• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبلیغ رایگان وبسایتهای کاربران صاحب سایت در ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام

به مناسب اولین سالگرد تاسیس ایران انجمن خدمات ویژه ای را برای کاربران وبمستر صاحب سایت ایران انجمن در نظر گرفته ایم. عزیزانی که صاحب وبسایت هستند و کاربری آنها ویژه و یا جزء مدیران ایران انجمن باشد با اعلام درخواست خود در این تاپیک بنرشان به مدت دو ماه به صورت رایگان در قسمت تبلیغات ایران انجمن نصب خواهد بود.

شرایط:

1- کاربری دوستان درخواست دهنده باید ویژه و یا جزء مدیران ایران انجمن باشد، نصب تبلیغات سایر کاربران جهت تبلیغ با دریافت مبلغ مشخص نصب تبلیغات در ایران انجمن صورت خواهد گرفت.
2- حجم بنر داده شده جهت نصب در قسمت تبلیغات ایران انجمن نباید بیشتر از 30 کیلوبایت باشد.
3- بنر داده شده باید از گرافیک و طراحی مناسب و حرفه ای برخوردار باشد.
4- این امکان برای صاحبان وبلاگها میسر نیست.
5- دوستان فقط در همین تاپیک درخواست خود را اعلام کنند تا درخواستها به ترتیب اولویت رسیدگی شود.
6- نیازی به نصب متقابل بنر ایران انجمن در وبسایتهایی که تبلیغ خواهند شد(تبادل بنر) نیست.
7- تبلیغ وبسایتهای کاربران دارای شرایط گفته شده رایگان بوده و هیچ هزینه ای دریافت نخواهد شد.
8- به جهت محدودیت در نمایش تعداد تبلیغات در ایران انجمن در صورت پر شدن ظرفیت اولویت با دوستانی خواهد بود که درخواست زودتری داشته اند.
9-برای کابران ویژه و مدیران سبز فقط امکان تبلیغ سایت با مالکیت کامل خود آنها میباشد.

موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
باسلام خدمت یکایک کاربران عزیز ایران انجمن

من از این کار ادمین عزیز خیلی خیلی تشکر میکنم

منم میخواستم بنر من در سایت قرار بگیره

با تشکر

rahnama

پدر ایران انجمن
فکر کنم خیلی ناجور شد.
به هر حال ممنونم از ادمین عزیز که چنین تایپیکی را گذاشت.ما در تمام پستهای این انجمن امضای ایران انجمن را داریم.از عزیزان و اساتید بنر خواهش میکنم در صورت امکان و وقت داشتن بنری در ارتباط با این انجمن بسازند. ممنونم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باسلام خدمت یکایک کاربران عزیز ایران انجمن

من از این کار ادمین عزیز خیلی خیلی تشکر میکنم

منم میخواستم بنر من در سایت قرار بگیره

با تشکر

خواهش میکنم.
به مدت دو ماه بنر میهن فروم در بخش تبلیغات قرار داده شد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لطفاً آدرس وبسایت رو هم قرار بدید .
در رابطه با ادیتور من مشکلی ندیدم همونطور که میبینید دوستان دیگر هم تونستند بنر خودشون رو مستقیماً قرار بدند، مشکلتون رو در بخش مشکلات کاربری بیان کنید و توضیح بدید تا شاید انشاالله با راهنمایی حل شد.
سلام منم می خوام هر وقت که ادمین صلاح دونستن این بنر رو قرار بدن: باز هم به دلیل مشکل ویرایش گر مجبورم لینک رو بذارم: http://up.rootbe.com/images/xodves3t8rk6k210xog9.gif ممنون

با کاربری ویژه تون بله میتونید.
در رابطه با بازیابی رمز کاربری اصلیتون بهم پیام بدید تا بعد از طی مراحلی رمز رو براتون تغییر بدم به رمز جدید که بتونید وارد شید.
منم میتونم بنر بدم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بنر خدمت شما آقا هوشنگ عزیز: (سایز بنر: 16.0 KB)

به زودی نصب خواهد شد .

فکر کنم خیلی ناجور شد.
به هر حال ممنونم از ادمین عزیز که چنین تایپیکی را گذاشت.ما در تمام پستهای این انجمن امضای ایران انجمن را داریم.از عزیزان و اساتید بنر خواهش میکنم در صورت امکان و وقت داشتن بنری در ارتباط با این انجمن بسازند. ممنونم.

rahnama

پدر ایران انجمن
ادمین عزیز ممنونم. شما همیشه من را شرمنده میکنید. :گل:

انجمن میلیاردهای آینده
اگر جمله به این شکل باشد عالی است.ممنون.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
بنر انجمن ادمین عزیز سایت ایران انجمن محبت کرده و این بنر را برای انجمن میلیاردرهای آینده ایران ساخته است. من به نوبه خود از ایشان واقعا ممنونم.

ارتباط با من
09127804639​

neda_omid

متخصص بخش گردشگری
سلام من قبلا مدیر ایرانگردی بودم و حدود 6 ماه هستش تو ایران انجمنم میشه سایت ما رو تبلیغ کنین
ادرسش
www.persicaforum.ir
اگه میشه یه تبلیغ مناسبم خودتون طراحی کنین
ببخشید مزاحم شدم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برای کابران ویژه فقط امکان تبلیغ سایت با مالکیت کامل خود آنها میباشد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با راه اندازی سیستم تبلیغگر، تبلیغات به سیستم تبلیغگر منتقل شدند. (بعد از پست اول موضوعات)

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ممنون
فقط بنر رز گرافیک رو از تبلیغگر حذف کنید.
چون فعالیت تو اونجا منتفی شد.
باز هم ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا