• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توجه////نظم دادن به انجمن و تایپک ها و مطالعه بهتر بازدیدکنندگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام دوستان...

ببخشید که دارم اینها رو می گم

راستش خیلی فکر کردم دیدم بهتره اینجا بنویسم.

دوستان من خودم اینها رو تجربه کردم و می گم....

من تمام اینها رو با مثال برایتان می گم.

مثلا مطالب مربوط به زلزله تبریز فقط و فقط تو یک تایپک قرار داده بشه.

فال هر روز در یک تایپک باشه نه اینکه هر روز یک تایپک جدید باز کنید .

اینطوری من که می خوام مثلا در مورد زلزله مطالبی بخونم احتمال داره با دیال آپ باشم و وقت کافی نداشته باشم اونوقت فقط یک یا دو تایپک رو می خونم بعدشم بی خیال می شم.

ولی اگر ببینم مطالب در یک تایپک هست مطمئنا همه رو می خونم.

اینطوری هم به انجمن نظم می دیم و هم به تایپک ها و هم اینکه می تونیم بازدیدکنندگان رو راضی نگه داریم تا بیشتر بیان.

یک مطلب دیگه اینکه لطفا مدیران هر انجمن لیست تایپک های بخش خودشون رو ایجاد کنند تا راحت تر بشه مطالب رو پیدا کرد و میشه فهمید که تو هر انجمنی چه مطالبی نوشته شده.

مثل بخش اینترنت که من تونستم یک لیست تهیه کنم.

اینطوری بهتر خواهد شد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
حسرت عزیز؛
متأسفانه تعداد کاربران انجمن از حدی که بشه به همه ی این موارد رسیدگی کرد خارج شده.
از طرفی هم دوستان از جمله ناظمین سایت جز یک نفر از این عزیزان این روزها حضور جهت رسیدگی ندارند!

حق با شماست اما چاره ی کار این هست که خود عزیزان و ارسال کنندگان نظم رو حاکم کنند و رعایت...

Mahdi Askari

مدير فنی
فال هر روز در یک تایپک باشه نه اینکه هر روز یک تایپک جدید باز کنید .

زهرا خانم به عنوان مثال یک گزینه رو من انتخاب کردم و براتون میگم
اولا خیلی ممنون که به فکر هستید و با نظراتتون من و بقیه مدیران رو بهتر راهنمایی می کنید

در بعضی موارد حرفتون درسته و میشهتاپیک ها رو ادغام کرد ولی در بعضی موارد نمیشه
به عنوان مثال فال
من در تاپیکی که ایجاد شد هم گفتم اگر امروز یک فالی بذارید من و چند نفر از دوستان قسمت خودمون رو نقل قول و یا کپی می کنیم و به عنوان یک پست قرار میدیم
با این وضع اگه یک هفته بگذره و کسی که میاد تو تاپیک بخواد فال دو روز پیشش رو نگاه کنه گم میشه
مجبوره همه پست ها رو بخونه تا بتونه پیدا کنه
در صورتی که اگه جدا باشه تاپیک ها به راحتی فال اون روز رو میبینه و در پست اول تاپیکش می تونه بخونه

در مورد زلزله حرفتون درسته اما قضایا با هم فرق دارن
یک تاپیک هست برای تسلیت گفتن به بازماندگان هر چند شاید کسی از این افراد این تاپیک و پست هاش رو نخونه
ولی برای دل خودمون که خوبه
این تاپیک رو نمیشه با تاپیک خبر زلزله ادغام کرد
ویا تاپیک بعدی زلزله که 5.2 بود رو در تاپیک اولی قرار دهیم

من خودم بخش شوخی رو که می خواستم راه بندازم دو شوخی رو در یک تاپیک گذاشتم و دیدم خیلی سخت میشه کنترل کرد و از اون سخت تر این که پست ها رو پیدا کرد

این نظر من بود امید وارم که نظرم رو درست تونسته باشم منتقل کرده باشم :گل:

parisa

متخصص بخش
سلام
یک راه دیگه نظم دادن به ایران انجمن این هست که هرمدیرفقط وفقط تو بخش خودش فعال باشه واو ن بخش وهرروزبه روزکنه

این نکته واسه خودم هم تلقی میشه:نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
در مورد فال ها با مهدی موافقم نمیشه تموم فال ها رو در یه تاپیک گذاشت
چون انواع مختلف فال وجود داره مثل فال حافظ، فال روزانه و ...

در مورد تاپیک زلزله هم با مهدی موافقم:نیش:
در کل بعضی ز تاپیک ها و نمیشه ادغام کرد.

ممنون از پیشنهاد خوبتون:گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام دوباره خدمت دوستان...:گل:

ببخشید شاید نتونستم منظورمو کاملتر برسونم خب در مورد زلزله مثلا زلزله اول می تونستیم تمام مطالب مربوطه رو تو یک تایپک بذاریم و برای زلزله بعدی رو تو یه تایپک دیگه یعنی مطالب مربوطه رو فقط و فقط در یک تایپک قرار بدیم و همینطور تایپک تسلیت و یا فاتحه رو در تایپک های جداگانه. خب تو بخش اخبار حوادث تایپک هایی هستند که مطالبشون مرتبط هست ولی متاسفانه در تایپک های جداگانه قرار دارند. اینطوری فقط انجمن پر از مطلب میشه حالا بیا مطالبی رو که می خوای پیدا کن با اینکار باید وقت بیشتری رو صرف کنیم که فکر کنم اینطوری حوصله سر میره. و تایپک ها که در صفحات قبلی قرار گرفته یه کاربر جدید میاد چون حوصله رفتن به صفحات قبل رو نداره میاد همون تایپک قبلی ها رو تکراری میزنه شما هم بایستی یا بزارین بایگانی و یا اینکه ادغام کنین .پس اگر اونطوری که من خدمتتون عرض کردم بهتر میشه مطالب رو دید .

آقا مهدی درسته نمیشه دو تا شوخی رو در یک تایپک گذاشت بایستی در تایپک های جداگانه باشند .خب میدونم این تایپک به نظرتون مسخره هست ولی خب نوشتم

راستش من اگر فال و زلزله رو مثال زدم منظور بدی نداشتم چونکه نتونستم بیشتر بشینم پای کامپیوتر برای همین با عجله نوشتم .

خب عرض کردم مثال هستند.

خیلی حرفها دارم ولی نمی خوام بیشتر بگم .چونکه می بینم که خیلی از مطالب مربوطه تو تایپک های جدا و صفحات جدا هستند.

در مورد فال
آقا امین میدونم فالها انواع مختلفی دارند ولی منظورم این نبود که همه در یک تایپک باشند بلکه هر فالی یک تایپک داشته باشه که بشه راحت تر پیدا کرد.

بله آقا ادمین درسته این روزها من که هستم خیلی از دوستان نیستند امیدوارم زودتر برگردند .بله همینطوره هر کاربر بایستی خودش نظم رو رعایت کنه این به نفع همه هست که بتونن مطالب مورد نیاز رو به آسونی پیدا کنند.

بازم شرمنده که این تایپک رو زدم فقط خواستم حرفهامو بگم

Mahdi Askari

مدير فنی
در هر صورت تاپیک فال روزانه رو در تاپیک های مجزا بزنید تا من بتونم اسپم بدم :نیش:
الان با این تاپیکتون دارید اسپم دادن منو تعطیل می کنید این درسته ؟:گریه:
من می خوام اسپم بدم اگه همه چی مرتب بشه نمیشه :گریه:
لا اقل فال روزانه رو در تاپیک مجزا بذارید :توافق:

:نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
به نظر من حرفای زهرا ( حسرت ) درسته و واقعا حرفاش معقول و حسابیه ... ما نباید برای چیزی که هر روز باید یه مطلب جدید در مورد همون موضوع مشابه میذاریم الکی تاپیک جداگانه بزنیم .. :69:الان شما برید بخش های تالار گفتگوی آزاد رو نگاه کنید ببینید چقدر تاپیک مشابه موجوده و تعداد صفحات این تالار و خیلی از تالار ها سر به آسمون زده .. باید مدیران تا جایی که میتونن این تاپیک ها رو مرتب و ادغام کنند . .. :12:حتما که لازم نیست ناظما حضور داشته باشن که این کار ها رو بکنن .. مدیران هر تالار هم میتونن این کار رو بکنند و به تالار خودشون سروسامون بدن ... :18:در این صورت فقط تالارهایی که مدیریتشون بر عهده ناظمان هست میمونه که اونم ناظمان دیگه می تونن مرتب و ادغامشون کنند یا وقتی ناظم مربوطه به انجمن برگشت این کار رو عملی کنند .. :63:درسته که بعضی تاپیک ها رو نمیشه ادغام کرد ولی دیگه فقط نگید که نمیشه و امکانش نیست و از این حرفا .. به نظر من بهتره به جای این حرفای نا امید کننده به فکر یه راه چاره و راه حل باشید .... :5:

در مورد تهیه لیست از تاپیک ها و بخش های تالار ها هم من کاملا با زهرا موافقم ... من خیلی وقتا وقتی میرم تو یه تالار که دنبال چیزی بگردم یا مطلبی تو اون تالار بنویسم انقدر به خاطر مطالب زیاد و بخش های مختلفش گیج میشم که کلا پشیمون میشم که تو اون تالار پا بذارم ... باور کنید جدی میگم ... امیدوارم هر مدیری یه لیست از بخش ها و مطالب تالارش تهیه کنه و هر چند مدت اون لیست رو به روز کنه . چون به طبع مطالب و تاپیک های جدیدی در تالارها ایجاد میشه و این به روز رسانی لیست لازمه ...
:چشمک:
همچنین مدیران میتونند در تاپیک قوانین مربوط به تالارشون این لیست رو قرار بدن و تو اون تاپیک قوانین مثل من ، توضیحات بخش های مختلف تالار رو بنویسند . یعنی بگن تو فلان بخش چه مطالبی باید قرار داده بشه که کاربران هم بدونن چه مطلبی رو کجا قرار بدن ...:ایول:

به طور خلاصه باید بگم که مدیران اصلا نباید بذارن یه مطلب تکراری و مشابه تو تالارشون باقی بمونه و باید انقدر مدیریتشون قوی باشه که بلافاصله تاپیک های تکراری رو به بایگانی منتقل کنند و اجازه ندن که کاربر دیگه ای بیاد و بگه این تاپیک تکراریه ... من خودم وقتی تاپیک های جدیدی تو تالارم ایجاد میشه وقتی میبینم موضوعش آشناست زود میگردم ببینم آیا قبلا این تاپیک ایجاد نشده
:نیش2:که اگه تکراری بود زود ترتیب اون تاپیک تکراری رو بدم و با کمال میل به بایگانی منتقلش کنم ....:50::49:

با تشکر از توجهتون ...:4:

آخرین ویرایش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
به نظر من، این که مطالب تو تاپیکهای جداگانه باشن بهتره.شما وقتی میخواین وسایلتون رو مرتب کنین، مدادرنگی ها رو با مداد های معمولی تو یه جامدادی میذارین که 12 ساعت دنبال یه مداد مشکی بگردین؟ مسلما نه. تاپیک ها هم همین وضع رو دارن، شاید من بخوام یه عکس از موش پیدا کنم، اونوقت مجبورم 100 ها صفحه ی تاپیک عکس از حیوانات رو بگردم. خود من وقتی تعداد صفحات یه تاپیک از 3 تا بیشتر میشه، حوصله ی خوندن رو ندارم:نیش2: و ترجیح میدم 10 تا تاپیک دو صفحه ای بخونم به جاش:18:

BLaDe

متخصص بخش زبان
خانومی منظور منو نگرفتی .. من کاری به تاپیک عکس ها ندارم . دارم یه چیز کلی رو میگم .. بعدشم من همه تاپیک ها رو که نمیگم منظورم اون تاپیک هاییه که میشه ادغامشون کرد نه همه تاپیک ها از جمله تاپیک عکس ها ... بعدشم تاپیک های مهم تری نسبت به تاپیک عکس ها وجود داره که بهتره ادغام بشن تا همه مطالب یکجا باشه که کاربر نخواد چند صفحه از یک بخش رو دنبالش بگرده ... مثلا خودت که مدیر تالار نقاشی هستی میتونی تو تالارت بگردی ببینی چه تاپیک هایی رو میشه ادغام کرد و فقط اونا رو ادغام کنی و با بقیه کاری نداشته باشی ...
در هر صورت این نظر شخصی من بود ... کاش همه مدیراان و مسئولین با دید باز و منطقی به این موضوع نگاه کنند و ببینند با این کارهای هر چند جزئی ، چقدر انجمن رو به سوی کارآمد بودن پیش می برن ...

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم با نظر همگی دوستان موافقم :نیش:

هممون میدونیم که وقتی میشه مطلبی رو تو یه تاپیکی که هست قرار داد، نباید براش تاپیک جدید بزنیم
بنظر من اولا که هرکسی خودش باید این مسئله رو رعایت کنه
در حالت دوم مدیران بخش ها هستن که باید حواسشون باشه
حالا اگرم لازم شد ما ناظمین ویا ادمین های عزیز هستن :بله:

rezatak6

Banned
انتقاد به کنترل پنل

کنترل پنل کاربران اصلا خوب نیست خوب که بماند از ضعیف هم پایین تر است لطفا یه کاری کنید در ضمن اگه میشه آموزش ارسال عکس رو بزارین ممنون

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
کنترل پنل کاربران اصلا خوب نیست خوب که بماند از ضعیف هم پایین تر است لطفا یه کاری کنید در ضمن اگه میشه آموزش ارسال عکس رو بزارین ممنون

سلام دوست عزیز
قسمت دوم سوالتون باعث میشه در اولین نگاه متوجه بشیم که منظورتون از کنترل پنل همون ادیتور یا کادر نوشتن متن هستش درسته؟
که دو مقوله سوا هستند و کنترل پنل بد اینجا نداریم.
باز اگه برگردیم به قسمت دوم سوالتون مشخصه که آشنایی آنچنان زیادی با مسایل ادیتور و ارسال و... ندارید!البته منظورم بد نیست چون شما ارسال عکس رو آشنا نیستید پس
قاعدتا تازه کارید و اگه مدتی کار کنید قطعا متوجه خواهید شد که بایک ادیتور پیشرفته و خوب کار میکنید.موفق باشید:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا