• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جشنواره نظرسنجی انتخاب بهترین تالار ایران انجمن در سال 1390 خورشیدی

بهترین تالار و یا بخش ایران انجمن به نظر شما؟

• مجموع رای دهندگان
    71
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
هر تالاری رو که فعال است من نتیجه ی انرژی و توجه تعداد زیادی کاربر می بینم نه فقط مدیریت یک یا چند مدیر آن
مثلا من بخش ادبیات رو یکی بخش فعال و زیبا می بینم که مدیریت بارون عزیز در موفقیت آن بسیار تاثیرگذار بوده.. اما حضور بزرگوارانی چون پارسا مرزبان و چاووش گرامی را اصلا نمیشه در موفقیت آن نادیده گرفت .. و همچنین نقش تک تک دوستان عزیز مثل سینارضا.. سگر.. حسرت.. خاله سوسکه.. رها.. سوداگر.. نسرین..مریم گلی و ....................... دیگه اسم نمی برم که اونجا پست های زیبا می گذارند و چراغ ادبیات انجمن رو روشن نگه می دارند
به نظر من رای دادن به یک تالار انجمن یعنی رای دادن به همه کاربران نازنینی که وقت و توجه و حوصله در آن تالار گذاشتند و با حضورشون به آن بخش برکت دادند
من به بخش ادبیات هم رای دادم و رای به بخش ادبیات رو تنها رای به خودم و بارون نمی بینم بلکه رای به همه عزیزانی که به هر نوعی دلبستگی به بخش ادبیات دارند .. چه اونایی که پستهای زیبا می گذارند و چه اونهایی که حضور زیباشون رو شده با دکمه تشکر و لایکی در بخش ادبیات نشون میدن.. می بینم
:احترام: :گل:

فاطمه عزیز حرف شما رو کاملاً درست میدونم و نقش همه کاربران در برقراری و روند رو به رشد یک بخش یا تالار بیسار مهم هست .
اما تجربه ی شخصی من یک موضوع مهم دیگه رو هم به من ثابت کرده و اون هم این هست که در بین مجموعه ای از بخش ها و تالار ها و مدیران و کاربران یک انجمن این میزان درایت و مدیریت سطح بالای مدیران یک بخش و یا تالار هست که میتونه در بین تعداد بیشتری از کاربران علاقه ایجاد کنه و اینجاست که فرق و تفاوتی بین بخش های مختلف یک انجمن ایجاد میشه.
دنیای اینترنت پر است با کاربرانی با گرایش های مختلف که هر روز و هر ماه و ه سال در رابطه با گرایششون به اون سر میزنند، در این دنیا عده ای مثل منو شما و... در حال ساخت و وسیع تر کردن اصطلاحاً آهن ربایی برای جذب کاربران با گرایش مد نظرمون هستیم. به عنوان مثال شما در زمینه ادبیات و ...
این توان جذب و درایت شماست که با اشکالی که میچینید میتونید در ابتدا کاربرانی رو با گرایش مد نظر خودتون متوجه بخش خودتون کنید و بعد این مدیریت خوب شماست که میتونید با حفظ کاربران و همچنین ایجاد علاقه فعالیتتون رو استمرار بدید و روز به روز گسترده تر کنید.

جا داره از زحمات خوب باران عزیز و شما تشکر کنم، و عرض کنم که اگر من هم اجازه شرکت در این نظر سنجی رو داشتم بخش ادبیات یکی از اولین بخش هایی بود که رأی من رو هم کسب میکرد.
و همچنین زحمات سابق مریم خانم عزیز که با تخصص خوبشون استارت بخش ادبیات و بعد ها هر بخشی رو که زدند با توجه به پایه ریزی اولیه و خوبی که میکنند و تخصصی که در این کار دارند، شاهد پیشرفت های خاص بخش های مذکور بودیم.
:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

من مجذوب نظرسنجی شدم:13:
متوجّه بودم که بخش ادبیات پر رفت و آمد و پر طرفدار هست امّا تصوّر نداشتم که رتبه ی اوّل رو بیاره. این باعث خوشحالیه و وظیفه ی ما رو به عنوان مدیر این بخش درقبال انجمن و اهالیش سنگین تر میکنه :شاد:
با کلام قشنگ و درست فاطمه ی گل و ادمین عزیز ، هر دو موافقم. منم به نوبه ی خودم باید ممنون باشم. وقتی اومدم بی تجربه بودم و با حمایت و لطف علی آقا و مریم مهربون تونستم درحدّ توان و علاقه فعالیت کنم. فاطمه جان هم با فعالیت دلسوزانه و ایده هاش بارها بهم ثابت کرده که در انتخابش به عنوان مدیر این بخش اشتباه نکردم.
از تک تک شما دوستای عزیزم که حضورتون مایه ی رونق و نشاط بخش ادبیات هست صمیمانه تشکر میکنم. شما هستید که ما هستیم:چشمک: ادامه بدید دوستای من :شاد::گل:

Ever Green

متخصص بخش پزشکی
سلام به دوســـــــــــــــــتان
من به بخش خودم و رضا رای دادم
به بخش خودم رای دادم چون یکم مظلوم واقع شده بود
ولی در کل واسم زیاد فرقی نداره که بخشم بره بالا یا بیاد پایین
رتبه تو تلاشم واسه بخشم تاثیری نمیذاره
اول بشه همین مقدار واسش وقت و انرژی میذارم
اخر هم بشه همچنین
در آخر مرسی از کسانی که به بخش پزشکی رای دادن(شکلک گل)
همگی خوش باشید

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

من مجذوب نظرسنجی شدم:13:
متوجّه بودم که بخش ادبیات پر رفت و آمد و پر طرفدار هست امّا تصوّر نداشتم که رتبه ی اوّل رو بیاره. این باعث خوشحالیه و وظیفه ی ما رو به عنوان مدیر این بخش درقبال انجمن و اهالیش سنگین تر میکنه :شاد:
با کلام قشنگ و درست فاطمه ی گل و ادمین عزیز ، هر دو موافقم. منم به نوبه ی خودم باید ممنون باشم. وقتی اومدم بی تجربه بودم و با حمایت و لطف علی آقا و مریم مهربون تونستم درحدّ توان و علاقه فعالیت کنم. فاطمه جان هم با فعالیت دلسوزانه و ایده هاش بارها بهم ثابت کرده که در انتخابش به عنوان مدیر این بخش اشتباه نکردم.
از تک تک شما دوستای عزیزم که حضورتون مایه ی رونق و نشاط بخش ادبیات هست صمیمانه تشکر میکنم. شما هستید که ما هستیم:چشمک: ادامه بدید دوستای من :شاد::گل:

بارونی یادت رفت از من تشکر کنی .... یادت باشه... :قهر:

Reza.M

Banned
سلام به دوســـــــــــــــــتان
من به بخش خودم و رضا رای دادم
به بخش خودم رای دادم چون یکم مظلوم واقع شده بود
ولی در کل واسم زیاد فرقی نداره که بخشم بره بالا یا بیاد پایین
رتبه تو تلاشم واسه بخشم تاثیری نمیذاره
اول بشه همین مقدار واسش وقت و انرژی میذارم
اخر هم بشه همچنین
در آخر مرسی از کسانی که به بخش پزشکی رای دادن(شکلک گل)
همگی خوش باشید

مرسی که به من رای دادی
چون میشناسمت میدونم که واسه رتبه و اینا کاری انجام نمیدی
هدفت چیز دیگه ایه و خیلی خوبه هدف زیبایی داری
راستی منم به تو رای دادم :D

baroon

متخصص بخش ادبیات
بارونی یادت رفت از من تشکر کنی .... یادت باشه... :قهر:

از تک تکتون ممنونم مخصوصاً سنجاق طلایی مهربون:نیش2:
آیدای عزیزم توی اون پست تشکر ویژه م از ادمین و مریم برای این بود که برای کارهای مدیریتی راهنماییم کردن، وگرنه تو همه جوره هوامو داشتی و ممنونتم:19:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
مگه اینجوری شده زهرا جان؟؟؟ اگه اینجوری هم میشه که بی انصافیه!!!

بله من یه بار تو پروفایل یکی از بچه ها رفتم تا عکس بذارم یه پیامهایی از کاربر تازه بودخوندم بعدش فهمیدم یکی از کاربرا با نام دیگه اومده براش پیام گذاشته و خودشو معرفی کرده .حالا همون کاربر اسمش اینجاست تو نظر سنجی هم برای خودش رای داده و هم به یکی دو نفر دیگه من که صبح واقعا شوکه شدم :راز:

baroon

متخصص بخش ادبیات
بله من یه بار تو پروفایل یکی از بچه ها رفتم تا عکس بذارم یه پیامهایی از کاربر تازه بودخوندم بعدش فهمیدم یکی از کاربرا با نام دیگه اومده براش پیام گذاشته و خودشو معرفی کرده .حالا همون کاربر اسمش اینجاست تو نظر سنجی هم برای خودش رای داده و هم به یکی دو نفر دیگه من که صبح واقعا شوکه شدم :راز:

زهرا جان اون موضوع کاملاً حل شده ست. توی پروفایل که همه ی بچه ها دسترسی دارن درموردش با ایشون صحبت کردیم و همینطور توی همین تاپیک. موضوع مخفی و پیچیده ای نبوده. ایشون با اطلاع قبلی و با یوزر دیگه ای مثل بقیه به خودش رأی داده (برحسب چیزی که من توی چند پست قبل بهش گفتم) و به چند نفری که میخواسته رأی بده و در اوّل نتونسته.
خواهش میکنم تا از چیزی مطمئن نیستید فکر و اعتماد دوستان دیگه رو مخدوش نکنید و خصوصی مطرح کنید:گل:

ویرایش:
نه نه اصلاح میکنم. این موضوع توی تاپیک نظر سنجی بهترین مدیر مطرح شده بود.

آخرین ویرایش:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
مطمئنم که میگم .نه تنها به خودش رای داده بلکه به چند نفر دیگه هم رای داده.
اگر اینطور باشه منم یه کاربری به نام دیگر درست کرده ام میتونم با اون نام بیام به هر کسی دوست داشتم رای بدم.اینطوری نتیجه تغییر میکنه

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
حسرت عزیز به هر تعداد که علاقه دارید کاربری جدید بسازید و در نظر سنجی شرکت کنید.
موارد این چنین رو هم به صورت خصوصی مطرح کنید و اگر سوالی دارید از خود فرد مورد نظر بپرسید.
در کل این نظر سنجی برای کمک به مدیران و کاربران جهت آگاهی از کارکرد واقعی تالار هاست، نتایج نظر سنجی هم قابل مشاهده برای همه است. بحث مقام جایزه برای نفرات اول و دوم نیست و بکه بحث این هست که شما به عنوان مدیر ببینید چند درصد از دوستانتون از مطالب بخش مدیریتی شما بازدید دارند و یا علاقه نشون میدند و بتونید تحلیل کنید و برای آینده بخش مدیریتی خودتون برنامه ریزی کنید تا بتونید درصد بیشتری از کاربران رو به سمت مورد نظر سوق بدید.
مطرح کردن این مسائل به صورت عمومی باعث ایجاد بد بینی در ذهن تمام کاربران دیگر و مخدوش شدن نتایج اون به صورت غیر واقعی خواهد شد.

موفق باشید

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام اقا ادمین .من قبلا هم گفته بودم که به دنبال اینا نیستم .نه دنبال جایزه و نه پسند و نه تشکر و نه اول شدن.من شکر خدا همیشه سعی کردم اول باشم در همه جا بالاترینش تو دانشگاه بود ولی اینجا نه.
ولی اینطوری اصلا درست نیست. ببخشید که این رو می گم قرار نیست من با نظر شما یا بقیه موافق باشم و همچنین بالعکس من عادلانه ترین را همیشه ترجیح دادم و میدم.به نظرم باید حق به حق دار برسد.

آخرین ویرایش:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
فقط برنامه نویسی _ وبلاگ نویسی

از آموزش های htaccess علی جان در بخش وبلاگ نویسی کمال تشکر را دارم ..

یا حق

Mahdi Askari

مدير فنی
مثل ایمکه فعالیت ما تو بخش بازی ها خوب نبوده پس باید فعالیت خودم رو افزایش بدم
ممنون از علی که با این نظر سنجی باعث شد متوجه بشیم سطح رضایت از تالار ها چقدر هست

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من متاسفانه وقتی رای هام رو دادم فهمیدم بخش بازیها رو از قلم انداختم.
البته علاقه ای به بازی های کامپیوتر ندارم ولی به هر حال به نظرم بخش فعالیه و به خوبی هم مدیریت میشه
خواهش می کنم یک رای هم از طرف من برای این بخش در نظر بگیرید

BLaDe

متخصص بخش زبان
بله من یه بار تو پروفایل یکی از بچه ها رفتم تا عکس بذارم یه پیامهایی از کاربر تازه بود خوندم بعدش فهمیدم یکی از کاربرا با نام دیگه اومده براش پیام گذاشته و خودشو معرفی کرده .حالا همون کاربر اسمش اینجاست تو نظر سنجی هم برای خودش رای داده و هم به یکی دو نفر دیگه من که صبح واقعا شوکه شدم :راز:

سلام خدمت همه دوستان عزیز

اول از همه باید بگم که من همون کسیم که زهرا داره در موردش حرف میزنه .... آره خودمم .... نام کاربری دیگه ام هم Blood هست ولی از اون نام کاربری هیچ وقت سو استفاده نکردم و نمی خواستم بکنم و باید بگم اگه به کسی با اون نام کاربری رای دادم چون حقش بوده و من اون افراد رو جا انداخته بودم و یا جا ننداخته بودم و به نظر خودم استحقاق امتیاز بیشتری رو داشتن که با هر دو نام کاربری بهشون رای دادم .... پس از این نظر حق هیچ کس ضایع نشده .... از این نظر که گفتی به خودم رای دادم هم باید بگم من خودمو تو هر دو مسابقه کنار می کشم تا دلت خنک بشه .. دیگه حرفی نیست ؟

فقط یه سوال ازت دارم : اگه من با هر دو نام کاربری به خود تو هم رای میدادم بازم بهم اعتراض میکردی ؟

ممنون از زهرا که در نبود من اینجوری جواب زحماتمو داده و اینطور برخوردی رو داره ..... حالا خوبه با هم دوستیم .... :نه:
ممنون از دوستانی که منو حمایت و طرفداری کردن ..... واقعا شرمنده ام کردید ... کاش به خودم میگفتی که راحت جوابتو بدم و این بساط رو هم راه نمی انداختی ....

خدمت زهرا باید بگم که اصلا من به خاطر جایزه و این حرفا نام کاربری دیگه ای نساختم و فقط خواستم حق کسانی که بهشون با این نام کاربری رای نداده بودم ضایع نشه ....

در ضمن با اجازه علی خان من از هر سه مسابقه برترین تالار و برترین مدیر انجمن و بیشترین تعداد پسند کناره گیری می کنم تا حرف و حدیث دیگه ای پشت سرم نباشه و زهرا هم بفهمه که من واسم این جایزه ها مهم نیست و فقط به بهبود تالاری که توش فعالیت می کنم فکر می کنم ... ببخشید که منو با اون جور آدما اشتباه گرفتی دوست من .... حقیقتش انتظار نداشتم دوست خودم این حرفو پشت سرم بزنه و ای کاش رک و راست اسم منو می آوردی که بهتر بود ....

من اگه همچین قصدی داشتم نام کاربری مشابه این نام کاربری رو نمی ساختم و بعدشم به دوستانم اطلاع نمیدادم که این نام کاربری مال منه و از این حرفا ..

در مورد مسابقه پسند هم اگه منظورت اینه که چرا به یکی از پست هام با نام کاربری دومم پسند دادم هم باید بگم از اونجایی که من تو مسابقه اش شرکت نمی کنم و پسندهامو هم باز کرده بودم فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه که به خودم پسند بدم حالا میخواد یه پسند باشه یا هزار تا پسند باشه ...
در آخر فقط میخوام یه چیزو بهت بگم : واست متاسفم ....

آخرین ویرایش:

زینب

کاربر ويژه
یارن دلگیر نشوند . من به همه رای دادم چون خدا وکیلی هم زحمت می کشند

rahnama

پدر ایران انجمن
تشکر میکنم از ادمین عزیز برای این تایپیک با ارزش. مدیران به راحتی می توانند کارآئی خود را بالاتر ببرند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا