هر تالاری رو که فعال است من نتیجه ی انرژی و توجه تعداد زیادی کاربر می بینم نه فقط مدیریت یک یا چند مدیر آن
مثلا من بخش ادبیات رو یکی بخش فعال و زیبا می بینم که مدیریت بارون عزیز در موفقیت آن بسیار تاثیرگذار بوده.. اما حضور بزرگوارانی چون پارسا مرزبان و چاووش گرامی را اصلا نمیشه در موفقیت آن نادیده گرفت .. و همچنین نقش تک تک دوستان عزیز مثل سینارضا.. سگر.. حسرت.. خاله سوسکه.. رها.. سوداگر.. نسرین..مریم گلی و ....................... دیگه اسم نمی برم که اونجا پست های زیبا می گذارند و چراغ ادبیات انجمن رو روشن نگه می دارند
به نظر من رای دادن به یک تالار انجمن یعنی رای دادن به همه کاربران نازنینی که وقت و توجه و حوصله در آن تالار گذاشتند و با حضورشون به آن بخش برکت دادند
من به بخش ادبیات هم رای دادم و رای به بخش ادبیات رو تنها رای به خودم و بارون نمی بینم بلکه رای به همه عزیزانی که به هر نوعی دلبستگی به بخش ادبیات دارند .. چه اونایی که پستهای زیبا می گذارند و چه اونهایی که حضور زیباشون رو شده با دکمه تشکر و لایکی در بخش ادبیات نشون میدن.. می بینم:احترام: :گل:
فاطمه عزیز حرف شما رو کاملاً درست میدونم و نقش همه کاربران در برقراری و روند رو به رشد یک بخش یا تالار بیسار مهم هست .
اما تجربه ی شخصی من یک موضوع مهم دیگه رو هم به من ثابت کرده و اون هم این هست که در بین مجموعه ای از بخش ها و تالار ها و مدیران و کاربران یک انجمن این میزان درایت و مدیریت سطح بالای مدیران یک بخش و یا تالار هست که میتونه در بین تعداد بیشتری از کاربران علاقه ایجاد کنه و اینجاست که فرق و تفاوتی بین بخش های مختلف یک انجمن ایجاد میشه.
دنیای اینترنت پر است با کاربرانی با گرایش های مختلف که هر روز و هر ماه و ه سال در رابطه با گرایششون به اون سر میزنند، در این دنیا عده ای مثل منو شما و... در حال ساخت و وسیع تر کردن اصطلاحاً آهن ربایی برای جذب کاربران با گرایش مد نظرمون هستیم. به عنوان مثال شما در زمینه ادبیات و ...
این توان جذب و درایت شماست که با اشکالی که میچینید میتونید در ابتدا کاربرانی رو با گرایش مد نظر خودتون متوجه بخش خودتون کنید و بعد این مدیریت خوب شماست که میتونید با حفظ کاربران و همچنین ایجاد علاقه فعالیتتون رو استمرار بدید و روز به روز گسترده تر کنید.
جا داره از زحمات خوب باران عزیز و شما تشکر کنم، و عرض کنم که اگر من هم اجازه شرکت در این نظر سنجی رو داشتم بخش ادبیات یکی از اولین بخش هایی بود که رأی من رو هم کسب میکرد.
و همچنین زحمات سابق مریم خانم عزیز که با تخصص خوبشون استارت بخش ادبیات و بعد ها هر بخشی رو که زدند با توجه به پایه ریزی اولیه و خوبی که میکنند و تخصصی که در این کار دارند، شاهد پیشرفت های خاص بخش های مذکور بودیم.
:گل: