• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاپیک هوادارن بارسلونا (کاتالان ها)

Xaniar

متخصص بخش زوم
اگر رئال به بایرن نبازد تو فینال تلافی میکنیم:بدجنس:

مگه تو فینال بارسا هم بازی میکنه:9:
عزیزم هر وقت بارسلونا تونست چلسی رو ببره بعد بیا بگو تو فینال تلافی میکنیم :10:
رئال یه گل تو خونه حریف زده پس اگه فقط یه گل بزنه تو زمین خودش کار بایرن تمومه:بدجنس:
اصلا فینال بین چلسی و رئاله :خنده2: شما تو فینال نیستید که بخواید تلافی کنید :9:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
مشکلی نیست بارسا هرجور باشه قبولش داریم
مهم ترین مشکل ما الن فقط کمبور مهاجمه
ویا که پاش شکسته و پدرو و مسی هم نمی تونن مهاجم نوک باشن و در کل بارسا مهاجم نوک نداره
این Tello هم فعلا مونده تا برسه به حد بارسا

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
دوستان سه گل مسی رو که به برزیل زد رو دیدید؟
اگه ندیدید حتما تو یه سایت دانلود کنید
یکی از بهترین بازی های سال رو زد
مسی پس از مدت ها بالاخره در آرژانتین هتریک کرد

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
جدا از بارسایی بودنش این قدرشناسی و بی ریا بودن بازیکن های خارجی بدون احساس که چقدر واسه خانوادهاشون ارزش قائلند خیلی جذابه تو یورو هم تورس دو تا بچه هاش اومدند تو زمین و عروسک دخترش و تا اخر دستش گرفت چرا فرهنگ ما این مورد توش گم هست

بعد از یک سال دوباره امد

داوید ویا بعد از گل زدن روی پیراهنش نوشته بود : " بدون شما غیر ممکن بود " منظورش با خانوادش بود, عکسشون هم چاپ کرده بود روی پیراهنش:دست:

maksemos

متخصص بخش خودرو
خوفففففففففف :12:
ببینم دقیقا اینجا کجاس :فکر:

هه ! دیشب بی بی سی میگفت 2 بر 1 باختین هاااا :نیش:
راس میگفت :فکر:
اگه راس میگه پس چرا صداش رو در نیاوردین ...ها ها ها !

حالا همه به کنار امید تو دیگه چرا :نیش:
تو دیگه باورت شده که بارسا زورش به رئال نمیرسه :تعجب::50: لا اقل خودت میومدی و یه اعتراف مینوشتی برامون :15:

صبر کن ببینم من برا چی اینا رو نوشتم اصلا :نیش::فکر:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بابا این رئالی ها گناه دارن روزشونو سیاه کردیم
4 ساله 5 هیچ میبریم این دوساله کمی تخفیف میدیم یک هیچ و دو هیچ میبریم:نیش:
در ضمن بازی رفتشو برده بودیم و به خاطر اشتباه فردی ویکتور والدز رئال قهرمان شد:بله:

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
اموغلو :25:
به جای اینکه بیای جلو من وایسی و حاضر جوابی کنی یه پسند بزن برام :اخطار:

:15:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خیابانی:

واقعاً مسی غیر قابل کنترله یعنی کسی نمیتونه مهارش کنه
هنوز کسی نتونسته براش فرمولی پیدا کنه
دانشمندان گفتن ضریب هوشیه مسی با دانشمندای بزرگ برابری میکنه مثل آلبرت انیشتین
جوووووووووووووونم مسی:شاد:

Leo Messi

New member
48198456011613148807.jpg

51286019254766867995.jpg

‫‏ریوالدو‬ , رونالدو‬ , کوکو , لوئیس انریکه ‏, پپ گواردیولا ... بارسلونا‬ - ‫برزیل‬ 1999 ( 2-2 مساوی , این بازی به مناسبت صدمین سال تاسیس FC Barcelona برگزار شد.)

http://www.geocities.ws/rony_austin09/Ronypic.htm

++++++++++++

بارسا - لخیا
نیمار , مسی , ...

19990453226070218959.jpg

39231687896798598675_thumb.jpg
32083057759610246567_thumb.jpg
34079976267965034904_thumb.jpg

29410016727552628541_thumb.jpg
68423068024181301434_thumb.jpg
50744084166118366821_thumb.jpg

59730553223687212685_thumb.jpg
73237162127410630902_thumb.jpg

34744566709107392980_thumb.jpg
41503309894824648600_thumb.jpg
36767491850296937644_thumb.jpg

39084471734067432116.jpg

++++++++++++

ما با هم قوی هستیم...

81725997944614802136.jpg

++++++++++++

اینم از اوضاع و احوال این روزای من و خیلی از شماها... :نیش:

80782067591578731392.jpg

:نیش:

12939986770959411676.jpg

++++++++++++

80470520817148846803.jpg

اسطوره باشگاه آنتونی رامایتس در سنّ ۸۹سالگی در گذشت...

رامایتس در سال‌های ۱۹۵۰-۱۹۶۰ سنگربان بارسا بود.

آنتونی رامالتس دروازن بان و یکی از اسطوره های بارسلونا, متاسفانه دیگه در بین ما نیست.بازیکنان و مسئولین بارسا مثل والدس و راسل رو صفحه شخصی خودشون از این واقعه دردناک ابراز تاسف کردن...

این دروازه بان وقتی که تو بارسا بود چند بار به عنوان گلر برتر اسپانیا انتخاب شده بود و همچنین همراه با اسپانیا در جام جهانی حضور پیدا کرده بود,رامالتس 4 ژوئن 1924 در بارسلونا متولد شد.روحش شاد یادش گرامی

بازیکنان بارسا برای ادای احترام در بازی امشب بازوبند مشکی‌ به بازو خواهند بست.

بارسلونا
ویوا بارسلونا

97958961480273484094.jpg

++++++++++++

:نیش:

Gerard Piqué

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Leo Messi

New member
تیترهای روزنامه ی الموندو - 31 جولاي 2013

mundodeportivo.75027.jpg

11 دقیقه با نیمار

بازیکن برزیلی اولین بازی خود را با پیراهن بارسا انجام داد، با گلزنی سرخی روبرتو و مسی

لخیا 2-2 بارسا

رامالتس از دنیا رفت. دروازبان اسطوره ای بارسا "برنده ی 5 جام" دیروز در سن 89 سالگی درگذشت

تیترهای روزنامه ی اسپورت - 31 جولاي 2013

sport.75026.jpg

آغاز نیمار

ستاره ی جدید بارسا 12 دقیقه در لهستان بازی کرد

لخیا 2-2 بارسا

در طول بازی، بازیکنان حریف به او ضرباتی وارد میکردند و همچنین او زمان کافی برای نمایش کیفیت خود نداشت

و گل توسط مسی . بازیکن آرژانتینی ، که کاپیتان تیم بود ، گل مساوی را به ثمر رساند

رامالتس، دروازه بان افسانه ای تیم، درگذشت. "گربه ی ماراکانا" بخشی از افسانه ی " 5 جام با بارسا" همراه با کوبالا بود

FCBarca.ir

...........

مارتینو با فشار و وسواس زیاد کار میکند.

در روز دوشنبه تیم یک بازی 11 به 11 را اجرا کرد.

با وجود بازی با تیم لهستانی تاتا ترجیح داد که در اسپانیا بماند و با بازیکنان اصلی تیم به غیر از نیمار و مسی کار کند و آنها را آماده کند.بازیکنانی از قبیل والدز-پیکه-آلبا-ماسچرانو-آلوز-بوسکتس-ژاوی-اینیستا-فابرگاس-پدرو.

تاتا به همراه دستیارانش پاتوسو و پالوروس با بخشی از بازیکنان تیم درباره ی تاکتیک های تیم و عملکردی که تیم باید داشته باشد کار کردند و با والدس هم صحبت ها و تمرینات زیادی کردند.

مسی و مهاجمان:

مارتینو در سخنرانی خود گفت که هدفش ایجاد فشار زیاد در ریکاوری است تا بارسلونا مثل دو فصل قبل دچار مشکل مصدومیت نشود و در رابطه با بازیکنانی که به اسلو سفر کرده اند هم گفت که بازی آن بازیکنان با تیم لهستانی نیز اهمیت بالایی دارد و به خصوص در خط حمله عملکرد بازیکنان برای ما در نظر است.

لئو مسی در اسلو آمادگی بالا و انگیزه ی بالایی با توجه به حضور تاتا دارد و با توجه به این که او رهبر تیم نیز هست , این قصد را دارد که به تیم حریف اجازه ی نفس کشیدن هم ندهد و گل های زیادی به این تیم بزند.

منبع:fcbarca.ir/به نقل از:elmundo

+++++++++

Lia Fabregas (دختر فابرگاس)

اینم از دست رفت!:نیش:

92140845823316578059.jpg

Davi Lucca (پسر نیمار)

02148989911155805199.jpg

+++++++++

300411_heroa.jpg

نیمار: به کمی زمان نیاز دارم تا به فرم ایده آل برسم

مسی انسان بزرگی است . او برای من یک سمبل و الگوست و واقعا احساس خوشبختی می کنم که در کنار او هستم

بعد از تساوی 2-2 بارسلونا مقابل گدانسک لهستان، نیمار ستاره جوان بارسا با رسانه های خبری به گفتگو پرداخت.

او دراین بازی برای اولین بار با پیراهن بارسا به میدان رفت و حدود 10 دقیقه بازی کرد. تمام توجهات در طول این ده دقیقه برروی نیمار متمرکز بود

این ستاره برزیلی بعد از اتمام بازی به راک 1 گفت:« من رویایم محقق شد. فکر می کنم که به کمی زمان نیاز دارم تا بتوانم به فرم ایده آلم بازگردم.»

نیمار در ادامه صحبت هایش به تمجید از مسی پرداخت و گفت:
« مسی انسان بزرگی است. او یک الگو و سمبل بزرگ برای من است و احساس خوشبختی می کنم که درکنار او هستم. صحبت کردن با مسی خیلی راحت است. او بازیکن بزرگی است و من احساس خوشبختی می کنم که اینجا هستم. فقط به کمک رسانی فکر می کنم.»

بازیکن 21 ساله و برزیلی بارسا در مورد بازی روز جمعه تیم جدیدش مقابل تیم سابقش (سانتوس) که در جام خوان گامپر در بارسلونا برگزار می شود نیز گفت:
« کمی عجیب و متفاوت خواهد بود ولی در دفاع ازپیراهن بارسلونا تمام تلاشم را می کنم.»

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونادر صفحه شخصی اش در تنسنت ویبوو، که شبکه اجتماعی معادل توئیتر در چین است، عکسی را منتشر کرده که مربوط به مراسم روز پنجشنبه در شهر موناکو است.
دراین عکس لیونل مسی در کنار مادرش دیده می شود که همراه با پسرش به سالن اهدای جایزه بهترین بازیکن سال یوفا رفته بود.
جایزه بهترین بازیکن سال یوفا به فرانک ریبری رسید و مسی بعد از او در رده دوم قرار گرفت.
لیونل مسی همراه با والدینش خورخه و سلیا به این مراسم رفته بود .
لازم به ذکر است که یک سال پیش مسی چهره مادرش را روی شانه اش خالکوبی کرده است.
او در صفحه اش در تنسنت هم با تبریک به ریبری نوشت:« به ریبری به خاطر مال خود کردن این جایزه تبریک می گویم.» و برای شرح این عکس هم نوشت:«اینجا درکنار مادرم در موناکو.»

