بانهايت تأسف و تأثر درگذشت حاجیه خانوم مادر بزرگه را به اطلاع میرسانیم
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2011 , June 11 #2 بنده خدا زن خیلی خوبی بود ... بعد از مرگ شوهرش برای مرغ ها و خروس ها و جوجه ها و سگ و گربه ها هم مادری کرد هم پدری . :خنده2:
بنده خدا زن خیلی خوبی بود ... بعد از مرگ شوهرش برای مرغ ها و خروس ها و جوجه ها و سگ و گربه ها هم مادری کرد هم پدری . :خنده2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , June 11 #3 وووووووووووووووواییییییییییییی جناب ادمین!!! قلبم ریخت :هنگ: :آمبولانس: :بدحال: :نیش: چه کاری بود کردین !!! :ترس: :نیش:
وووووووووووووووواییییییییییییی جناب ادمین!!! قلبم ریخت :هنگ: :آمبولانس: :بدحال: :نیش: چه کاری بود کردین !!! :ترس: :نیش:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , June 11 #4 زن خوبي بود اما يه كم بداخلاق بود.به هر حال خدا بيامرزتش.آلله رحمت اله سين.:غش2::غش2::غش2:
I ice star مدیر بخش زبان انگلیسی 2013 , February 8 #10 ههههههههه من برنامه ي(خونه ي مادر بزرگه) رو خيلي دوست داشتم با اون جوجه ها و مخمل بد جنس . يادش بخير :خنده2:
ههههههههه من برنامه ي(خونه ي مادر بزرگه) رو خيلي دوست داشتم با اون جوجه ها و مخمل بد جنس . يادش بخير :خنده2:
I ice star مدیر بخش زبان انگلیسی 2013 , February 8 #11 آسمان دریایی گفت: من هنوزم آهنگشو تو گوشیم دارم :خنده1: کلیک کنید تا باز شود... خونه ي مادر بزرگه هزارتا قصه داره خونه ي مادر بزرگه شاديو غصه داره :خنده1:
آسمان دریایی گفت: من هنوزم آهنگشو تو گوشیم دارم :خنده1: کلیک کنید تا باز شود... خونه ي مادر بزرگه هزارتا قصه داره خونه ي مادر بزرگه شاديو غصه داره :خنده1: