش آفتاب ابرا سیاه تر به نظر میرسن؟
59-بیشترین برف تاریخ رشت چند متر بوده؟؟
60-بیشترین دمای ثبت شده در رشت؟
61-کمترین دما ی ثبت شده در رشت؟
62-بیشترین میزان بارندگی طی یک روز در رشت؟
63-چطور ابرا به کوه دوهزار و خورده ای تو گیلان گیر میکنن؟؟آخه تصورشم سخته!یعنی همه ی ابرای بارشی که مختص شمال هستن ارتفاعشون انقدره؟
64-بازم گردوخاک داریم یا نه تو راه کشور؟
65-خیابون مطهری چه چیزی داره که دوستش داری؟
66-مونسون امسال ضعیفه یا قوی؟

ماهان.

کاربر ويژه
57- سوغاتیای شهرت چیه؟ والا رشت به‌عنوان یه واحدی از گیلان سوغاتی‌هایی مثل کلوچه، برنج، آب‌غوره!، رشته‌خشکار، صنایع دستی مثل ظریفکاری با چوب رو داره که اینا توی بقیه‌ی شهرهای گیلان هم دیده می‌شن
58-چرا موقع تابش آفتاب ابرا سیاه تر به نظر میرسن؟ خیلی اوقات اینطور نیست!
59-بیشترین برف تاریخ رشت چند متر بوده؟؟ اینطور که قدیمی‌ها تعریف می‌کنند زمستان سال 50 بوده که از اواخر دی تا اوایل اسفند توی چهار سامانه‌ی پشت سر هم با وجود هوای بسیار سرد حدود 4 متر برف روی زمین جمع شد.
60-بیشترین دمای ثبت شده در رشت؟ 40 درجه بالا صفر برای اواخر مهر ماه یه سال ثبت شده. ولی به نظرم اشتباهه و خطای اندازه گیری بوده. چون توی سایت‌های خارجی توی آمار همون روزها چنین داده‌ای وجود نداره!
61-کمترین دما ی ثبت شده در رشت؟ 19 درجه زیر صفر
62-بیشترین میزان بارندگی طی یک روز در رشت؟ 170 میلیمتر
63-چطور ابرا به کوه دوهزار و خورده ای تو گیلان گیر میکنن؟؟آخه تصورشم سخته!یعنی همه ی ابرای بارشی که مختص شمال هستن ارتفاعشون انقدره؟ چون اون ابرها سیستمی نیستن. رطوبتی هستن که در شمال اشباع می‌شن و صعود می‌کنن.
64-بازم گردوخاک داریم یا نه تو راه کشور؟ فعلن انگار نه!
65-خیابون مطهری چه چیزی داره که دوستش داری؟با کلاسه. البته توی رشت اختلاف طبقاتی بین مناطق مثل بقیه شهرها وجود نداره و وضعیت یکدستی در تمام شهر وجود داره، اما بعضی از خیابون‌ها بخاطر این‌که مراکز خرید و تفریحی دارن محل تجمع مردم هستن. مثل مطهری، گلسار، حاجی‌آباد، میدون شهرداری، بازار بزرگ، امسال که رفتم دیدم اعلم‌الهدی هم خوب شده!
66-مونسون امسال ضعیفه یا قوی؟ امسال قوی‌تره

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام ماهان:گل:
سوالای من درهمه باز هم با سوالاتم خدمتت میرسم :احترام:

67-کدوم فصلو بیشتر دوس داری؟
68-چرا تو قصه ها خورشید خانم هست و آقا نیست ؟
69-چندتا برادر و خواهر داری؟
70-چی شد صندلی داغ شرکت کردی؟
71-چه اندازه مغروری؟
72-نظرت درموردِ اینا:
امیرمحسن
مهرداد
محمد (تهران)
سیبری
مژگان
امیرکوروش
علی آقا (بلژیک)
عباس
پسرخاله

73-رودخانه دریا صحرا یخچال بیابان جنگل کوهستان کدومو بیشتر دوست داری؟ زندگی کردن در کدومشون برات سختتره ؟ البته به جز دریا که مسلما آبشش نداری!!:خنده2:
74-شعارت تو زندگی چیه؟
75-هواشناسی تا چه حد در جهان پیشرفت داشته؟ در ایران چه طور؟ آیا طی 100 سال آینده اتفاقه خاصی در علمه هواشناسی میفته؟
76-قدیمیهایی که سالهای خیلی دور میزیستن و هیچ تکنولوژی و پیشرفت و امکاناتی نداشتن چه جوری هوا رو پیش بینی میکردن؟
77-به نظره شخصه خودت واقعا گرمایش کره زمین و گازهای گلخانه ای باعث برخی تغییرات اقلیمی شده که بعضی ها چنین باوری دارند؟
78-تا حالا شده کسی به خاطره علاقت به هواشناسی مسخرت کنه؟ چه واکنشی نشون دادی؟
79-به نظرت پیشرفت علم در همه زمینه ها روزی متوقف میشه؟ واینکه علم و پیشرفت هیچ ضرری برای انسان تا به حال نداشته و نخواهد داشت؟
80-چرا سواله علم بهتر است یا ثروت به سوال خسته کننده و مسخره ای تبدیل شده؟
81-علم هواشناسی در کل روی زندگیت تاثیری داشته؟ روی زندگی بقیه انسانها چی؟
82-به هواشناسی تجربی که بر پایه علم نباشه اعتقاد داری؟
83-اگه بهت پول بدن حاظری بیخیال هواشناسی و دنبال کردنه پدیده های جوی بشی و خبرهای مربوط بهشو دنبال نکنی و در کل هیچ فعالیتی در رابطه با هواشناسی نکنی؟ اگه آره مبلغشو بگو؟:خنده2:
84-زودرنجی؟ مطمئنی؟
85-یه انتقاد از خودت از انجمن و از من بکن؟
86-آیا از نظره جنابعالی مدرنیته سنت رو نقض میکنه؟ و اینکه مدرنیته بر اساس سنت رشد کرده یا هیچ ربطی نداشته؟ واینکه سنت هر چی بوده غلط بوده؟ بعضیها میگویند سنت گونه ای عادت بوده! آیا قبول داری این حرفو؟

87-این شعر پایین رو معنی ، تفسیر، و نقد کن؟

گویا همه چی معجزه بند است هنوز
از علم و خرد ، حرف، چرند است هنوز
اندر پی نان، عشق و طرب باش ای دوست
چون علم، اسیر زدوبند است هنوز

88-بیشتر از چه چیزهایی ایده میگیری؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا