تیترهای روزنامه ی الموندو - 31 جولاي 2013
11 دقیقه با نیمار
بازیکن برزیلی اولین بازی خود را با پیراهن بارسا انجام داد، با گلزنی سرخی روبرتو و مسی
لخیا 2-2 بارسا
رامالتس از دنیا رفت. دروازبان اسطوره ای بارسا "برنده ی 5 جام" دیروز در سن 89 سالگی درگذشت
تیترهای روزنامه ی اسپورت - 31 جولاي 2013
آغاز نیمار
ستاره ی جدید بارسا 12 دقیقه در لهستان بازی کرد
لخیا 2-2 بارسا
در طول بازی، بازیکنان حریف به او ضرباتی وارد میکردند و همچنین او زمان کافی برای نمایش کیفیت خود نداشت
و گل توسط مسی . بازیکن آرژانتینی ، که کاپیتان تیم بود ، گل مساوی را به ثمر رساند
رامالتس، دروازه بان افسانه ای تیم، درگذشت. "گربه ی ماراکانا" بخشی از افسانه ی " 5 جام با بارسا" همراه با کوبالا بود
FCBarca.ir
...........
مارتینو با فشار و وسواس زیاد کار میکند.
در روز دوشنبه تیم یک بازی 11 به 11 را اجرا کرد.
با وجود بازی با تیم لهستانی تاتا ترجیح داد که در اسپانیا بماند و با بازیکنان اصلی تیم به غیر از نیمار و مسی کار کند و آنها را آماده کند.بازیکنانی از قبیل والدز-پیکه-آلبا-ماسچرانو-آلوز-بوسکتس-ژاوی-اینیستا-فابرگاس-پدرو.
تاتا به همراه دستیارانش پاتوسو و پالوروس با بخشی از بازیکنان تیم درباره ی تاکتیک های تیم و عملکردی که تیم باید داشته باشد کار کردند و با والدس هم صحبت ها و تمرینات زیادی کردند.
مسی و مهاجمان:
مارتینو در سخنرانی خود گفت که هدفش ایجاد فشار زیاد در ریکاوری است تا بارسلونا مثل دو فصل قبل دچار مشکل مصدومیت نشود و در رابطه با بازیکنانی که به اسلو سفر کرده اند هم گفت که بازی آن بازیکنان با تیم لهستانی نیز اهمیت بالایی دارد و به خصوص در خط حمله عملکرد بازیکنان برای ما در نظر است.
لئو مسی در اسلو آمادگی بالا و انگیزه ی بالایی با توجه به حضور تاتا دارد و با توجه به این که او رهبر تیم نیز هست , این قصد را دارد که به تیم حریف اجازه ی نفس کشیدن هم ندهد و گل های زیادی به این تیم بزند.
منبع:fcbarca.ir/به نقل از:elmundo
+++++++++
Lia Fabregas (دختر فابرگاس)
اینم از دست رفت!:نیش:
Davi Lucca (پسر نیمار)
+++++++++
نیمار: به کمی زمان نیاز دارم تا به فرم ایده آل برسم
مسی انسان بزرگی است . او برای من یک سمبل و الگوست و واقعا احساس خوشبختی می کنم که در کنار او هستم
بعد از تساوی 2-2 بارسلونا مقابل گدانسک لهستان، نیمار ستاره جوان بارسا با رسانه های خبری به گفتگو پرداخت.
او دراین بازی برای اولین بار با پیراهن بارسا به میدان رفت و حدود 10 دقیقه بازی کرد. تمام توجهات در طول این ده دقیقه برروی نیمار متمرکز بود
این ستاره برزیلی بعد از اتمام بازی به راک 1 گفت:« من رویایم محقق شد. فکر می کنم که به کمی زمان نیاز دارم تا بتوانم به فرم ایده آلم بازگردم.»
نیمار در ادامه صحبت هایش به تمجید از مسی پرداخت و گفت:
« مسی انسان بزرگی است. او یک الگو و سمبل بزرگ برای من است و احساس خوشبختی می کنم که درکنار او هستم. صحبت کردن با مسی خیلی راحت است. او بازیکن بزرگی است و من احساس خوشبختی می کنم که اینجا هستم. فقط به کمک رسانی فکر می کنم.»
بازیکن 21 ساله و برزیلی بارسا در مورد بازی روز جمعه تیم جدیدش مقابل تیم سابقش (سانتوس) که در جام خوان گامپر در بارسلونا برگزار می شود نیز گفت:
« کمی عجیب و متفاوت خواهد بود ولی در دفاع ازپیراهن بارسلونا تمام تلاشم را می کنم.»