گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اول از همه باید بگم که من همون کسیم که زهرا داره در موردش حرف میزنه .... آره خودمم .... نام کاربری دیگه ام هم Blood هست ولی از اون نام کاربری هیچ وقت سو استفاده نکردم و نمی خواستم بکنم و باید بگم اگه به کسی با اون نام کاربری رای دادم چون حقش بوده و من اون افراد رو جا انداخته بودم و یا جا ننداخته بودم و به نظر خودم استحقاق امتیاز بیشتری رو داشتن که با هر دو نام کاربری بهشون رای دادم .... پس از این نظر حق هیچ کس ضایع نشده .... از این نظر که گفتی به خودم رای دادم هم باید بگم من خودمو تو هر دو مسابقه کنار می کشم تا دلت خنک بشه .. دیگه حرفی نیست ؟
فقط یه سوال ازت دارم : اگه من با هر دو نام کاربری به خود تو هم رای میدادم بازم بهم اعتراض میکردی ؟
ممنون از زهرا که در نبود من اینجوری جواب زحماتمو داده و اینطور برخوردی رو داره ..... حالا خوبه با هم دوستیم .... :نه:
ممنون از دوستانی که منو حمایت و طرفداری کردن ..... واقعا شرمنده ام کردید ... کاش به خودم میگفتی که راحت جوابتو بدم و این بساط رو هم راه نمی انداختی ....
خدمت زهرا باید بگم که اصلا من به خاطر جایزه و این حرفا نام کاربری دیگه ای نساختم و فقط خواستم حق کسانی که بهشون با این نام کاربری رای نداده بودم ضایع نشه ....
در ضمن با اجازه علی خان من از هر سه مسابقه برترین تالار و برترین مدیر انجمن و بیشترین تعداد پسند کناره گیری می کنم تا حرف و حدیث دیگه ای پشت سرم نباشه و زهرا هم بفهمه که من واسم این جایزه ها مهم نیست و فقط به بهبود تالاری که توش فعالیت می کنم فکر می کنم ... ببخشید که منو با اون جور آدما اشتباه گرفتی دوست من .... حقیقتش انتظار نداشتم دوست خودم این حرفو پشت سرم بزنه و ای کاش رک و راست اسم منو می آوردی که بهتر بود ....
من اگه همچین قصدی داشتم نام کاربری مشابه این نام کاربری رو نمی ساختم و بعدشم به دوستانم اطلاع نمیدادم که این نام کاربری مال منه و از این حرفا ..
در مورد مسابقه پسند هم اگه منظورت اینه که چرا به یکی از پست هام با نام کاربری دومم پسند دادم هم باید بگم از اونجایی که من تو مسابقه اش شرکت نمی کنم و پسندهامو هم باز کرده بودم فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه که به خودم پسند بدم حالا میخواد یه پسند باشه یا هزار تا پسند باشه ...
در آخر فقط میخوام یه چیزو بهت بگم : واست متاسفم ....
بله اینکه به منم رای میدادی بازم میگفتم.ثانیا من اسمی از تو نبردم. چون من دوس ندارم و ذاتا با اینجور کارا راضی نمیشم که بیام تقلب کاری کنم
نبود شما؟ شما که بودین .
این رو بهتون بگم منم اولش گفتم هیچوقت دنبال جایزه نبودم و نیستم .
منم متاسفم که تو این انجمنم .واقعا برای خودم متاسفم .یکی با کنایه حرف میزنه یکی تحقیر میکنه یکی علنا عابرو میبره منم تابحال نرفتم برای این هست که آموزش اینترنت رو باید تموم کنم بعدشم میرم .
پس الان متوجه شدم که چرا از کاربرای بالا گرفته تا اون کاربر ساده اش با من اینطور شدن .پس بخاطر حمایت از شما بوده.ای ول به همه دوستانتون .
پس از همه کاربرای انجمن ممنون و تشکر میکنم که اینقدر شما رو دوس دارن و به شما احترام میذارن و بخصوص حمایتتون میکنن.احسنت بر شماها آخه فقط این مونده بندازینم بیرون