2zrj8k0.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
در سومین بازی فصل، بارسا توانست رقیب سرسخت همیشگی اش را در مستایا شکست دهد تا همچنان پایتخت نشینان در حسرت صدر نشینی بمانند!

نیمه اول بازی را می توان در ردیف بهترین نمایشهای فصول اخیر بارسا قرار داد، اما دو گل پیاپی دیر هنگام والنسیا در نیمه اول، موجب شد تا بازی در نیمه دوم هیجان انگیز و نفس گیر باشد. تاتا باید عواقب این دست کم گرفتن حریف و بیخیالی بازیکنان در از دست دادن موقعیتهای گلزنی را پس از آنکه بنظر میرسد همه چیز تمام شده است به شاگردانش گوشزد کند. کاتالانها در سالهای اخیر بارها در این چنین دامی گرفتار شده اند و دیگر باید از آن درس بگیرند!

نمره مسی = 100!

لئو که با هتریکش موجب سومین برد پیاپی آبی اناریها شد، نام خود را بعنوان بهترین گلزن تاریخ لالیگا در بازیهای خارج خانه ثبت کرد، او از این حیث با رکورد 99 گل هوگو سانچز برابری نمود. این اولین رکورد شکنی این فصل آقای رکوردهاست که باز هم آماده حمله به رکوردهای مختلفی از جمله بهترین گلزن تاریخ لالیگا و لیگ قهرمانان در فصل جاری است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
جوردی آلبا با اشاره به شرایط مخصوص بازی کردن در مستایا، افزود: «والنسیا با تمام توان به میدان خواهد آمد، به خصوص پس از بازی هفته آخر آنها برابر اسپانیول».

جوردی آلبا نیز مانند سایر بازیکنان بارسا آماده سفر به والنسیا است، جایی که پیش از پیوستن به بارسا، سه فصل را در آن شهر سپری کرد. بنابراین او به خوبی می داند که والنسیا چگونه عزم خود را جزم می کند تا برای مواجهه با بارسا آماده شود. او گفت: «مطمئنم که آنها برای بازی برابر ما به خوبی آماده شده اند. من سه فصل برای والنسیا بازی کردم و بازی با بارسا همیشه موضوع فوق العاده ای برای همه هواداران، بازیکنان و مربیان بوده. آنها این بازی را مثل یک فینال می دانند».

تیم والنسیا پس از بازی ضعیفی که برابر کورنیا انجام داد، مورد انتقاد های زیادی قرار گرفت، اما آلبا تاکید کرد: «فصل تازه آغاز شده است، پس انتقاد در این زمان کار غلطی است و برای انتقاد هنوز بسیار زود است ... والنسیا با تمام توان به میدان خواهد آمد، به خصوص پس از اتفاقاتی که در بازی هفته آخر آنها برابر اسپانیول رخ داد».

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مسی بار دیگر در مستایا طوفان به راه انداخت، این بازیکن آرژانتینی در لالیگا، تا به حال 6 گل در این استادیوم به ثمر رسانده است.

شب گذشته لئو مسی با سه گلی که وارد دروازه والنسیا کرد، 23مین هت تریک خود با پیراهن بارسا را ثبت کرد، او تا به حال 3 هت تریک هم برای تیم ملی آرژانتین داشته و در مجموع 26 بار هت تریک کرده است. او همچنین هت تریک روماریو در سال 1993 که در یک نیمه به ثمر رسیده بود نیز تکرار کرد.

مسی با 3 گلی که دیشب به والنسیا زد و همچنین دو گل نخستش در هفته اول برابر لوانته، با پنج گل زده آقای گل لالیگا است، به خاطر داشته باشید که مسی به دلیل مصدومیت بازی دوم بارسا در لالیگا مقابل مالاگا را از دست داده بود. لئو اکنون با 220 گل زده در لالیگا از رکورد کوئینی پیشی گرفت و دومین گلزن برتر تاریخ بارسا در لالیگا است، در حال حاضر از این حیث تنها سزار در تاریخ بارسلونا از او پیش است.

بالا